U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Yebiga kad su u ovoj nasoj ligi nevidjeni mesari. Svi se sjecamo one izjave Modrica...Evo samo u ovoj utakmici Zelje i Zrinjskog 3 crvena kartona. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Yebem ti zito. Pa je li se uvijek mora povrijediti neko u koga vjerujemo da ce biti vrhunski fudbaler.Cartman je napisao/la:Yebiga kad su u ovoj nasoj ligi nevidjeni mesari. Svi se sjecamo one izjave Modrica...Evo samo u ovoj utakmici Zelje i Zrinjskog 3 crvena kartona.
Strasan lom noge.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ne bih da pehiram, al ono što sam ja vidio svojim očima, je izgledalo grozno zaista
kao da mu je noga slomljena skroz.
Izdrži Zola

Izdrži Zola

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Auuu, ovako nesto nisam vidio od one povrede Eduarda. Ali mlad je, zarast ce, moze se on vratit. Ali gubi mnogo vremena napredovanja...Moze iskoristit vrijeme u teretani, da se nabilda. Uvijek dobro dodje na njegovoj poziciji.emir79 je napisao/la:Yebem ti zito. Pa je li se uvijek mora povrijediti neko u koga vjerujemo da ce biti vrhunski fudbaler.Cartman je napisao/la:Yebiga kad su u ovoj nasoj ligi nevidjeni mesari. Svi se sjecamo one izjave Modrica...Evo samo u ovoj utakmici Zelje i Zrinjskog 3 crvena kartona.
Strasan lom noge.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Stoji to al ova dva crvena za Zelju su od strane dvojice debila koji neznaju igrati fudbala. Znaci nisu bili startovi kao od strane "hrvata".Cartman je napisao/la:Yebiga kad su u ovoj nasoj ligi nevidjeni mesari. Svi se sjecamo one izjave Modrica...Evo samo u ovoj utakmici Zelje i Zrinjskog 3 crvena kartona.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Obe potkoljenične kosti pukle , uuu koje sranje brateee

-
- Kontakt:
nedaj se ZOLA 

Brz oporavak Nermine 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
neki noc sam sanjao defansivni vezni duo zola i kola kakav kolosalan duo bi to bilo steta sto se mali povrijedio momak je po meni lako najbolji igrac premijer lige
momku želim uspješan oporavak .. možda je nezahvalno pričati o tome, al' ja sam ovog momka za par godina (2-3) vidio kao standardnog A reprezentativca i to u prvom sastavu
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- legenda reala
- Kontakt:
Ja ga protiv Omana očekivo u sastavu, a njega i Bevaba konto voditi u Brazil
I baš se moro on povrijediti, ovakav dragulj
uništiše mu krkani karijeru

I baš se moro on povrijediti, ovakav dragulj

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ne brini se momcino tu je sead seo kolasinac da te podsjetim,,,,,iako ne mislim da je bolji od zole na toj poziciji da budem iskrenlegenda reala je napisao/la:Ja ga protiv Omana očekivo u sastavu, a njega i Bevaba konto voditi u Brazil![]()
![]()
![]()
I baš se moro on povrijediti, ovakav dragulj![]()
![]()
-
- Kontakt:
Suti vise s Kolasincem.KOLASINAC je napisao/la:ne brini se momcino tu je sead seo kolasinac da te podsjetim,,,,,iako ne mislim da je bolji od zole na toj poziciji da budem iskrenlegenda reala je napisao/la:Ja ga protiv Omana očekivo u sastavu, a njega i Bevaba konto voditi u Brazil![]()
![]()
![]()
I baš se moro on povrijediti, ovakav dragulj![]()
![]()
Daj smirite se, nije mu kraj karijere. Mnogi igraci su se vracali nakon groznih povreda, moze i on. Da ima 30 i nesto godina bio bi u problemima, on nema ni 20, vratit ce se on. Samo je steta sto ce ovo produzit njegovu karijeru u PLBiH, ali nadajmo se ne puno.
-
- Kontakt:
Ne, nije kraj. samo se sjeti SudicaCartman je napisao/la:Daj smirite se, nije mu kraj karijere. Mnogi igraci su se vracali nakon groznih povreda, moze i on. Da ima 30 i nesto godina bio bi u problemima, on nema ni 20, vratit ce se on. Samo je steta sto ce ovo produzit njegovu karijeru u PLBiH, ali nadajmo se ne puno.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma bježi ba, ovo ga je unazadilo sto na stoCartman je napisao/la:Daj smirite se, nije mu kraj karijere. Mnogi igraci su se vracali nakon groznih povreda, moze i on. Da ima 30 i nesto godina bio bi u problemima, on nema ni 20, vratit ce se on. Samo je steta sto ce ovo produzit njegovu karijeru u PLBiH, ali nadajmo se ne puno.

Ovdje u BIH kako će teći taj oporavak kod ovih naših kvazidoktora, stvarno me strah

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sjeti se i ti Larssona, Ville, Cissea, Ramseya, Eduarda, Vidica i tako dalje. I to su svi osim Ramseya bili stariji kad je se desilo. A Sudic je imao dvije povrede, plus je klub javno priznao da je rizikovao s njim jer nisu znali sta je problem na kraju.Sapunaru28 je napisao/la:Ne, nije kraj. samo se sjeti SudicaCartman je napisao/la:Daj smirite se, nije mu kraj karijere. Mnogi igraci su se vracali nakon groznih povreda, moze i on. Da ima 30 i nesto godina bio bi u problemima, on nema ni 20, vratit ce se on. Samo je steta sto ce ovo produzit njegovu karijeru u PLBiH, ali nadajmo se ne puno.
@Legenda: Veci su problem ovi nasi tereni, doktori znaju svoj posao, barem oni sto ce njega operisat. Ali trenirat nakon duge povrede na ovim katastrofalnim terenima...Valjalo bi se da se vrati prije zime barem.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Provokator.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ništa ukinuti ovo **** titulu dodjeliti Čeliku, ostali nek se priključe kad srede travnjakeCartman je napisao/la: @Legenda: Veci su problem ovi nasi tereni, doktori znaju svoj posao, barem oni sto ce njega operisat. Ali trenirat nakon duge povrede na ovim katastrofalnim terenima...Valjalo bi se da se vrati prije zime barem.

Evo sad dodje sa sluzbenog puta, i po prvi put pogledam ovaj snimak prekrsaja i neznam sta da kazem. Ogromna je ovo steta za mladog Zolotica, njegov klub i nasu maldu repku. Zelim mu prije sveg brz oporavak i povratak u trenazni proces a onda i na teren. Neznam da li je ovo bilo namjerno od Milicevica ili ne, kao covjek hocu da vjerujem da nije al kad gledam ovaj snima nemogu se oteti utisku da on (Milicevic) pokusava jos naknadno da stane na nogu Zoloticu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.