Sta se imam informirat. Kazem opet Zeljo odlicno radi al budi realan pokrenuo je akciju prikupljanja novca u vidu desetogodisnje ulaznice. Eo prvo ta NK Sirokog ko ce to koristiti, tu ulaznicu. Ona je vjer kupljena da se pomogne u izgradnji kao i vecina drugih nego kao klasicna ulaznica. Na vlastite pare mislim npr od prodaje nekog igraca iz budzeta kluba da se sagradi nesto umjesto da se novac ulozi u igracki kadar..Eisenbahner1921 je napisao/la:Informisi se malo bolje.brig je napisao/la:Nisi u pravuBatistutA19 je napisao/la:ciam malo iz dosade vidim tema stadioni nesto protiv Bilinog polja ..Prvo da kazem ja i najsretniji bio kad bi svi imali stadione po 30 000 natkrivene i volim kad svako gradi nesto ne bitno ni klub ni grad nema tu ljubomore i nek se gradi.Zelji svaka cast za tribinu znaci moze svaki klub se organizovat gradit nesto ..A sto se tice ko je gradio stadion pa nijedan klub nema svoj stadion i iza svake gradnje stajao je grad..konkretno Bilino je izgradjen sedemdesetih godina i otvorila sa tekmom protiv Crvvene Zvezde ..i naravno da ga je gradila Zenica i tadasnji gigant Zeljezara Zenica ne za Bih NEGO CIJELU EX YUGU ..Ne moze niko ovdje rec da je klub izgrdio neki stadion i nijedan klub nema svoj stadion ...A to renoviranje Bilinog jasn je da je nesto Zenica i nesto Federacija nesto Kanton nesto Uefa al kako god to je sad Celikovo i im A PUNO STVARI STO JE Zenica uradila sama ..A sto se tice kampa na Crkvickom brdu tj kamp repke svi znamo da je samo Zenica dala bespaltno zemljiste i da je svugdje to bio problem ..A najsmijesniji su mi ovi sto se raduju kad oni imaju a kad protivnik nema ..Nikad bez dobre konkurencije ne mozes ni ti bit jak i najsretniji bi bio da svi imamo najsavremenije stadione i tako da pravimo kokurenciju ane da se radujemo da se neki klub ugasi i dda mu je drago da mu je los stadion ..To samo budala se moze radovat ..poz normalnim aa ovim poput ovog gulasa nek im bog da pameti
Ima jedan klub koji je napravio samostalno stadion koji ima istu kat kao i BP, a to je NK Siroki Brijeg, Pecara, s tim sto uz stadion klub posjeduje i izgradio je dodatno i kamp sa 3 terena od toga jedan sa umjetnom travom, teretana, svlacionicre..centralni teren ima tribinu sa cca 700 sjedalica, a travnjak na njemu je bolji od 60% travnjaka PL..
Svaka cast Zelji al Zeljo nista nije ulozio kao klub, tribinu napravili navijaci, firme itd donacijama...pa cak i NK Siroki je donirao tj kupio tu ulaznicu..
Sem toga, svaka cast na kupljenoj ulaznici. Gospodski..
PS
Nisu to donacije vec prodaja. ZA NOVAC KUPIS ULAZNICU na deset godina ili ako vec hoces, ZA NOVAC PRODAS ULAZNICU na deset godina. Nista ne doniras.
Valjda smo se razumjeli