FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
teško vladavić i purić jer su isti igrači a imamo bešlijuOmar500 je napisao/la:In : Drakul, Purić, Selimović, Vladavić, Lijevi bek ? , Golman ? ( moje neke želje + najvjerovatnije ostvareni transferi
Out : Radovanović, jedan štoper - Mešić najvjerovatnije, jedan zadnji vezni - Savić možda, Perak, Jamak, možda Elvir Čolić, a za Popovića ne znam šta bih rekao.
Ma vala kad bi on dosao ja bih se istog momenta odrekao Zelje.Najveci jad koji je igrao kod nas poslije rata.Nikad mu ne bi halalio sta je sve pricao o Zelji,da bi se dodvorio navijacima Sarajeva.Keenan.- je napisao/la:Umjesto Lazille dovest Rascica.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
i ja isto,seljačina sa dna kacebarbarez je napisao/la:Ma vala kad bi on dosao ja bih se istog momenta odrekao Zelje.Najveci jad koji je igrao kod nas poslije rata.Nikad mu ne bi halalio sta je sve pricao o Zelji,da bi se dodvorio navijacima Sarajeva.Keenan.- je napisao/la:Umjesto Lazille dovest Rascica.
-
- Kontakt:
Jeli makar ovaj Selimovic lijep i pametan?
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
- eliminator
- Kontakt:
cuj savic, lik drugi strijelac ekipe i da ideOmar500 je napisao/la:In : Drakul, Purić, Selimović, Vladavić, Lijevi bek ? , Golman ? ( moje neke želje + najvjerovatnije ostvareni transferi
Out : Radovanović, jedan štoper - Mešić najvjerovatnije, jedan zadnji vezni - Savić možda, Perak, Jamak, možda Elvir Čolić, a za Popovića ne znam šta bih rekao.
Vladavić tito!
moja želja za sljedeću sezonu
-------------------------------Baotić(Karić)-------------------------------
---Marković------------Nyema----------Bogičević--------Stanić-------
--Bešlija--------------Svraka-----------Zeba-------------Vladavić------
----------------------Višća-------------------------------------------------
--------------------------------------Lazo(
)-------------------
lijevog beka baš ne viiidim nekog, tako da ne znam ko bi mogao igrat mjesto ovog stanića.
Lazo je nezamjenjiv!

moja želja za sljedeću sezonu
-------------------------------Baotić(Karić)-------------------------------
---Marković------------Nyema----------Bogičević--------Stanić-------
--Bešlija--------------Svraka-----------Zeba-------------Vladavić------
----------------------Višća-------------------------------------------------
--------------------------------------Lazo(

lijevog beka baš ne viiidim nekog, tako da ne znam ko bi mogao igrat mjesto ovog stanića.
Lazo je nezamjenjiv!

Nil Satis Nisi Optimum
Pa naravno,za to i sluze smajlijinidi je napisao/la:i ja isto,seljačina sa dna kacebarbarez je napisao/la:Ma vala kad bi on dosao ja bih se istog momenta odrekao Zelje.Najveci jad koji je igrao kod nas poslije rata.Nikad mu ne bi halalio sta je sve pricao o Zelji,da bi se dodvorio navijacima Sarajeva.Keenan.- je napisao/la:Umjesto Lazille dovest Rascica.

Lazu ne treba tako lako otpisivati jer vidjeli smo protiv Celika koliko nam je vazan i da jednostavno bez njega nismo isti tim.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
lijepo je ligata napisao da ljepota nije presudna... 

eno covjek zavrsi u bolnici radi Želje
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 27 maj 2011, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
- pintol_TM87
- Kontakt:
koji?Buu je napisao/la:One covjek zavrsi u bolnici radi Želje
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Sam procijeniBlingBling je napisao/la:Jeli makar ovaj Selimovic lijep i pametan?

Ibraković...pintol_TM87 je napisao/la:koji?Buu je napisao/la:One covjek zavrsi u bolnici radi Želje
-
- Kontakt:
Ma vala i nije neka faca,malo sklempav na lazu:-)
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
Ili Vladavić ili Purić, jer nam ipak treba adekvatna zamjena za Bešliju, ne može igrati čitavu utakmicu kao krilo. Ono, to bi ja volio, vidjet ćemo šta će biti. Ne treba zaboraviti i ove naše mlade nade, Baljića, Ramića, Zolotića i ostale. Kjosevski će biti strašan, ali nezz koliko godina ima i da li ga odma gurnuti u vatru da brani za prvi tim kada ode Šehić. Od Višće očekujem da eksplodira, a od Nyeme da produži ugovor. Ali šta s lijevim bekom, ode nam Radovanović...
Gdje ode ? Nisam u toku... Ponuda ili mu istice ugovor ?Omar500 je napisao/la:Ili Vladavić ili Purić, jer nam ipak treba adekvatna zamjena za Bešliju, ne može igrati čitavu utakmicu kao krilo. Ono, to bi ja volio, vidjet ćemo šta će biti. Ne treba zaboraviti i ove naše mlade nade, Baljića, Ramića, Zolotića i ostale. Kjosevski će biti strašan, ali nezz koliko godina ima i da li ga odma gurnuti u vatru da brani za prvi tim kada ode Šehić. Od Višće očekujem da eksplodira, a od Nyeme da produži ugovor. Ali šta s lijevim bekom, ode nam Radovanović...
Ako moze detalje ponude i ostalo ?

Razumijes ti mene burazere moj 

Nije bitno koga dovodimo, samo nek su lijepi i pametni!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
perak,mešić,radovanović, jamak OUT!Omar500 je napisao/la:In : Drakul, Purić, Selimović, Vladavić, Lijevi bek ? , Golman ? ( moje neke želje + najvjerovatnije ostvareni transferi
Kako ces Savica izbacit molim te ??
kome sve ove sezone istice ugovor?
bez nagadjanja, ako znate sigurno recite
bez nagadjanja, ako znate sigurno recite
treba nam jos igraca iz BiH
kad bi svi otišli Savić mora ostati...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 12 gostiju.