FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
To dovoljno govori i koliko smo mi više mogli, samo da su se pravi ljudi nalazili na čelu kluba. Navedeni igrači su očit primjer koliko se dobro radi sa mladim igračima, nažalost, na kraju su gotovo cijeli kolač znali pokupiti drugi klubovi, izuzev Edina koji nam je donio novca više od bilo kakvih sponzora. Dugovi ko dugovi, kao da smo navikli da ih imamo pa se čovjeku teško kutarisati istih, čak i da može, ali pravi napredak kluba u svakom segmentu će nastupiti onog dana kada svi budu nulirani.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Kako mislis da zuka nema nastup ?jurisicduska je napisao/la:Fkt je.o te dugove, to je više normalno postalo, ako nemaš duga ibret ide globalni.
Nego kakvi ste za jedan honorarni posao , treba rižu saditi tamo u Butmiru eno sve je spremno. Može se fino zaraditi za naše uslove ?
Ima Cimirot, Jajalo, Handžić, Jahović, Suljić, Dupovac, dosta. Nisu ko Džeko al treba biti sretan jer su napravili kakve takve karijere. I nama bi bilo drago da ih ima više i u boljim klubovima i nadamo se da će vremenom i to doći na svoje. Više bih volio iskreno da mi dominiramo. To je ono imo sam pravo dobru trebu al je drugi bolje ziogu i sad živim od sjećanja. Mada je stvarno impozantan broj igrača koji sad igraju u finim klubovima vani a koji su bili kod vas. Izdvojio bih džeksona, kvesu, aru, baju, edija, cocu, štilu, zuku (mada on nema nastup), al svakako fina imena, eh da su vam oni sad kako bi dobro bilo. Jeste ikad pravili onaj Dream team. To bi bilo baš zanimljivo vidjeti. Ako je neko voljan.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
još malo pa će biti da ni džeko nema nastupa,samo polakoboccaccio je napisao/la:Kako mislis da zuka nema nastup ?jurisicduska je napisao/la:Fkt je.o te dugove, to je više normalno postalo, ako nemaš duga ibret ide globalni.
Nego kakvi ste za jedan honorarni posao , treba rižu saditi tamo u Butmiru eno sve je spremno. Može se fino zaraditi za naše uslove ?
Ima Cimirot, Jajalo, Handžić, Jahović, Suljić, Dupovac, dosta. Nisu ko Džeko al treba biti sretan jer su napravili kakve takve karijere. I nama bi bilo drago da ih ima više i u boljim klubovima i nadamo se da će vremenom i to doći na svoje. Više bih volio iskreno da mi dominiramo. To je ono imo sam pravo dobru trebu al je drugi bolje ziogu i sad živim od sjećanja. Mada je stvarno impozantan broj igrača koji sad igraju u finim klubovima vani a koji su bili kod vas. Izdvojio bih džeksona, kvesu, aru, baju, edija, cocu, štilu, zuku (mada on nema nastup), al svakako fina imena, eh da su vam oni sad kako bi dobro bilo. Jeste ikad pravili onaj Dream team. To bi bilo baš zanimljivo vidjeti. Ako je neko voljan.

Ovako bi to po meni izgledalo, da niste prodavali igrace, kao nekad u Jugi.
Zeba je tu jer je dugo igrao vani i jer je najbolji igrac lige trenutno.

Klupa:
Antolovic*
Kerla
Sipovic
Urdinov
Tomic
Hajradinovic
KOKOT.
JOCO STOKIC

Klupa:
Antolovic*
Kerla
Sipovic
Urdinov
Tomic
Hajradinovic
KOKOT.

JOCO STOKIC

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
JOCO U PRVIH JEDANAEST I KAPITENSKA NA RUCI!!! A ĐE TI JE YOSHIDA???
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
cuj joco na klupi, sta ce kloc onaj cc 

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nema podataka na internetu na transfermarketu a ja ga se ne sjećam, ne palite se odmah, ispravite, ima nastupa. Šta je problem? Najnebitnija stvar. Nisam ništa loše mislio. Od svega oni to našli da napišu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
A Neill Wood??? On je iz Manchestera u Zelju doso, nije ga volio Ferguson...
DRUG NEBI TI PUNCA
Ispravljam te. Ima nastupa. Ostalo je zaista nepotrebno komentarisati. Pozz.jurisicduska je napisao/la:Nema podataka na internetu na transfermarketu a ja ga se ne sjećam, ne palite se odmah, ispravite, ima nastupa. Šta je problem? Najnebitnija stvar. Nisam ništa loše mislio. Od svega oni to našli da napišu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ona njegova dijagonalna lopta je bila nešto što se rijetko viđa u našoj ligibagrcavi je napisao/la:A Neill Wood??? On je iz Manchestera u Zelju doso, nije ga volio Ferguson...

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
JOCO NA KLUPI!? ADMINE, BANUJ OVOG HEJTERA !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
hos rec. da je joco bolji igrac. od đeke, Jeli ma banujteme samo sam bijo, RealanAjzea je napisao/la:JOCO NA KLUPI!? ADMINE, BANUJ OVOG HEJTERA !
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Isto ko Tiago na derbiju lopta u nebu negdje pada prema njemu i svi gledaju kako ce je primiti kontaju da ce se odbiti u Hrasno kad je Tiago zalijepi za nogu svi se ibretiliBrkoo je napisao/la:Ona njegova dijagonalna lopta je bila nešto što se rijetko viđa u našoj ligibagrcavi je napisao/la:A Neill Wood??? On je iz Manchestera u Zelju doso, nije ga volio Ferguson...
Sent from my iPhone using TapatalkIbretio se citav stadion

DRUG NEBI TI PUNCA
- Jaozinho22
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Isto ko Tiago na derbiju lopta u nebu negdje pada prema njemu i svi gledaju kako ce je primiti kontaju da ce se odbiti u Hrasno kad je Tiago zalijepi za nogu svi se ibretiliBrkoo je napisao/la:Ona njegova dijagonalna lopta je bila nešto što se rijetko viđa u našoj ligibagrcavi je napisao/la:A Neill Wood??? On je iz Manchestera u Zelju doso, nije ga volio Ferguson...
Sent from my iPhone using TapatalkIbretio se citav stadion
![]()

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Ja bih samo da pozdravim Jaozinha druga! Veceras sam opet sreo Mulalica i to u 2 navrata, odmah sam se tebe sjetio majke mi, onda si me naruzio u vise navrata sto sam s.upak bio. Veceras nisam nista rekao nikom, a imao sam elemenata. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Jaozinho22
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Ja bih samo da pozdravim Jaozinha druga! Veceras sam opet sreo Mulalica i to u 2 navrata, odmah sam se tebe sjetio majke mi, onda si me naruzio u vise navrata sto sam s.upak bio. Veceras nisam nista rekao nikom, a imao sam elemenata.

Ma ne smije biti fotkica zbog njegovog stajlinga, ako pocnem pricati o tom, opet ces me morati naruziti ocm.Jaozinho22 je napisao/la:joker90 je napisao/la:Ja bih samo da pozdravim Jaozinha druga! Veceras sam opet sreo Mulalica i to u 2 navrata, odmah sam se tebe sjetio majke mi, onda si me naruzio u vise navrata sto sam s.upak bio. Veceras nisam nista rekao nikom, a imao sam elemenata.![]()
Popravljaš se druže,slijedeći put kad ga sretneš bit će neka fotkica valjda

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Jaozinho22
- Kontakt:
Neka,neka to za drugi put.joker90 je napisao/la:Ma ne smije biti fotkica zbog njegovog stajlinga, ako pocnem pricati o tom, opet ces me morati naruziti ocm.Jaozinho22 je napisao/la:joker90 je napisao/la:Ja bih samo da pozdravim Jaozinha druga! Veceras sam opet sreo Mulalica i to u 2 navrata, odmah sam se tebe sjetio majke mi, onda si me naruzio u vise navrata sto sam s.upak bio. Veceras nisam nista rekao nikom, a imao sam elemenata.![]()
Popravljaš se druže,slijedeći put kad ga sretneš bit će neka fotkica valjda