Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
" onclick="window.open(this.href);return false;! 

Zadnja izmjena: High, dana/u 11 jun 2012, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
+119TM87 je napisao/la:po meni kljucni game je prvi gamem nakon pauze, kad je Nadal napravio brake...da je to Nole uzeo otisao bi mec u 5 set a onda ko zna
I ja tako nekako vidim 4. set.
Vrlo moguce. Doduse, na travi je odskok manji, pa ni Nadal ne bi imao prednost u finalu, kao na RGu.legenda reala je napisao/la:A kakve su šanse da na Wimbledonu Nole uđe slabije u meč i ponovi se neki Tsonga ili Sepi, u ovom slučaju Isner,Karlović(sa fatalnim psoljedicama) ???![]()
Psihicka gromada se pokazala mnogo puta u clutch momentima. Sa druge strane mi smo kompleksasa iz virtu4lnog sveta videli u najboljem svetlu mnogo vise puta. Jbga, tako je to u zivotu...Virtu4l je napisao/la:este li vidjeli kako psihička gromada pravi double fault na meč lopti.
Nemoj se odmah ljutiti, ja samo tu i tamo zapazim poneki detalj.

aj kom in pisLeyton je napisao/la:Ima li neko odgovor na ovo?
Virtu4l je napisao/la:Jeste li vidjeli kako psihička gromada pravi double fault na meč lopti.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma samo je bitno da neki drvosječa naleti na Noleta u prvoj sedmici tipa Johna Isnera i da Nole uđe slabije u mečMaGiCa je napisao/la:Vrlo moguce. Doduse, na travi je odskok manji, pa ni Nadal ne bi imao prednost u finalu, kao na RGu.legenda reala je napisao/la:A kakve su šanse da na Wimbledonu Nole uđe slabije u meč i ponovi se neki Tsonga ili Sepi, u ovom slučaju Isner,Karlović(sa fatalnim psoljedicama) ???![]()

Tad bi značilo da je 12 GS osiguran

E ako Nole pak prođe do finala i uzeće ga, nema tu puno demagogije sve je jasno, Rafa vs svi ostali(bez Đokovića) ,Španac osvaja.
Nole vs svi ostali on osvaja.
Znači jedina šansa za nekog drugog da uzme Wimbledon je da Nole naleti na nekog "drvosječu"(kako vi nazivate ove moderne tenisere tipa Isner,Karlović

Kolko još do Federrera mu treba

VAMOS RAFA!!!!
Virtu nacionalisto

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Teški nacionalista. Čekaj bolan, dok neko uploaduje, tek je završilolegenda reala je napisao/la:Virtu nacionalistohaj mi nađi snimak četvrtog seta

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Na tvrdnju najbolji Djokovic bolji od najboljeg Nadala mogu samo da se nasmijem, ali dobro neobjektivni navijaci svasta znaju reci. Sto se tice Wimbledona, nece to biti tako glatko tipujem na to da ce Murray napokon nesto veliko u svojoj karijeri napraviti i osvojiti to na domacem terenu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Citizen-X
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;Virtu4l je napisao/la:Nemoj se odmah ljutiti, ja samo tu i tamo zapazim poneki detalj.
aj kom in pisLeyton je napisao/la:Ima li neko odgovor na ovo?
Virtu4l je napisao/la:Jeste li vidjeli kako psihička gromada pravi double fault na meč lopti.

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Citizen-X
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Ja bih ga tužio za ovo.
sta ti je rec jedan udarac reketom i napravis kartu srbije

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
@legenda
Iz igre si izbacio Federera. On nije drvoseca, ali moze da pobedi na travi i Nadala i Djokovica. Takodje, Murray ima igru za travu, a i negde mora da "procepi". Sad nije u UK euforija tolika jer su shvatili da je on najslabiji u velikoj cetvorci, te ga ne forsiraju kao pre. Tu lezi njegova sansa. Nije se potrosio na RGu, igru za WB ima, Djokovic i Nadal (pa i RF) su favoriti...niko ne obraca paznju na Skota. A njemu fali samo 1 kvalitetan "klik u glavi" i eto ga sa GS titulom.
@BigBigBang
Pa smej se, koliko ti drago. Smejao si se i pod drugim nick-ovima, cini mi se. Tvoje misljenje mi znaci kao proizvodnja cackalica u Mauritaniji...
Iz igre si izbacio Federera. On nije drvoseca, ali moze da pobedi na travi i Nadala i Djokovica. Takodje, Murray ima igru za travu, a i negde mora da "procepi". Sad nije u UK euforija tolika jer su shvatili da je on najslabiji u velikoj cetvorci, te ga ne forsiraju kao pre. Tu lezi njegova sansa. Nije se potrosio na RGu, igru za WB ima, Djokovic i Nadal (pa i RF) su favoriti...niko ne obraca paznju na Skota. A njemu fali samo 1 kvalitetan "klik u glavi" i eto ga sa GS titulom.
@BigBigBang
Pa smej se, koliko ti drago. Smejao si se i pod drugim nick-ovima, cini mi se. Tvoje misljenje mi znaci kao proizvodnja cackalica u Mauritaniji...
Svaka čast Rafi na osvajanju RG. Nisam gledao nastavak pa tako i ne mogu da komentarišem taj dio meča. Novak može da žali za jučerašnjom prilikom ali nije do njega protiv vis maior se ne može. I neko reče najbolji Đoković protiv najboljeg Nadala Đoković je u prednosti.
Da, još je dodao i Crnu GoruCitizen-X je napisao/la:sta ti je rec jedan udarac reketom i napravis kartu srbije

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nema Federer šansi kad ti ja kažemMaGiCa je napisao/la:@legenda

Dok Muray nema ni teoretskih šansi

On dok dođe do tog jednog klika u glavi doći će i kraj karijere

Ja njega nikad ne gledam, dosadan mi je i pojavom i njegov tenis, doduše ne volim ni Federera gledati al opet

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Oprema za konobare se ne 'pika'.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
PF prvi favorit Wimbledona ako ponovi igru iz Rotterdama, Dubaia i IW-a.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Šta ćemo kolega ako ne ponovi, što je sasvim realnija opcija, zar ne?retro je napisao/la:PF prvi favorit Wimbledona ako ponovi igru iz Rotterdama, Dubaia i IW-a.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To mu je ujedno i jedina šansa za 17. Grand Slam karijere.retro je napisao/la:PF prvi favorit Wimbledona ako ponovi igru iz Rotterdama, Dubaia i IW-a.

Također, čestitke Rafi na zasluženo osvojenom RG-u, 7. za ovog fantastičnog šljakaša čime je svrgnuo i velikog Bjorna Borga, te ispisao nove stranice historije French Opena. Đoković je imao i svojih prilika, ali se povrh svega odlično nosio s Nadalom (doduše, to se za prva dva seta baš i ne može reći u pojedinim momentima). Da se bogdom nastavio meč sinoć, tada je Novak imao niz od 8-0 u gameovima, ali je i taj break u 4. setu prokockao te dopustio RN-u da potpuno preokrene stavi u svoju korist. I, odservirana dupla servis greška na meč loptu ne pobija činjenicu da je Nole i dalje velika psihološka gromada. Pritisak je bio ogroman, a dosta se i nosio s njim. Eto, Rafa je konačno izgubio set, Nole odigrao meč u 4 seta, dobili smo novog-starog kralja Roland Garrosa...

Ne mozemo trenutno nikako znati da li ce igrati onako ili ne.Virtu4l je napisao/la:Šta ćemo kolega ako ne ponovi, što je sasvim realnija opcija, zar ne?retro je napisao/la:PF prvi favorit Wimbledona ako ponovi igru iz Rotterdama, Dubaia i IW-a.
Zasto je realno da ne ponovi?
Generalno Federer ima odlicnu sezonu i sve do RG-a je igrao u odlicnoj formi, Rg je prvi turnir ove godine na kojem se mucio, gdje nije mogao pronaci svoju igru.
Trava je specificna podloga, i iako je Novak osvojio prosle godine titulu, to je njegova najslabija podloga, podloga na kojoj se najlosije krece.
Iako je znatno sporija nego nekada, jos uvijek je to dovoljno brza podloga, u odnosu na betonske turnire u prvom dijelu sezone, poeni su kraci, mnogo lakih poena se skuplja iz servisa.
Sve ono sto ide Federeru na ruku, samo se nadam da ce izbjeci neku potencijalnu minu, nekog razbijaca, servera do polufinala.
Pretpostavljam da ce Federer opet biti kod Djokovica, iako bi ja volio Nadala u 1/2.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
@ retro - volio bi Nadal u polufinalu protiv Rogera ?
Od njihovog zadnjeg finala obojica su pali kao igraci, a Roger malo vise, sumnjam da bi uspio dobiti Nadala. Ipak dosta ce zavisiti od forme prve cetvorke pa i nekih iznenadjena na Wimbldonu moze lako da bude.
Bice zanimljivo.
Od njihovog zadnjeg finala obojica su pali kao igraci, a Roger malo vise, sumnjam da bi uspio dobiti Nadala. Ipak dosta ce zavisiti od forme prve cetvorke pa i nekih iznenadjena na Wimbldonu moze lako da bude.
Bice zanimljivo.
Šteta za Novaka, imao ga je jučer i dobio bi ga sigurno, ali tako je to. Uvijek se nešto nepredviđeno može desiti. Nadal je danas ponovo bio onaj Nadal iz jučerašnja prva dva seta i mora se priznati, zasluženo slavio.
Ako smijem primjetiti, a smijem
Nole mi nije djelovao toliko fizički spreman, bar ne kao ranije i nekako je ostajao bez snage. Nadal je opet bio jači u tom segmentu i to je ta prevaga. Novak nije udarao kako može i zna, nije ni bilo one agresivnosti sa osnovne linije koja ga krasi, u defanzivi nije stizao neke udarce, kao ranije.
Vjerovatno je Novak u malom padu u odnosu na prošlu godinu, ali meni je izvjesnije da je Nadal dodatno podigao nivo igre i fizičke spreme, prije svega, pa je tako ponovo na vrhu, jer mi je jače i spremnije djelovao od Novaka.
Nadalova je zemlja, nema tu šta, vidjećemo ga na HC i na travi.
Meni je samo krivo, što je on razilku sa Fedexom i Novakom napravio na zemlji, dok je na ostalim podlogama vrlo rijetko dolazio uopće u situaciju da igra s njima, tj. u mnogo manjoj mjeri.
Ako smijem primjetiti, a smijem

Vjerovatno je Novak u malom padu u odnosu na prošlu godinu, ali meni je izvjesnije da je Nadal dodatno podigao nivo igre i fizičke spreme, prije svega, pa je tako ponovo na vrhu, jer mi je jače i spremnije djelovao od Novaka.
Nadalova je zemlja, nema tu šta, vidjećemo ga na HC i na travi.
Meni je samo krivo, što je on razilku sa Fedexom i Novakom napravio na zemlji, dok je na ostalim podlogama vrlo rijetko dolazio uopće u situaciju da igra s njima, tj. u mnogo manjoj mjeri.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.