druze moj zadnje informacije koje sam dobio jeste da Vladavic totalno van forme cak mislim da on nije nikako ni igrao ove sezone....nije vise to taj Vladavic htjeli mi ti to priznati ili ne...Omar500 je napisao/la:Jbg, Žujo spominje europskog Želju. Hoćemo pojačanja, a ne možemo platiti obeštećenje ? Pa valjda bar pristojnu platu možemo osigurati od 10 000 KM. Za naše uslove odličnu, ali je i to veoma malo. Ali vjeruj mi, ništa nije nemoguće. Za Dialibu i Murata možda i jeste, jer odlično igraju u svojim klubovima i produžit će ugovore najvjerovatnije, ali Vladavić je slobodan.Hamo je napisao/la:Koji crni Vladavić Omare zove te zemlja da se prizemljiš...imate stvarno prijedloge tipa Vladavić,Muratović,Dialiba,odakle pare...Omar500 je napisao/la:In : Drakul, Purić, Selimović, Vladavić, Lijevi bek ? , Golman ? ( moje neke želje + najvjerovatnije ostvareni transferi
Out : Radovanović, jedan štoper - Mešić najvjerovatnije, jedan zadnji vezni - Savić možda, Perak, Jamak, možda Elvir Čolić, a za Popovića ne znam šta bih rekao.
Bolje jedan Vladavić na dvije godine s većom platom nego dvojica prosječnih igrača koji se neće naigrati, grijaće klupu i opterećavati bezveze budžet. Možda nekad moje želje nerealno zvuče, ali za mene su to pojačanja. Jer, zna se šta je pojačanje
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
E moj Omare da si nam ti menađer gdje bi mi bili ...NIGDJE ili ako ti vise odgovara niđe. Haj nam priznaj sta ti je Vladavic ,mora da ti je neko bliže koljeno.
Hmm, ne znam šta je problem. Nisam znao da nije igrao čitavu godinu, zar nije igrao za Žilinu ove sezone pa raskinuo ugovor ? Slažem se da se ne treba zaduživati, ali jedan takav igrač bi nam legao, to budala zna. Sada, što se tiče njegove fizičke spreme i sličnog, u to nisam upućen. Ne razumijem šta me odma napadate, samo želim dobro i da Željo ponovno u Europi igra značajniju ulogu, da u narednim godinama postepeno popravljamo koeficijent. Glavno je da se ne zadužujemo, ali mi je i glupo dovođenje mase prosječnih igrača na iste pozicije. Uglavnom se ne treba zamarati, šef će sve to posložiti, u šta ne sumnjam.nime_tm87 je napisao/la:E moj Omare da si nam ti menađer gdje bi mi bili ...NIGDJE ili ako ti vise odgovara niđe. Haj nam priznaj sta ti je Vladavic ,mora da ti je neko bliže koljeno.
Nesto kontam Zujo govori da je cilj grupna fuzna u Evropi, pa onda moraju se dovest puno vise zvucnija imena. Necemo nista postici ako se dovede 10 igraca i odvede isto toliko svakog ljeta a igraci manje vise isti svi, prosjecni.. Mislim da se ne lazemo dzaba onda..
Nego imali ista novo u vezi stadiona. Nadam se samo da nije stao projekat?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
http://www.facebook.com/profile.php?id=524882345
molite ga svi da ostane,ako ostane dobili smo najvece pojacanje!
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Vladavić bi bio najbolji igrač, nije igrao ali uz mjesec dana priprema on bi letio po terenu. Znanje ostaje a forma se tempira. Gdje su novci od Džeke? Neka Žujo malo odriješi kesu. 

FEDERER= KLOC
Vladavić je igrao sve do možda februara ili do početka marta, što i nije velika pauza za igrača kakav je Vladavić.A dobro bi nam došao na desnoj strani.Omar500 je napisao/la:Hmm, ne znam šta je problem. Nisam znao da nije igrao čitavu godinu, zar nije igrao za Žilinu ove sezone pa raskinuo ugovor ? Slažem se da se ne treba zaduživati, ali jedan takav igrač bi nam legao, to budala zna. Sada, što se tiče njegove fizičke spreme i sličnog, u to nisam upućen. Ne razumijem šta me odma napadate, samo želim dobro i da Željo ponovno u Europi igra značajniju ulogu, da u narednim godinama postepeno popravljamo koeficijent. Glavno je da se ne zadužujemo, ali mi je i glupo dovođenje mase prosječnih igrača na iste pozicije. Uglavnom se ne treba zamarati, šef će sve to posložiti, u šta ne sumnjam.nime_tm87 je napisao/la:E moj Omare da si nam ti menađer gdje bi mi bili ...NIGDJE ili ako ti vise odgovara niđe. Haj nam priznaj sta ti je Vladavic ,mora da ti je neko bliže koljeno.
G R B A V I C A 2
To ja i govorim, Žujo obećava grupnu fazu, pa zato sam i spominjao onakva imena. Odma me svi napadaju, pa nisam vam ja kriv što se Žujo oslanja na pomoć grada i opštine i što ne dovodi sponzore. Mada je sponzore najlakše dovesti dobrim rezultatima, pogotovo u Europi. Iskreno ne znam , možemo riskirati i dovesti par zvučnijih imena i zadržavati igrače, s tim bi se povećali troškovi, ili čekati generaciju koja će sijevnuti u Europi i tako dići klub na veću razinu. Ali opet govorim, najvažnija je po meni financijska stabilizacija.sajo10 je napisao/la:Nesto kontam Zujo govori da je cilj grupna fuzna u Evropi, pa onda moraju se dovest puno vise zvucnija imena. Necemo nista postici ako se dovede 10 igraca i odvede isto toliko svakog ljeta a igraci manje vise isti svi, prosjecni.. Mislim da se ne lazemo dzaba onda..
Što se stadiona tiče, niko ništa ne priča, mada ne vjerujem da je projekat stao. Valjda se još ganjaju dozvole i papiri potrebni za izgradnju.
Ma bez pravog igraca,a to je uglavnom neko ko ima ugovor i za kojeg treba dati odredenu svotu novca nema uspjeha u evropi i dominacije u prvenstvu.U evropi u najbolju ruku dobar je neki tolerantni poraz 2 ili 3 gola razlike bez brukanje kao prosle godine.Zato nek odrijese kesu jer se sad to moze.Culum,Lazar,Savic,Colic itd sigurno Zelji nece donijeti nista novo iduce godine u evropi,ali Bgm i u prvenstvu.
AMAR OSIM!
druze moj zadnje informacije koje sam dobio jeste da Vladavic totalno van forme cak mislim da on nije nikako ni igrao ove sezone....nije vise to taj Vladavic htjeli mi ti to priznati ili ne...[/quote]
Taj Vladavic van forme bio bi ubjedljivo najbolji igrac nase lige
Taj Vladavic van forme bio bi ubjedljivo najbolji igrac nase lige
- pintol_TM87
- Kontakt:
Taj Vladavic van forme bio bi ubjedljivo najbolji igrac nase lige[/quote]Sirenje je napisao/la:druze moj zadnje informacije koje sam dobio jeste da Vladavic totalno van forme cak mislim da on nije nikako ni igrao ove sezone....nije vise to taj Vladavic htjeli mi ti to priznati ili ne...
volio bih da si u pravu ali sumnjam..gledao sam ga u Zilini dok je igrao a nije bas pocesto igrao tako da nisam nesto posebno zadovoljan s njim...nez kluba je i matija matko pa eto i on bi dobro dosao...onda je gotov sve timove promijenio hehe

Sta ste se dovezali vladavica, neki dan je i sam izjavio da vec ima par inostranih ponuda
NO PYRO NO PARTY
volio bih da si u pravu ali sumnjam..gledao sam ga u Zilini dok je igrao a nije bas pocesto igrao tako da nisam nesto posebno zadovoljan s njim...nez kluba je i matija matko pa eto i on bi dobro dosao...onda je gotov sve timove promijenio hehe
[/quote]
Ma nema potrebe se raspravljati o njemu opce, jako su male sanse da dodje samo ga mi vezemo za zelju

Ma nema potrebe se raspravljati o njemu opce, jako su male sanse da dodje samo ga mi vezemo za zelju

Šta mislite koji će sutra sastav istrčati na teren u Prijedoru ?
Priča se dovodi Žujo Robinha
Šuplja ili... 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- pintol_TM87
- Kontakt:
sutra dolazi u prijedor pa cemo vidjet hoce bit sta od dogovora...Hamo je napisao/la:Priča se dovodi Žujo RobinhaŠuplja ili...
Svidja mu se atmosfera u klubupintol_TM87 je napisao/la:sutra dolazi u prijedor pa cemo vidjet hoce bit sta od dogovora...Hamo je napisao/la:Priča se dovodi Žujo RobinhaŠuplja ili...

- spielführer_21
- Kontakt:
Davno obavio građansku dužnostold school je napisao/la:http://www.facebook.com/profile.php?id=524882345

Al' što ima sestru dobru

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Kako stvari stoje jedino cemoi ostati bez par igraca, a od pojacanja nista. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
I onda dodje Zujan pred kamere i kaze nas cilj je GRUPNA FAZA u Ligi Prvaka, eee grupna faza? Eh yebiga onda mislim sam sebiElegant je napisao/la:Kako stvari stoje jedino cemoi ostati bez par igraca, a od pojacanja nista.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.