Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

EBSCO
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la EBSCO » 19 jan 2013, 11:39

neurofunk je napisao/la:Izgleda da će ponuditi 10m. Slažem se da je dobar igrač i bolji od Incea, ne bi bilo loše da dođe...ali ako bi dolazak Coutinha značio nedolazak Eriksena onda ne bi volio da ga dovedu.
Sve se bojim da to znači ne dolazak eriksena iz razloga što igraju istu poziciju

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 19 jan 2013, 11:45

Ako danas izgube biće pojačanja ako pobijede ništa od toga :mrgreen: .

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 19 jan 2013, 11:45

Fera care ja se nebi slozio sa tobom za Snaidera.Gdje god je igrao pruzao je dobre partije,bio je jedan od kljucnih igraca(osim Reala,al kod njih se niko nije naigrao).To sto se desava sa njim zadnje vrijeme,ja bi mogo nazvati zasicenje,vidi se da covjek nema motiva(a kvalitet posjeduje,to je deff),pa bi mozda transfer pozitivno djelovao na njega,i motivisao ga za vece zalaganje i zelju za igrom.Naravno da se ne moze poredit sa RVP,ali svakako da moze biti jako koristan igrac ako BR bude znao izvuci najbolje od njega,stavise covjek ima tek 28 god i to su najbolje godine za veznjake.
Sto se tice Coutinha,nezz vala,dobar je igrac,to stoji,al sad da ga placamo preko 12M je previse.Jedino u svemu ovome mi je drago sto se gledaju igraci izvan UK,jer svakako da ima dobrih igraca u ostalim ligama.
Kao sto Zodiac recejedva cekam danasnju tekmu,al prvenstveno se radujem iz razloga da vidim kako ce suradjivati Sule i Dani.
Naravno, ocekujem pobjedu,makar skromnih 2-0 :)
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 19 jan 2013, 11:57

Ako smo ih na njihovom stadionu nabili 2-5 vala na Anfieldu možemo barem 7-1 :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 jan 2013, 11:58

peppo_owen je napisao/la:Fera care ja se nebi slozio sa tobom za Snaidera.Gdje god je igrao pruzao je dobre partije,bio je jedan od kljucnih igraca(osim Reala,al kod njih se niko nije naigrao).To sto se desava sa njim zadnje vrijeme,ja bi mogo nazvati zasicenje,vidi se da covjek nema motiva(a kvalitet posjeduje,to je deff),pa bi mozda transfer pozitivno djelovao na njega,i motivisao ga za vece zalaganje i zelju za igrom.Naravno da se ne moze poredit sa RVP,ali svakako da moze biti jako koristan igrac ako BR bude znao izvuci najbolje od njega,stavise covjek ima tek 28 god i to su najbolje godine za veznjake.
Sto se tice Coutinha,nezz vala,dobar je igrac,to stoji,al sad da ga placamo preko 12M je previse.Jedino u svemu ovome mi je drago sto se gledaju igraci izvan UK,jer svakako da ima dobrih igraca u ostalim ligama.
Kao sto Zodiac recejedva cekam danasnju tekmu,al prvenstveno se radujem iz razloga da vidim kako ce suradjivati Sule i Dani.
Naravno, ocekujem pobjedu,makar skromnih 2-0 :)
ja postujem tvoje misljenje al evo sad kad se prisjetim zadnje sezone Colea u Chelsea ja sam isto mislio za njega sto ti za sneijdera. kontam zasicenje treba mu novi klub, novi izazov... govorio sam jos prije godinu dana ako ne i vise da je jedini klub za njega west ham pa eto sad je otisao i tamo i kao da gledam opet ce se pokazati da nisam bio u pravu.
neko rece joe cole nije nikad bio wc igrac... ocigledno da ga taj nije gledao u najboljim danima jer momak je za engleza bio cudo.
ja ne tvrdim da bi wesley kod nas bio 100% promasaj ali nisam nesto previse optimistican da je on taj igrac koji nam treba i da zasluzuje platu koja se spominje.

sto se tice poredjenja ince-coutinho ne znam koliko je to na mjestu jer i nisu isti tip igraca ali ja bi radije za brazilca dao 10 miliona nego 7 za incea samo iz razloga sto je ovaj vec bio kod nas i pustili smo ga olako nekako mi glupo sada opet na njega pare trositi. brazilca nisam gledao vise od 10 puta dok sam incea malo vise pratio ali par puta me ovaj coutinho odusevio i ja bi kad se vec rizikuje prije za njega pare dao. al naravno sve je to suplja necemo mi nikog do kraja ni dovesti.
You are someone else I am still right here

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 19 jan 2013, 12:01

Anfield Mole ‏@AnfieldMole
#Sneijder update BR has been holding talks with Tom Werner in a bid to force move so we will know by Monday if we got go ahead #lfc
Werner se tek sinoć vratio iz amerike tako da se sad mora izvršit maksimalan presing na njega da uspijemo dovest snajdera, ovo je prilika koja se ne smije propustit, predobar veznjak za male pare.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 19 jan 2013, 12:12

http://www.liverpoolfc.al/index.php?opt ... Itemid=222" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto pojačanja :D .

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 19 jan 2013, 12:12

Anfield Mole ‏@AnfieldMole
waiting on news on #Coutinho I never even know we were interested but seems we are sending a message to #bfc that we will move on from #ince
Pa napokon nešto normalno :D

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 19 jan 2013, 12:15

mislim da bi bilo malo glupo dovesti coutinha koji ima 20 god, a mi vec imamo susa (19) i shelveya(20) i pored toga tu je i texeira (19) koji ozbiljno konkurise za ulazak u prvi tim bolje bi bilo da dovedemo sneidera iako nisam previse siguran kakav bi bio jer vec duze vrijeme ne igra, sto se tice plate, meni nije bitno koliko ce ga placati ionako nisu moje pare, mada sam negdje procitao da bi moglo biti u ugovoru da mu se smanji plata na 70k ako se ne kvalifikujemo u LP
da se ja pitam doveo bi Isca iz malage, jes malo skuplji ali barem meni predobar play-maker
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 19 jan 2013, 12:28

keno94 je napisao/la:mislim da bi bilo malo glupo dovesti coutinha koji ima 20 god, a mi vec imamo susa (19) i shelveya(20) i pored toga tu je i texeira (19) koji ozbiljno konkurise za ulazak u prvi tim bolje bi bilo da dovedemo sneidera iako nisam previse siguran kakav bi bio jer vec duze vrijeme ne igra, sto se tice plate, meni nije bitno koliko ce ga placati ionako nisu moje pare, mada sam negdje procitao da bi moglo biti u ugovoru da mu se smanji plata na 70k ako se ne kvalifikujemo u LP
da se ja pitam doveo bi Isca iz malage, jes malo skuplji ali barem meni predobar play-maker
Isco je tek druga opcija na ljeto dok je prva Eriksen.

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 19 jan 2013, 12:35

fera je napisao/la:
ja ne tvrdim da bi wesley kod nas bio 100% promasaj ali nisam nesto previse optimistican da je on taj igrac koji nam treba i da zasluzuje platu koja se spominje.
Niko ne moze sa sigurnoscu reci dal ce on biti pun pogodak ili teski promasaj.Sve je to veliki rizik.Ali ko ne rizikuje,taj nikad nece profitirat.Slozicu se sa tobom,sto se tice plate,ja sam prije par dana napisao da je sve preko 80k previse za njega.
Sad hoce li biti sta od tog transfera,to mozemo samo nagadjati.Ali jedno je sigurno,nama prioritet treba da bude dobar pley.Naravno da bi ja vise volio Eriksena i Isca,ali to je tesko ostvarivo u januaru.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 19 jan 2013, 12:37

Pa kod nas ni Messi ne bi igrao na dobrom nivou,jednostavno od Istanbula nas nece i nece
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 19 jan 2013, 13:14

http://www.sportinfo.co.rs/fudbal/suare ... e-sudbina/" onclick="window.open(this.href);return false;

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 jan 2013, 13:18

EBSCO je napisao/la:
keno94 je napisao/la:mislim da bi bilo malo glupo dovesti coutinha koji ima 20 god, a mi vec imamo susa (19) i shelveya(20) i pored toga tu je i texeira (19) koji ozbiljno konkurise za ulazak u prvi tim bolje bi bilo da dovedemo sneidera iako nisam previse siguran kakav bi bio jer vec duze vrijeme ne igra, sto se tice plate, meni nije bitno koliko ce ga placati ionako nisu moje pare, mada sam negdje procitao da bi moglo biti u ugovoru da mu se smanji plata na 70k ako se ne kvalifikujemo u LP
Isco je tek druga opcija na ljeto dok je prva Eriksen.
ja mislim da ni rodgers ne zna ko je prva meta sad u januaru a da ne pricamo o ljetu
You are someone else I am still right here

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 19 jan 2013, 14:16

neurofunk je napisao/la:Nešto sad kontam, kakvu bi mi formaciju igrali ako bi došo Wesley ? :?

Sa tri naprijed ne bi mogli igrati nema šanse, u sredini bi vjerovatno igrali Lucas, Gerra, Snajder i ??? Allen možda, kad bi igrali Lucas, Gerra, Snajder i naprijed Borini, Staridz, Sule primali bi po 5 komada svaku tekmu :D
al bi davali po 6 svaku tekmu :mrgreen:
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 19 jan 2013, 14:32

Danas Downing na beku i Borini na krilu,nismo ih dugo tu gledali :lol: .

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 19 jan 2013, 14:47

Mogao bi Hendo umjesto Allena
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 19 jan 2013, 14:49

90% današnji sastav

-------------------Reina------------------
Wisdom---Skrtel------Agger------Glen

----------------Lucas---------------------
-------Gerrard-----Henderson----------

Suarez---------Sturridge--------Borini

Dobijamo ovo lako.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 19 jan 2013, 14:57

Yebo mu Borini svu familiju.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 19 jan 2013, 14:59

Izgleda startat ce BR danas sa DS-om :D u spicu Suarez iza njega a logicno Borini na krilu.I Hendo izgleda starta.

Borini---------Suarez--------Sterling
--------------Sturridge--------------
"You'll Never Walk Alone"

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.