Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Koji je sad ovaj 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Tacno !Virtu4l je napisao/la:Firme su uzele maksimalno 150 desetogodišnjih, a navijači ostalo.... golem je Željo...
Najbolje od svega je sto rece da firme nisu napravile nikakav marketinski potez. Smijesno ! Ljudi su za 1000KM dobili reklamu na stranici koju prati 200.000 ljudi.
Ko god ima imalo pameti, zna kakva je to reklama za najmanju cifru koju mogu zamisliti.
Životni saputnik! 1921
-
TofiTofita
- Kontakt:
Postoje neke informacije da su se za vrijeme te akcije fine pare ukrale iz kase kluba (20-30 000), tako da, dobro su ostavili. Naravno, tužilaštvo pod palicom tadašnjih struktura nije ništa uradilo.Eisenbahner1921 je napisao/la:Kakvo zakucavanje hahahahahhahahaahhaahahaRas je napisao/la:Kome ste vi regionalni gigant?Vi ste mali klub koji crpi pare od grada Zenice iz godine u godinu, a dug vam samo raste!Dužni ste više od bilo kojeg kluba u BiH, što je za nepovjerovati jer vas pumpa grad, to znači da ste crna rupa, pare uđu i nestanu!Niste izgradili ništa u svojoj siromašnoj historiji, čuj regionalni gigant
![]()
A evo kako je vaša akcija ispala![]()
![]()
![]()
Cuj 6KM hahahahahhahahahhah
Ne uzbudjujte se na provakacije kantice foruma . Ipak cinjenica da je za 10 godina na forumu dobio nagradu najgoreg forumasa tj kantu govori dosta o njemu.
Aj Siroki!
Aj Siroki!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Bice vama iduce sezone aj Gorazde, aj Jedinstvo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BatistutA19
- Kontakt:
Sve si ti to u pravu osim TV PRENOSA ..TV prenos nema nikakve veze sa posjetom pa svugdje se prenose sve utakmice ..Sta bi mi sami ne znamo do jucer svi kukali ostecenipokreadeni ne ma tv prenosa a sad kad ima opet nevelja nema raje ..TV Prwnosima se samo dize liga ,sponzori dolazi al nama prvo treba infrastruktura pa bar terenii moraju bit svi ko na Bilinom i svi su dobili pare za travnjak al nekog sjebala Ceca a nekog sto je ukro te pare pa kupio nedje za 2000 maraka neku livadu ..Samo treba dignit ljestvicu za premier ligu dobatr travnjak,ztribina natkrivena 5000 i za goste tribina ,semaor,reflektori i doce i kvalitet i publika a tv prenos nema nikakve veze sa posjetom jer svugdj se prenose tekme..Vi bi kad vam klub igra kuci da nema tv prensa a kad je u gstima voljeli bi tv prenos..Pa tv prenos nije za mene iz Zenice al je prenos za nekog iz Bihaca da pogleda il gostujuci klub koji igra u Zenicimacak_ je napisao/la:Sve lige u regionu imaju probleme sa posjetom. To je mnogo veći problem od toga kakva je kvaliteta lige ili kakav je savez vodi.
Kod nas je to jos dodatno gore jer smo kao drzava i drustvo u qurtzu pa bolja posjeta moze biti samo ako se napravi neki naboj pred utakmicu, da li zbog mrznje prema protivniku ili ljubavi prema svom klubu, sa mnogo češće je ovo prvo.
Niko ne moze da odrzi dugo visok prosjek, pa cak i ako bi imali zatvorenu ligu sa 10tak klubova, opet bi došlo do zasićenja, jer šta ćeš ići 4 puta na istu utakmicu ili kako stvoriti hype pred svaku utakmicu.
U BiH su do prije nekoliko godina samo Čelik, Željo i Sarajevo mogli da imaju značajniji prosjek posjete, bez obzira na stanje na tabeli ili vremenske prilike. Sada se i to promijenilo, pa su se i navijači tih klubova zasitili. Jednostavno, odrasle su nove generacije koje fudbal doživljavaju drugačije, starije su se zasitile, a TV prenosi definitivno samo odmažu. Siguran sam da bi posjete tih klubova bile duplo veće da nema prenosa njihovih domaćih utakmica. U svemu tome odmaže i velika prisutnost evropskog fudbala na TV, pa imamo opravdanu dilemu prosječnog posjetioca našeg stadiona kad u subotnje poslijepodne ostane da pogleda po 2-3 tekme iz španije, engleske, italije, njemačke i svih ostalih liga, umjesto da ode na stadion gdje ne moze naci parking, plati skupu kartu, pokisne, ne moze otici u wc, ne moze popiti pivu, sjedi na blatnjavoj stolici, sudija zakine klub i gleda generalno lošu utakmicu. Svakako, ako ostane kući, u svakom momentu može prebaciti pa ako se koji slučajem potrefi da bude dobra utakmica, neće puno propustiti.
Morate znati da smo svi mi odrasli na drugačijim principima i u drugačijem odnosu prema lokalnim klubovima i stadionima. Danas je to dosta drugačije i to vrijeme pokazuje. Ranije smo mi znali koja je prednost biti na stadionu, osjetiti samo tu atmosferu, uživo gledati svoj klub i biti dio toga. Ali, to jednostavno više nije prednost.
Trenutno je željo u najboljem zamahu zbog tribine, pozitivne priče oko kluba i sreće sa rezultatima, ali se i njima desi da protiv krupe bude jedva 2-3.000 ljudi. Sarajevo tavori sa svojim unutrašnjim pričama i problemima, kao i mazohističkom gledanju utakmica na Koševu, a Čelik će se očito mnogo teže oporaviti od torture duge 20 godina i višegodišnjeg bojkota navijača te će trebati mnogo više da se vrati povjerenje navijača.
https://****.com - Secret Dating Site - No Selfie - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Secret Girls Chat [/url]
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I obavezno ukinuti kanal kojeg 99% BiH nema..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lako je vama dizati letvicu kad su vam drzava i savez sve napravili. Imaju i oni klubovi koji se sami snalaze i ne pada im nista s neba.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BatistutA19
- Kontakt:
ciam malo iz dosade vidim tema stadioni nesto protiv Bilinog polja ..Prvo da kazem ja i najsretniji bio kad bi svi imali stadione po 30 000 natkrivene i volim kad svako gradi nesto ne bitno ni klub ni grad nema tu ljubomore i nek se gradi.Zelji svaka cast za tribinu znaci moze svaki klub se organizovat gradit nesto ..A sto se tice ko je gradio stadion pa nijedan klub nema svoj stadion i iza svake gradnje stajao je grad..konkretno Bilino je izgradjen sedemdesetih godina i otvorila sa tekmom protiv Crvvene Zvezde ..i naravno da ga je gradila Zenica i tadasnji gigant Zeljezara Zenica ne za Bih NEGO CIJELU EX YUGU ..Ne moze niko ovdje rec da je klub izgrdio neki stadion i nijedan klub nema svoj stadion ...A to renoviranje Bilinog jasn je da je nesto Zenica i nesto Federacija nesto Kanton nesto Uefa al kako god to je sad Celikovo i im A PUNO STVARI STO JE Zenica uradila sama ..A sto se tice kampa na Crkvickom brdu tj kamp repke svi znamo da je samo Zenica dala bespaltno zemljiste i da je svugdje to bio problem ..A najsmijesniji su mi ovi sto se raduju kad oni imaju a kad protivnik nema ..Nikad bez dobre konkurencije ne mozes ni ti bit jak i najsretniji bi bio da svi imamo najsavremenije stadione i tako da pravimo kokurenciju ane da se radujemo da se neki klub ugasi i dda mu je drago da mu je los stadion ..To samo budala se moze radovat ..poz normalnim aa ovim poput ovog gulasa nek im bog da pameti
https://****.com - Secret Dating Site - No Selfie - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Secret Girls Chat [/url]
- BatistutA19
- Kontakt:
KOji kanal MOJA TV SPORT ...pa oni to namjerno rade tekme na tom kanalu jer su sponzori tjerajuci nas da svi imamo taj kanal i ne bi me cudilo da uskoro ak oni budu sponnzori samo tu utakmice bude i bice garant tako jer su oni sponzor lige ...Ako mislis na Moju tvMortemHz je napisao/la:I obavezno ukinuti kanal kojeg 99% BiH nema..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja.BatistutA19 je napisao/la:KOji kanal MOJA TV SPORT ...pa oni to namjerno rade tekme na tom kanalu jer su sponzori tjerajuci nas da svi imamo taj kanal i ne bi me cudilo da uskoro ak oni budu sponnzori samo tu utakmice bude i bice garant tako jer su oni sponzor lige ...Ako mislis na Moju tvMortemHz je napisao/la:I obavezno ukinuti kanal kojeg 99% BiH nema..
Nisi u pravuBatistutA19 je napisao/la:ciam malo iz dosade vidim tema stadioni nesto protiv Bilinog polja ..Prvo da kazem ja i najsretniji bio kad bi svi imali stadione po 30 000 natkrivene i volim kad svako gradi nesto ne bitno ni klub ni grad nema tu ljubomore i nek se gradi.Zelji svaka cast za tribinu znaci moze svaki klub se organizovat gradit nesto ..A sto se tice ko je gradio stadion pa nijedan klub nema svoj stadion i iza svake gradnje stajao je grad..konkretno Bilino je izgradjen sedemdesetih godina i otvorila sa tekmom protiv Crvvene Zvezde ..i naravno da ga je gradila Zenica i tadasnji gigant Zeljezara Zenica ne za Bih NEGO CIJELU EX YUGU ..Ne moze niko ovdje rec da je klub izgrdio neki stadion i nijedan klub nema svoj stadion ...A to renoviranje Bilinog jasn je da je nesto Zenica i nesto Federacija nesto Kanton nesto Uefa al kako god to je sad Celikovo i im A PUNO STVARI STO JE Zenica uradila sama ..A sto se tice kampa na Crkvickom brdu tj kamp repke svi znamo da je samo Zenica dala bespaltno zemljiste i da je svugdje to bio problem ..A najsmijesniji su mi ovi sto se raduju kad oni imaju a kad protivnik nema ..Nikad bez dobre konkurencije ne mozes ni ti bit jak i najsretniji bi bio da svi imamo najsavremenije stadione i tako da pravimo kokurenciju ane da se radujemo da se neki klub ugasi i dda mu je drago da mu je los stadion ..To samo budala se moze radovat ..poz normalnim aa ovim poput ovog gulasa nek im bog da pameti
Ima jedan klub koji je napravio samostalno stadion koji ima istu kat kao i BP, a to je NK Siroki Brijeg, Pecara, s tim sto uz stadion klub posjeduje i izgradio je dodatno i kamp sa 3 terena od toga jedan sa umjetnom travom, teretana, svlacionicre..centralni teren ima tribinu sa cca 700 sjedalica, a travnjak na njemu je bolji od 60% travnjaka PL..
Svaka cast Zelji al Zeljo nista nije ulozio kao klub, tribinu napravili navijaci, firme itd donacijama...pa cak i NK Siroki je donirao tj kupio tu ulaznicu..
Široki def zasluzuje poštovanje za ono što su uradili na infrastrukturi i imaju najbolje uslove za rad. Ali misliš da je klub to uradio od svojih para odnosno zarade jer se to podrazumijeva pod svojim. Sve su te pare od sponzora kluba i dijelom prodaje igrača.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa i zelji je vlast napravila stadion ali **** to, da mi ga Ante Pavelić napravi uzivao bi u njemu a do tad cemo se sami uvjeravati da je jos to onaj isti olimpijski stadion..brig je napisao/la:Nisi u pravuBatistutA19 je napisao/la:ciam malo iz dosade vidim tema stadioni nesto protiv Bilinog polja ..Prvo da kazem ja i najsretniji bio kad bi svi imali stadione po 30 000 natkrivene i volim kad svako gradi nesto ne bitno ni klub ni grad nema tu ljubomore i nek se gradi.Zelji svaka cast za tribinu znaci moze svaki klub se organizovat gradit nesto ..A sto se tice ko je gradio stadion pa nijedan klub nema svoj stadion i iza svake gradnje stajao je grad..konkretno Bilino je izgradjen sedemdesetih godina i otvorila sa tekmom protiv Crvvene Zvezde ..i naravno da ga je gradila Zenica i tadasnji gigant Zeljezara Zenica ne za Bih NEGO CIJELU EX YUGU ..Ne moze niko ovdje rec da je klub izgrdio neki stadion i nijedan klub nema svoj stadion ...A to renoviranje Bilinog jasn je da je nesto Zenica i nesto Federacija nesto Kanton nesto Uefa al kako god to je sad Celikovo i im A PUNO STVARI STO JE Zenica uradila sama ..A sto se tice kampa na Crkvickom brdu tj kamp repke svi znamo da je samo Zenica dala bespaltno zemljiste i da je svugdje to bio problem ..A najsmijesniji su mi ovi sto se raduju kad oni imaju a kad protivnik nema ..Nikad bez dobre konkurencije ne mozes ni ti bit jak i najsretniji bi bio da svi imamo najsavremenije stadione i tako da pravimo kokurenciju ane da se radujemo da se neki klub ugasi i dda mu je drago da mu je los stadion ..To samo budala se moze radovat ..poz normalnim aa ovim poput ovog gulasa nek im bog da pameti
Ima jedan klub koji je napravio samostalno stadion koji ima istu kat kao i BP, a to je NK Siroki Brijeg, Pecara, s tim sto uz stadion klub posjeduje i izgradio je dodatno i kamp sa 3 terena od toga jedan sa umjetnom travom, teretana, svlacionicre..centralni teren ima tribinu sa cca 700 sjedalica, a travnjak na njemu je bolji od 60% travnjaka PL..
Svaka cast Zelji al Zeljo nista nije ulozio kao klub, tribinu napravili navijaci, firme itd donacijama...pa cak i NK Siroki je donirao tj kupio tu ulaznicu..
- BatistutA19
- Kontakt:
Jest uradio Siroki stadion al ti hocu rec nije klub od svojih para jer nijedan nas klub nema te pare da pravi stadion i iza tog projekta Pecara stoji opet neko da li je opcina il neki sponzori al sam klub nije napravio ni Pecaru a ni jedan drugi klub ..A sto se tice katova Bilino Polje ne mozes poredit Pecaru sa BP po kategorijama jel da neki klub udje u grupmu ligu samo bi mogo igrat u Zenici a za Siroki i stadion svaka cast i steta sto se ne moze izgradit druga tribina iza gola i jos jena suprotna od one glavne al ope stadioncic je lijep..A za Zelju super tribina i drago mi sto su napravili jos kad bi zapad se uradio onako a et jug ima nekako ..I Sloboda kad bi istok npr il Borac da uradi iza gola tribinu i Velez istok da uradi il Radnik da uradi jednu tribinu il Zrinjski da uradi istok kao Zeljo ..ja bi volio da su svi stadioni predobri i za mene je nasa liga najdraza od svih liga petica i nema tekme da bi ja osto gledat na tv a da igra Celik .....brig je napisao/la:Nisi u pravuBatistutA19 je napisao/la:ciam malo iz dosade vidim tema stadioni nesto protiv Bilinog polja ..Prvo da kazem ja i najsretniji bio kad bi svi imali stadione po 30 000 natkrivene i volim kad svako gradi nesto ne bitno ni klub ni grad nema tu ljubomore i nek se gradi.Zelji svaka cast za tribinu znaci moze svaki klub se organizovat gradit nesto ..A sto se tice ko je gradio stadion pa nijedan klub nema svoj stadion i iza svake gradnje stajao je grad..konkretno Bilino je izgradjen sedemdesetih godina i otvorila sa tekmom protiv Crvvene Zvezde ..i naravno da ga je gradila Zenica i tadasnji gigant Zeljezara Zenica ne za Bih NEGO CIJELU EX YUGU ..Ne moze niko ovdje rec da je klub izgrdio neki stadion i nijedan klub nema svoj stadion ...A to renoviranje Bilinog jasn je da je nesto Zenica i nesto Federacija nesto Kanton nesto Uefa al kako god to je sad Celikovo i im A PUNO STVARI STO JE Zenica uradila sama ..A sto se tice kampa na Crkvickom brdu tj kamp repke svi znamo da je samo Zenica dala bespaltno zemljiste i da je svugdje to bio problem ..A najsmijesniji su mi ovi sto se raduju kad oni imaju a kad protivnik nema ..Nikad bez dobre konkurencije ne mozes ni ti bit jak i najsretniji bi bio da svi imamo najsavremenije stadione i tako da pravimo kokurenciju ane da se radujemo da se neki klub ugasi i dda mu je drago da mu je los stadion ..To samo budala se moze radovat ..poz normalnim aa ovim poput ovog gulasa nek im bog da pameti
To je sasvim korektan i regularan način promocije svog paketa.MortemHz je napisao/la:Ma ja.BatistutA19 je napisao/la:KOji kanal MOJA TV SPORT ...pa oni to namjerno rade tekme na tom kanalu jer su sponzori tjerajuci nas da svi imamo taj kanal i ne bi me cudilo da uskoro ak oni budu sponnzori samo tu utakmice bude i bice garant tako jer su oni sponzor lige ...Ako mislis na Moju tvMortemHz je napisao/la:I obavezno ukinuti kanal kojeg 99% BiH nema..
Naravno Zeljo nista nije ulozio ali kite se tudjim perjembrig je napisao/la:Nisi u pravuBatistutA19 je napisao/la:ciam malo iz dosade vidim tema stadioni nesto protiv Bilinog polja ..Prvo da kazem ja i najsretniji bio kad bi svi imali stadione po 30 000 natkrivene i volim kad svako gradi nesto ne bitno ni klub ni grad nema tu ljubomore i nek se gradi.Zelji svaka cast za tribinu znaci moze svaki klub se organizovat gradit nesto ..A sto se tice ko je gradio stadion pa nijedan klub nema svoj stadion i iza svake gradnje stajao je grad..konkretno Bilino je izgradjen sedemdesetih godina i otvorila sa tekmom protiv Crvvene Zvezde ..i naravno da ga je gradila Zenica i tadasnji gigant Zeljezara Zenica ne za Bih NEGO CIJELU EX YUGU ..Ne moze niko ovdje rec da je klub izgrdio neki stadion i nijedan klub nema svoj stadion ...A to renoviranje Bilinog jasn je da je nesto Zenica i nesto Federacija nesto Kanton nesto Uefa al kako god to je sad Celikovo i im A PUNO STVARI STO JE Zenica uradila sama ..A sto se tice kampa na Crkvickom brdu tj kamp repke svi znamo da je samo Zenica dala bespaltno zemljiste i da je svugdje to bio problem ..A najsmijesniji su mi ovi sto se raduju kad oni imaju a kad protivnik nema ..Nikad bez dobre konkurencije ne mozes ni ti bit jak i najsretniji bi bio da svi imamo najsavremenije stadione i tako da pravimo kokurenciju ane da se radujemo da se neki klub ugasi i dda mu je drago da mu je los stadion ..To samo budala se moze radovat ..poz normalnim aa ovim poput ovog gulasa nek im bog da pameti
- BatistutA19
- Kontakt:
Pa ljudi zna se sta je klupski stadion i koliko stadion kosta i stas u klupske pare sve sto se napravilo nek je i hvala m ko god je sve to opet neki lopovluk neki mocnika dje su vidjeli neku korist ..Kakve klubske pare pa nasi klubovi da im neko ne stoji iza ledja ne mogu kupit kantu jupola il 2 kile farbe a kamoli da stadion prave...Svak zna da je kod nas politika svugdeje i zna se da hercegovacke klubove gura HDZ kroz svoje firme a sta ce bit kad stanu te firme ulagat ..Koje to pare ima Zrinjski il Siroki svoje da nema HDZ i takvih firmi il npr Igokea pa oni ce se ugasit za par goddina kad Dodik padne ..Takvi su nam svi klubovi il Sarajevo sta da amidza Tan kaze stop..HOCU REC NIJEDAN KLUN KAO KLUB OD SVOJIH PARA NIJE IZGRADIO STADION NI NISTA samo sto su dati klubu na koristenje
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Informisi se malo bolje.brig je napisao/la:Nisi u pravuBatistutA19 je napisao/la:ciam malo iz dosade vidim tema stadioni nesto protiv Bilinog polja ..Prvo da kazem ja i najsretniji bio kad bi svi imali stadione po 30 000 natkrivene i volim kad svako gradi nesto ne bitno ni klub ni grad nema tu ljubomore i nek se gradi.Zelji svaka cast za tribinu znaci moze svaki klub se organizovat gradit nesto ..A sto se tice ko je gradio stadion pa nijedan klub nema svoj stadion i iza svake gradnje stajao je grad..konkretno Bilino je izgradjen sedemdesetih godina i otvorila sa tekmom protiv Crvvene Zvezde ..i naravno da ga je gradila Zenica i tadasnji gigant Zeljezara Zenica ne za Bih NEGO CIJELU EX YUGU ..Ne moze niko ovdje rec da je klub izgrdio neki stadion i nijedan klub nema svoj stadion ...A to renoviranje Bilinog jasn je da je nesto Zenica i nesto Federacija nesto Kanton nesto Uefa al kako god to je sad Celikovo i im A PUNO STVARI STO JE Zenica uradila sama ..A sto se tice kampa na Crkvickom brdu tj kamp repke svi znamo da je samo Zenica dala bespaltno zemljiste i da je svugdje to bio problem ..A najsmijesniji su mi ovi sto se raduju kad oni imaju a kad protivnik nema ..Nikad bez dobre konkurencije ne mozes ni ti bit jak i najsretniji bi bio da svi imamo najsavremenije stadione i tako da pravimo kokurenciju ane da se radujemo da se neki klub ugasi i dda mu je drago da mu je los stadion ..To samo budala se moze radovat ..poz normalnim aa ovim poput ovog gulasa nek im bog da pameti
Sem toga, svaka cast na kupljenoj ulaznici. Gospodski..
PS
Nisu to donacije vec prodaja. ZA NOVAC KUPIS ULAZNICU na deset godina ili ako vec hoces, ZA NOVAC PRODAS ULAZNICU na deset godina. Nista ne doniras.
Životni saputnik! 1921
Kakva opcina, godinama i kanton i opcina sudjeluju malo ili nimalo u radu kluba. Kompletna infrastruktura je ulaganje kluba. Jesu to pare od sponzora, prodaje igraca ili izlaska u Europu je nebitno. To je klupski novac za koji se recimo moglo dovest igrače za koju sezonu ali ocito je netko imao viziju i gledao malo unaprijed i dalje od jedne-dvije sezone.BatistutA19 je napisao/la:Jest uradio Siroki stadion al ti hocu rec nije klub od svojih para jer nijedan nas klub nema te pare da pravi stadion i iza tog projekta Pecara stoji opet neko da li je opcina il neki sponzori al sam klub nije napravio ni Pecaru a ni jedan drugi klub ..A sto se tice katova Bilino Polje ne mozes poredit Pecaru sa BP po kategorijama jel da neki klub udje u grupmu ligu samo bi mogo igrat u Zenici a za Siroki i stadion svaka cast i steta sto se ne moze izgradit druga tribina iza gola i jos jena suprotna od one glavne al ope stadioncic je lijep..A za Zelju super tribina i drago mi sto su napravili jos kad bi zapad se uradio onako a et jug ima nekako ..I Sloboda kad bi istok npr il Borac da uradi iza gola tribinu i Velez istok da uradi il Radnik da uradi jednu tribinu il Zrinjski da uradi istok kao Zeljo ..ja bi volio da su svi stadioni predobri i za mene je nasa liga najdraza od svih liga petica i nema tekme da bi ja osto gledat na tv a da igra Celik .....brig je napisao/la:Nisi u pravuBatistutA19 je napisao/la:ciam malo iz dosade vidim tema stadioni nesto protiv Bilinog polja ..Prvo da kazem ja i najsretniji bio kad bi svi imali stadione po 30 000 natkrivene i volim kad svako gradi nesto ne bitno ni klub ni grad nema tu ljubomore i nek se gradi.Zelji svaka cast za tribinu znaci moze svaki klub se organizovat gradit nesto ..A sto se tice ko je gradio stadion pa nijedan klub nema svoj stadion i iza svake gradnje stajao je grad..konkretno Bilino je izgradjen sedemdesetih godina i otvorila sa tekmom protiv Crvvene Zvezde ..i naravno da ga je gradila Zenica i tadasnji gigant Zeljezara Zenica ne za Bih NEGO CIJELU EX YUGU ..Ne moze niko ovdje rec da je klub izgrdio neki stadion i nijedan klub nema svoj stadion ...A to renoviranje Bilinog jasn je da je nesto Zenica i nesto Federacija nesto Kanton nesto Uefa al kako god to je sad Celikovo i im A PUNO STVARI STO JE Zenica uradila sama ..A sto se tice kampa na Crkvickom brdu tj kamp repke svi znamo da je samo Zenica dala bespaltno zemljiste i da je svugdje to bio problem ..A najsmijesniji su mi ovi sto se raduju kad oni imaju a kad protivnik nema ..Nikad bez dobre konkurencije ne mozes ni ti bit jak i najsretniji bi bio da svi imamo najsavremenije stadione i tako da pravimo kokurenciju ane da se radujemo da se neki klub ugasi i dda mu je drago da mu je los stadion ..To samo budala se moze radovat ..poz normalnim aa ovim poput ovog gulasa nek im bog da pameti
Citao sam o ovome, bilo je par puta kako klub ulaze vlastiti novac u infrastrukturu.
Sto se tice BP moze se tebi sviđati ili ne ali BP i Pecara imaju istu kategoriju. I ja uvijek pisem i pisat cu daje BP naj stadion u drzavi. Ima potencijal i neke stvari bolje od Pecare al na kraju je ista kategorija. Dva daleko najbolja stadiona u drzavi i sa najboljim terenima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.