FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E moj ivane, Sarajevo te izvuklo iz mrtvih, dosao si do repke zahvaljujuci tom klubu i sad ti fol igrac i neces da se vratis da odigras barem polusezonu. Pa mogao si barem doci da se pozzz sa svojim drugovima a ne da bjezis ko djavo od krsta. Bas si ispao pakas 
sesar je cijelo vrijeme bio korektan prema našem klubu, ali ovo sad što radi je i više nego nekorektno. Odmara u širokom, umjesto da je s momcima na pripremama i da na taj način čeka ime novog kluba. Ovo pokazuje kolko smo mi neozbiljan i neorganizovan klub, kad naš igrač jednostavno nedolazi na posao. A kad bi sad neku suspenziju ili nešto, zamjerili bi se i ostali bi smo i bez sesara i bez para, a ovako cemo prihvatiti i 50 000 KM, samo da imamo neke koristi od njeg. Nikad mi necemo vidjeti europsko Sarajevo, nažalot 
Zato mi imamo AmaraAlen1987 je napisao/la:sesar je cijelo vrijeme bio korektan prema našem klubu, ali ovo sad što radi je i više nego nekorektno. Odmara u širokom, umjesto da je s momcima na pripremama i da na taj način čeka ime novog kluba. Ovo pokazuje kolko smo mi neozbiljan i neorganizovan klub, kad naš igrač jednostavno nedolazi na posao. A kad bi sad neku suspenziju ili nešto, zamjerili bi se i ostali bi smo i bez sesara i bez para, a ovako cemo prihvatiti i 50 000 KM, samo da imamo neke koristi od njeg. Nikad mi necemo vidjeti europsko Sarajevo, nažalot
IstinaAlen1987 je napisao/la:sesar je cijelo vrijeme bio korektan prema našem klubu, ali ovo sad što radi je i više nego nekorektno. Odmara u širokom, umjesto da je s momcima na pripremama i da na taj način čeka ime novog kluba. Ovo pokazuje kolko smo mi neozbiljan i neorganizovan klub, kad naš igrač jednostavno nedolazi na posao. A kad bi sad neku suspenziju ili nešto, zamjerili bi se i ostali bi smo i bez sesara i bez para, a ovako cemo prihvatiti i 50 000 KM, samo da imamo neke koristi od njeg. Nikad mi necemo vidjeti europsko Sarajevo, nažalot
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Danas izvlacenje takmicarskih brojeva za sezonu 2013/2014.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Valjda se raspored malo i promijeni, svake sezone je bukvalno isti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:

kao sto sam rekao za teren
yebo im halid mater
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Skandalozno!!!Evolution87 je napisao/la:
kao sto sam rekao za teren![]()
yebo im halid mater
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Oporavit ce se teren ne sikirajte se ima jos vremena.
- SarajlijaTM
Sta uradi stoka od kvazi elite...ccc...
do nase tekme 23/24 bi sigurno trebao biti dobar,al do 4tog jula tesko
do nase tekme 23/24 bi sigurno trebao biti dobar,al do 4tog jula tesko
A u Celiku budale nece prvenstvene utakmice igrat na BIlinom odu na Kamberovice, e budale moje
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
- moustapha
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
ne sjecam se kad je derbi bio u prvih 10 kolamoustapha je napisao/la:Derbi tek u 14. kolu.
E **** im 14. kolo familiju više.
- Evolution87
- Kontakt:
Žrijeb je odlučio da će se u prvom kolu odigrati sljedeće utakmice:
Čelik - Borac
Olimpic - Leotar
Mladost - Široki Brijeg
Velež - Slavija
Sarajevo - Zrinjski
Rudar - Radnik
Zvijezda - Željezničar
Travnik - Vitez
Čelik - Borac
Olimpic - Leotar
Mladost - Široki Brijeg
Velež - Slavija
Sarajevo - Zrinjski
Rudar - Radnik
Zvijezda - Željezničar
Travnik - Vitez
Cijene ulaznica za utakmicu FK Sarajevo - AC Libertas
Tribina Sjever "Vedran Puljić" - 5 KM /7 KM za nečlanove,
Tribina Istok - 7 KM /10 KM za nečlanove,
Tribina Zapad - 10 KM /15 KM za nečlanove,
Tribina BORDO VIP - 35 KM /50 KM za nečlanove,
Tribina VIP Galerija - 20 KM /30 KM za nečlanove
Napominjemo da jedan član može uzeti samo jednu kartu. Također, želimo naše članove obavijestiti da se ulaznice za članove kupuju ISKLJUČIVO u odjelu za članstvo i ulaznice FK Sarajevo, u prostorima kluba ul. Maršala Tita 38/b. Ulaznice će biti u prodaji od utorka, 2.7. tekuće godine.
Tribina Sjever "Vedran Puljić" - 5 KM /7 KM za nečlanove,
Tribina Istok - 7 KM /10 KM za nečlanove,
Tribina Zapad - 10 KM /15 KM za nečlanove,
Tribina BORDO VIP - 35 KM /50 KM za nečlanove,
Tribina VIP Galerija - 20 KM /30 KM za nečlanove
Napominjemo da jedan član može uzeti samo jednu kartu. Također, želimo naše članove obavijestiti da se ulaznice za članove kupuju ISKLJUČIVO u odjelu za članstvo i ulaznice FK Sarajevo, u prostorima kluba ul. Maršala Tita 38/b. Ulaznice će biti u prodaji od utorka, 2.7. tekuće godine.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jao zrijebaa prva 3 kola
Zrinjski( kuci),Slavija( Gosti),Siroki (kuci)
Zrinjski( kuci),Slavija( Gosti),Siroki (kuci)
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
opet kao prošle sezone svi nam dolaze na AFH a u drugom dijelu svima idemo, mislim na favorite. c c c
- SarajlijaTM
i opet sta laprdajte protiv saveza,od 10 kola 7 kuci...a vazda ugrozeni i pokradeni...