PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Tuzlaci da ja vama.nesto iskreno kazem a vi kako god hocete.. Ne gine vama druga li BOGA MI ubrzo opet
nemaju ti papani feninga i brzo ce raspad sistema...vama je rodjendan kad vam dodju Zeljo i Sarajevo ostalo je raspad, na stadionu mizerno ljudi (jaki na rijecima na djelu ****). Bas me zanima da se sad skuplja za slobodu bi li vi skupili milion ili iko iz ove lige???? Na kraju sezone ce vam opet otici 4 5 igraca. Da nije bilo onog kamiondjije Husica vec bi se borili za opstanak. Zivi bili pa vidjeli...ako sta ne poduzmete idete ko Velez u cvajtu 
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Ma sve neke slike postavljaju a nidje ovih stolica sto su isprosili??? Nije valjda u megamix otislo to???
nisu valjda Horde sve odnijele 

Ma vi ste prvi prosjaci lige ba, to vam niko ne osporavaHajdeZeljozabiGol je napisao/la:Tuzlaci da ja vama.nesto iskreno kazem a vi kako god hocete.. Ne gine vama druga li BOGA MI ubrzo opetnemaju ti papani feninga i brzo ce raspad sistema...vama je rodjendan kad vam dodju Zeljo i Sarajevo ostalo je raspad, na stadionu mizerno ljudi (jaki na rijecima na djelu ****). Bas me zanima da se sad skuplja za slobodu bi li vi skupili milion ili iko iz ove lige???? Na kraju sezone ce vam opet otici 4 5 igraca. Da nije bilo onog kamiondjije Husica vec bi se borili za opstanak. Zivi bili pa vidjeli...ako sta ne poduzmete idete ko Velez u cvajtu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bahati i bogati Želješčar!TobeYarabi je napisao/la:ispuni mi zelju![]()
![]()
![]()
ko nebi zaplako![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nadam se da vas mail zatice u dobrom raspolozenju ahahaahahahahahahahajoker90 je napisao/la:Bahati i bogati Želješčar!TobeYarabi je napisao/la:ispuni mi zelju![]()
![]()
![]()
ko nebi zaplako![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Neandertalac
- Kontakt:
Je li FK Sarajevo izvršilo uplatu za Istok?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- ThrillerHz
- Kontakt:
- MocMahale444
Hahahahahah pa onda malo heheheheheh, dodas sekundu hi hi hi hi hi i zavrsis s hohohohohoho.MACMUDAN je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Dobro je pa nisi napisao, sto vas nije radovan pobio
@majkl bjezi s teme glup si.
Jedan je mMajkl,je li poceo aa radom humanitarni telefon za Miroslava hahahahahahahahhahahajahahajajajaahhahhahahahahhahHhHahahHaahabhhaha
Tvoje ne ucinilo te legendom
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
MocMahale444 je napisao/la:Hahahahahah pa onda malo heheheheheh, dodas sekundu hi hi hi hi hi i zavrsis s hohohohohoho.MACMUDAN je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Dobro je pa nisi napisao, sto vas nije radovan pobio
@majkl bjezi s teme glup si.
Jedan je mMajkl,je li poceo aa radom humanitarni telefon za Miroslava hahahahahahahahhahahajahahajajajaahhahhahahahahhahHhHahahHaahabhhaha
Tvoje ne ucinilo te legendom
Ozbiljno pitam jesu li filozofi otvorili račun za uplate da Miro ostane hahhahhahahahahahahahahahahahahhahaahahaha
joj cirkusa i pokusaja kluba
- MocMahale444
Profesionalni trol, ja mislim da bi tvoj post bio interesantniji da dodaš još jednom hahaahhah. Onda bi te shvatio kao ozbiljnog forumaša. Potrudi se da u cirkusu budeš glavni klaun, taj sve cice pokupi.
OKHajdeZeljozabiGol je napisao/la:Tuzlaci da ja vama.nesto iskreno kazem a vi kako god hocete.. Ne gine vama druga li BOGA MI ubrzo opetnemaju ti papani feninga i brzo ce raspad sistema...vama je rodjendan kad vam dodju Zeljo i Sarajevo ostalo je raspad, na stadionu mizerno ljudi (jaki na rijecima na djelu ****). Bas me zanima da se sad skuplja za slobodu bi li vi skupili milion ili iko iz ove lige???? Na kraju sezone ce vam opet otici 4 5 igraca. Da nije bilo onog kamiondjije Husica vec bi se borili za opstanak. Zivi bili pa vidjeli...ako sta ne poduzmete idete ko Velez u cvajtu
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Jesi to sam analizirao.Bravo majstore.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Tuzlaci da ja vama.nesto iskreno kazem a vi kako god hocete.. Ne gine vama druga li BOGA MI ubrzo opetnemaju ti papani feninga i brzo ce raspad sistema...vama je rodjendan kad vam dodju Zeljo i Sarajevo ostalo je raspad, na stadionu mizerno ljudi (jaki na rijecima na djelu ****). Bas me zanima da se sad skuplja za slobodu bi li vi skupili milion ili iko iz ove lige???? Na kraju sezone ce vam opet otici 4 5 igraca. Da nije bilo onog kamiondjije Husica vec bi se borili za opstanak. Zivi bili pa vidjeli...ako sta ne poduzmete idete ko Velez u cvajtu
S obzirom da si ti rekao,zalazem se da istupimo iz lige,da ne igramo dzaba.
FK Sloboda Tuzla
- Neandertalac
- Kontakt:
Da li je FK Sarajevo podržao ovu lijepu sportsku priču uplatom za bar jednu stolicu?Neandertalac je napisao/la:Je li FK Sarajevo izvršilo uplatu za Istok?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- TobeYarabi
- Kontakt:
zasto nk zeljescar ne objavljuje imena svih donatora? zelim znati gdje je zavrilo mojih 7 feninga!!!
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Ne morate istupiti...slijedece godine vam ne gine borba za opstanak...ove vam je sreca nekih ste bodova navrtili ma da ce biti guravo do kraja sa Sirokim. Mozda kazem , mozda se okrene pa i titulu uzmeteSaltsity je napisao/la:Jesi to sam analizirao.Bravo majstore.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Tuzlaci da ja vama.nesto iskreno kazem a vi kako god hocete.. Ne gine vama druga li BOGA MI ubrzo opetnemaju ti papani feninga i brzo ce raspad sistema...vama je rodjendan kad vam dodju Zeljo i Sarajevo ostalo je raspad, na stadionu mizerno ljudi (jaki na rijecima na djelu ****). Bas me zanima da se sad skuplja za slobodu bi li vi skupili milion ili iko iz ove lige???? Na kraju sezone ce vam opet otici 4 5 igraca. Da nije bilo onog kamiondjije Husica vec bi se borili za opstanak. Zivi bili pa vidjeli...ako sta ne poduzmete idete ko Velez u cvajtu
S obzirom da si ti rekao,zalazem se da istupimo iz lige,da ne igramo dzaba.
Željo1921
mi samo slijedimo uputeNeandertalac je napisao/la:Da li je FK Sarajevo podržao ovu lijepu sportsku priču uplatom za bar jednu stolicu?Neandertalac je napisao/la:Je li FK Sarajevo izvršilo uplatu za Istok?
Sve više prosjaka na ulicama Sarajeva, građani samo odmažu pomaganjem
"Za osobu koja se zatekne u činjenju ovog prekršaja predviđena je kazna od 300 do 900 KM. Ukoliko ovaj prekršaj počini maloljetna osoba, a utvrdi se da je počinjen zbog propuštanja dužnog staranja od strane roditelja ili staratelja, tada MUP može kazniti takve osobe iznosom od 400 do 1.200 KM. Ukoliko utvrdimo da su maloljetnici ili neke druge osobe navođene, tada osoba koja je navodila na prosjačenje može biti kažnjena od 500 do 1.500 KM", kaže Nefić, načelnik Odjeljenja za odnose s javnošću MUP-a KS.
Prosjaci ruše ugled grada
Ističe da je u činjenju ovih prekršaja veliki broj "povratnika" i da se u takvim slučajevima ne izdaje uvijek prekršajni nalog, nego ih se sakupi više i potom se podnese zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka kod nadležnog suda.
"Policija je zakonom ograničena. Građani misle da policija može prosjake skloniti sa ulice, ali za tako nešto nemamo ovlasti. Ono što možemo po zakonu, i što često koristimo, je da takvu osobu privedemo u policijsku stanicu radi utvrđivanja identiteta i zadržimo je najduže do 12 sati. Drugih mogućnosti kada su u pitanju punoljetne osobe nemamo. Sarajevo je veoma poželjna turistička destinacija. Imamo turističku sezonu koja traje gotovo cijele godine, a prosjaci su ti koji obaraju i ruše ugled i imidž grada, zato apelujem na građane da ne daju novac.", kaže Nefić.
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 26 jan 2017, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
Neka neko ovog citira, satra se jadnik pokusavajuci skrenuti paznju na sebe.
- Neandertalac
- Kontakt:
Treća sreća. Je li?Neandertalac je napisao/la:Da li je FK Sarajevo podržao ovu lijepu sportsku priču uplatom za bar jednu stolicu?Neandertalac je napisao/la:Je li FK Sarajevo izvršilo uplatu za Istok?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Zauzeti su uplatama za Butmir.Neandertalac je napisao/la:Da li je FK Sarajevo podržao ovu lijepu sportsku priču uplatom za bar jednu stolicu?Neandertalac je napisao/la:Je li FK Sarajevo izvršilo uplatu za Istok?
P.S. Da li je jos neki klub iz BiH sem Sirokog podrzao akciju ? Iz regiona Dinamo.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 26 jan 2017, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
Cekamo duskinu injekciju
nije Tan cicija.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Vrati dug zeljana.Zeljo92 je napisao/la:Cekamo duskinu injekcijunije Tan cicija.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.