FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
A "crnogorski bombarder"?!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
Ove sezone ugovori isticu sljedecim igracima: Radovanovic, Popovic, Culum, Perak, Nyema to znam sigurno...
Moguci odlasci: Zeba, Sehic, Radovanovic, Culum, Popovic, Colic E., Perak, Mesic...
Dolasci: D. Drakul, V. Selimovic...
Znam da ce mnogi sad da se jave za Zebu i Sehica ali ja sam tako cuo e sad, vidjecemo. Ne bih volio da odu ali sta je tu je...
Moguci odlasci: Zeba, Sehic, Radovanovic, Culum, Popovic, Colic E., Perak, Mesic...
Dolasci: D. Drakul, V. Selimovic...
Znam da ce mnogi sad da se jave za Zebu i Sehica ali ja sam tako cuo e sad, vidjecemo. Ne bih volio da odu ali sta je tu je...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- spielführer_21
- Kontakt:
Pa dobro, za Šehu je logično da će ići ove godine i dobićemo repa.. Ako i za Zebu dođe solidna ponuda, zašto da ne? Prodati igrača u njegovim godinama za par stotina hiljada nije loše, a ne vjerujem da će Amar pristati na siću..tm8782 je napisao/la: Znam da ce mnogi sad da se jave za Zebu i Sehica ali ja sam tako cuo e sad, vidjecemo. Ne bih volio da odu ali sta je tu je...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ja bi doveo Mujkića iz Slobode, istječe mu ugovor, Vladavića, nekog napadača i lijevog beka 

110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
A šta je s onim crnogorskim bombarderom što su ga najavljivaliNeuville je napisao/la:Ja bi doveo Mujkića iz Slobode, istječe mu ugovor, Vladavića, nekog napadača i lijevog beka

kakav bombarder
jel ko lazo 

110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
Njih dvojica u tandemu, dva bombardera, za Europe se ubiloNeuville je napisao/la:kakav bombarderjel ko lazo

Što se Mujkića tiče, nije loše, a šta je s Baotićem ?
sve bi te bombardere,ljepotane halalijo za jednog igraca a on je..
BUBACAR DIALIBA
BUBACAR DIALIBA
Eh koliko je to sada moguće, proradio je u Mechelenu. Dialiba mi je jedan od najdražih igrača koji je igrao u Željezničaru. Kako bi se samo obradovao.twisttm87 je napisao/la:sve bi te bombardere,ljepotane halalijo za jednog igraca a on je..
BUBACAR DIALIBA
PS : Bila neka priča na zimu kako je Osim bio na kafi s Dialibom, ono kao dogovarao s njim njegov dolazak, to bila šuplja ili ?
Zamislite - Vladavić, Dialiba i još jedan solidni lijevi bek. Uff, kako to dobro zvuči...
Najbolji strijelac Crnogorske lige u prošlom šampionatu Ivan Bošković našao je angažman u Kazahstanu.
Nista od "bombardera".
Ko o cemu Omar o lijevom beku

Nista od "bombardera".
Ko o cemu Omar o lijevom beku

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
ma najbolji fakat igrac za meneOmar500 je napisao/la:Eh koliko je to sada moguće, proradio je u Mechelenu. Dialiba mi je jedan od najdražih igrača koji je igrao u Željezničaru. Kako bi se samo obradovao.twisttm87 je napisao/la:sve bi te bombardere,ljepotane halalijo za jednog igraca a on je..
BUBACAR DIALIBA
PS : Bila neka priča na zimu kako je Osim bio na kafi s Dialibom, ono kao dogovarao s njim njegov dolazak, to bila šuplja ili ?
Zamislite - Vladavić, Dialiba i još jedan solidni lijevi bek. Uff, kako to dobro zvuči...

E on će ti od ljeta na koševo vjeruj mi,s obzirom da mu je njegov vrli menager enes delimustafić gore.twisttm87 je napisao/la:sve bi te bombardere,ljepotane halalijo za jednog igraca a on je..
BUBACAR DIALIBA
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
on mrzi sarajevo.DANDY je napisao/la:E on će ti od ljeta na koševo vjeruj mi,s obzirom da mu je njegov vrli menager enes delimustafić gore.twisttm87 je napisao/la:sve bi te bombardere,ljepotane halalijo za jednog igraca a on je..
BUBACAR DIALIBA
Za zivot cijeli!
vjeruj jedini igrac kojeg ne bi mrzio ako bi igrao gore,ali znajuci njega nece sigurnoDANDY je napisao/la:E on će ti od ljeta na koševo vjeruj mi,s obzirom da mu je njegov vrli menager enes delimustafić gore.twisttm87 je napisao/la:sve bi te bombardere,ljepotane halalijo za jednog igraca a on je..
BUBACAR DIALIBA

samosarajvo je napisao/la:koja je ovo godina ? jesi ti uredu ?gavran je napisao/la:Navijači Čelika, Robijaši, u ovoj sezoni Premijer lige BiH ubjedljivo su najviše dolazili na stadion svog kluba. Domaće utakmice Čelika u 23. dosadašnja kola ukupno je pratilo 72.000 gledalaca.
Iza njih su Manijaci, simpatizeri sarajevskog Željezničara kojih je na Grbavicu u ovom šampionatu došlo 45.000. Fukare, Slobodini fanovi, njih 39.500, posjtili su Tušanj.
Prema analizi, poretka posjete navijača na stadionima svojih klubova u BiH u tekućem prvenstvu, slijede: Red Army (Velež) - 19.700, Horde zla (Sarajevo) - 19.500, Ultrasi (Zrinjski) - 18.650, Epidemija (Modriča Maxima) - 16.150, Poskoci (Posušje) - 15.320, Gerila (Travnik) - 13.300, Sila nebeska (Jedinstvo) - 12.800, Sokolovi (Slavija) - 12.400, Škripari (Široki Brijeg) - 12.000, Patriote (Laktaši) - 11.300, Torcida (Žepče) – 8.800, Labudovi (Orašje) - 8.150, Tigrovi (Leotar) - 7.284.
Statističke podatke posjete gledalaca obradili smo na osnovu izvještaja nekoliko bh. dnevnih novina, a računali smo prosijek kako bi cifre bile što vjerodostojnije. Sve navijače smo pominjali prema nazivu najvatrenijih fan grupa njihovih timova, mada, naravno, nisu svi među njima.
Određene navijačke grupe kao što su FK Modriča Maxima, NK Žepče i NK Orašje gotovo da više i ne postoje. Atmosfera na stadionima ovih klubova, što se navijanja tiče, uglavnom je, „pozorišna“!
HAMO POBOGU PA MI SMO ****
najposjeceni ove godine je Zeljo pa onda Sarajevo ali je mala razlika ja msilim
imali smo mi u prvom djelu par extra posjeta...Celik,Borac,Sloboda,Zrinjski..protiv Olimpika dosta raje bilo kao i protiv Sirokog ali je bilo i kriticnih posjeta...Drina,Zvijezda itd...
tu smo negdje
treci je Borac ja mislim
bice statistika kad se zavrsi liga na nekom od portala...
'o7 jarane.

I zato ja navijam za Želju ,jer Željo jeste ono što oni nikad nisu bili ,i Željo nikad neće biti ono što su oni uvijek bili !
Koji crni Vladavić Omare zove te zemlja da se prizemljiš...imate stvarno prijedloge tipa Vladavić,Muratović,Dialiba,odakle pare...Omar500 je napisao/la:In : Drakul, Purić, Selimović, Vladavić, Lijevi bek ? , Golman ? ( moje neke želje + najvjerovatnije ostvareni transferi
Out : Radovanović, jedan štoper - Mešić najvjerovatnije, jedan zadnji vezni - Savić možda, Perak, Jamak, možda Elvir Čolić, a za Popovića ne znam šta bih rekao.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Prilicno se ustalio u ekipi koja igra u prvoj ligi Belgije i kojoj je falio samo bod za Europa Ligu, ima za nase uslove sigurno astronomska primanja, i sad da to sve ostavi i ode gore da sastavlja kraj s krajem... Pa ne znam kakva bi budala morao biti da to uradi.DANDY je napisao/la:E on će ti od ljeta na koševo vjeruj mi,s obzirom da mu je njegov vrli menager enes delimustafić gore.twisttm87 je napisao/la:sve bi te bombardere,ljepotane halalijo za jednog igraca a on je..
BUBACAR DIALIBA
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jbg, Žujo spominje europskog Želju. Hoćemo pojačanja, a ne možemo platiti obeštećenje ? Pa valjda bar pristojnu platu možemo osigurati od 10 000 KM. Za naše uslove odličnu, ali je i to veoma malo. Ali vjeruj mi, ništa nije nemoguće. Za Dialibu i Murata možda i jeste, jer odlično igraju u svojim klubovima i produžit će ugovore najvjerovatnije, ali Vladavić je slobodan.Hamo je napisao/la:Koji crni Vladavić Omare zove te zemlja da se prizemljiš...imate stvarno prijedloge tipa Vladavić,Muratović,Dialiba,odakle pare...Omar500 je napisao/la:In : Drakul, Purić, Selimović, Vladavić, Lijevi bek ? , Golman ? ( moje neke želje + najvjerovatnije ostvareni transferi
Out : Radovanović, jedan štoper - Mešić najvjerovatnije, jedan zadnji vezni - Savić možda, Perak, Jamak, možda Elvir Čolić, a za Popovića ne znam šta bih rekao.
Bolje jedan Vladavić na dvije godine s većom platom nego dvojica prosječnih igrača koji se neće naigrati, grijaće klupu i opterećavati bezveze budžet. Možda nekad moje želje nerealno zvuče, ali za mene su to pojačanja. Jer, zna se šta je pojačanje

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, knoa, Levin, Sarun, tiagofaria25 i 35 gostiju.