Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma vi ste prvi prosjaci lige ba, to vam niko ne osporavaHajdeZeljozabiGol je napisao/la:Tuzlaci da ja vama.nesto iskreno kazem a vi kako god hocete.. Ne gine vama druga li BOGA MI ubrzo opetnemaju ti papani feninga i brzo ce raspad sistema...vama je rodjendan kad vam dodju Zeljo i Sarajevo ostalo je raspad, na stadionu mizerno ljudi (jaki na rijecima na djelu ****). Bas me zanima da se sad skuplja za slobodu bi li vi skupili milion ili iko iz ove lige???? Na kraju sezone ce vam opet otici 4 5 igraca. Da nije bilo onog kamiondjije Husica vec bi se borili za opstanak. Zivi bili pa vidjeli...ako sta ne poduzmete idete ko Velez u cvajtu
Bahati i bogati Želješčar!TobeYarabi je napisao/la:ispuni mi zelju![]()
![]()
![]()
ko nebi zaplako![]()
Nadam se da vas mail zatice u dobrom raspolozenju ahahaahahahahahahahajoker90 je napisao/la:Bahati i bogati Želješčar!TobeYarabi je napisao/la:ispuni mi zelju![]()
![]()
![]()
ko nebi zaplako![]()
Hahahahahah pa onda malo heheheheheh, dodas sekundu hi hi hi hi hi i zavrsis s hohohohohoho.MACMUDAN je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Dobro je pa nisi napisao, sto vas nije radovan pobio
@majkl bjezi s teme glup si.
Jedan je mMajkl,je li poceo aa radom humanitarni telefon za Miroslava hahahahahahahahhahahajahahajajajaahhahhahahahahhahHhHahahHaahabhhaha
Tvoje ne ucinilo te legendom
MocMahale444 je napisao/la:Hahahahahah pa onda malo heheheheheh, dodas sekundu hi hi hi hi hi i zavrsis s hohohohohoho.MACMUDAN je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Dobro je pa nisi napisao, sto vas nije radovan pobio
@majkl bjezi s teme glup si.
Jedan je mMajkl,je li poceo aa radom humanitarni telefon za Miroslava hahahahahahahahhahahajahahajajajaahhahhahahahahhahHhHahahHaahabhhaha
Tvoje ne ucinilo te legendom
OKHajdeZeljozabiGol je napisao/la:Tuzlaci da ja vama.nesto iskreno kazem a vi kako god hocete.. Ne gine vama druga li BOGA MI ubrzo opetnemaju ti papani feninga i brzo ce raspad sistema...vama je rodjendan kad vam dodju Zeljo i Sarajevo ostalo je raspad, na stadionu mizerno ljudi (jaki na rijecima na djelu ****). Bas me zanima da se sad skuplja za slobodu bi li vi skupili milion ili iko iz ove lige???? Na kraju sezone ce vam opet otici 4 5 igraca. Da nije bilo onog kamiondjije Husica vec bi se borili za opstanak. Zivi bili pa vidjeli...ako sta ne poduzmete idete ko Velez u cvajtu
Jesi to sam analizirao.Bravo majstore.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Tuzlaci da ja vama.nesto iskreno kazem a vi kako god hocete.. Ne gine vama druga li BOGA MI ubrzo opetnemaju ti papani feninga i brzo ce raspad sistema...vama je rodjendan kad vam dodju Zeljo i Sarajevo ostalo je raspad, na stadionu mizerno ljudi (jaki na rijecima na djelu ****). Bas me zanima da se sad skuplja za slobodu bi li vi skupili milion ili iko iz ove lige???? Na kraju sezone ce vam opet otici 4 5 igraca. Da nije bilo onog kamiondjije Husica vec bi se borili za opstanak. Zivi bili pa vidjeli...ako sta ne poduzmete idete ko Velez u cvajtu
Da li je FK Sarajevo podržao ovu lijepu sportsku priču uplatom za bar jednu stolicu?Neandertalac je napisao/la:Je li FK Sarajevo izvršilo uplatu za Istok?
Ne morate istupiti...slijedece godine vam ne gine borba za opstanak...ove vam je sreca nekih ste bodova navrtili ma da ce biti guravo do kraja sa Sirokim. Mozda kazem , mozda se okrene pa i titulu uzmeteSaltsity je napisao/la:Jesi to sam analizirao.Bravo majstore.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Tuzlaci da ja vama.nesto iskreno kazem a vi kako god hocete.. Ne gine vama druga li BOGA MI ubrzo opetnemaju ti papani feninga i brzo ce raspad sistema...vama je rodjendan kad vam dodju Zeljo i Sarajevo ostalo je raspad, na stadionu mizerno ljudi (jaki na rijecima na djelu ****). Bas me zanima da se sad skuplja za slobodu bi li vi skupili milion ili iko iz ove lige???? Na kraju sezone ce vam opet otici 4 5 igraca. Da nije bilo onog kamiondjije Husica vec bi se borili za opstanak. Zivi bili pa vidjeli...ako sta ne poduzmete idete ko Velez u cvajtu
S obzirom da si ti rekao,zalazem se da istupimo iz lige,da ne igramo dzaba.
mi samo slijedimo uputeNeandertalac je napisao/la:Da li je FK Sarajevo podržao ovu lijepu sportsku priču uplatom za bar jednu stolicu?Neandertalac je napisao/la:Je li FK Sarajevo izvršilo uplatu za Istok?
Sve više prosjaka na ulicama Sarajeva, građani samo odmažu pomaganjem
"Za osobu koja se zatekne u činjenju ovog prekršaja predviđena je kazna od 300 do 900 KM. Ukoliko ovaj prekršaj počini maloljetna osoba, a utvrdi se da je počinjen zbog propuštanja dužnog staranja od strane roditelja ili staratelja, tada MUP može kazniti takve osobe iznosom od 400 do 1.200 KM. Ukoliko utvrdimo da su maloljetnici ili neke druge osobe navođene, tada osoba koja je navodila na prosjačenje može biti kažnjena od 500 do 1.500 KM", kaže Nefić, načelnik Odjeljenja za odnose s javnošću MUP-a KS.
Prosjaci ruše ugled grada
Ističe da je u činjenju ovih prekršaja veliki broj "povratnika" i da se u takvim slučajevima ne izdaje uvijek prekršajni nalog, nego ih se sakupi više i potom se podnese zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka kod nadležnog suda.
"Policija je zakonom ograničena. Građani misle da policija može prosjake skloniti sa ulice, ali za tako nešto nemamo ovlasti. Ono što možemo po zakonu, i što često koristimo, je da takvu osobu privedemo u policijsku stanicu radi utvrđivanja identiteta i zadržimo je najduže do 12 sati. Drugih mogućnosti kada su u pitanju punoljetne osobe nemamo. Sarajevo je veoma poželjna turistička destinacija. Imamo turističku sezonu koja traje gotovo cijele godine, a prosjaci su ti koji obaraju i ruše ugled i imidž grada, zato apelujem na građane da ne daju novac.", kaže Nefić.
Treća sreća. Je li?Neandertalac je napisao/la:Da li je FK Sarajevo podržao ovu lijepu sportsku priču uplatom za bar jednu stolicu?Neandertalac je napisao/la:Je li FK Sarajevo izvršilo uplatu za Istok?
Zauzeti su uplatama za Butmir.Neandertalac je napisao/la:Da li je FK Sarajevo podržao ovu lijepu sportsku priču uplatom za bar jednu stolicu?Neandertalac je napisao/la:Je li FK Sarajevo izvršilo uplatu za Istok?
Vrati dug zeljana.Zeljo92 je napisao/la:Cekamo duskinu injekcijunije Tan cicija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.