Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
mene bi stid bilo navijati za ova 2 "sportska" kolektiva

džoni dobar si momak.johnnyyK je napisao/la:mene bi stid bilo navijati za ova 2 "sportska" kolektiva![]()
predji na pravu stranu, realno
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
i mene bi kad vidim koliko para daju. a sve to narod jadni mora da plaća fujjohnnyyK je napisao/la:mene bi stid bilo navijati za ova 2 "sportska" kolektiva![]()
naprijed rejal
Prosječan građanin Gijona plaća globu kako bi Barcelona i Real kupovali igrače, meni se srce slama nad jadnim narodom Španije. 
Don't hate what you don't understand.
sram nas bilojohnnyyK je napisao/la:mene bi stid bilo navijati za ova 2 "sportska" kolektiva![]()
malo nas je, ali smo velika gov.na
I mene vala, koji to mozak još može za dva kluba, dva velika rivala, istovremeno navijat'.johnnyyK je napisao/la:mene bi stid bilo navijati za ova 2 "sportska" kolektiva![]()
Imaš mahanje.
strašan rivalitet, koji se najviše očituje ljeti, u prijelaznom roku.Pred čitavim svijetom se bahate i troše milijarde, samo da bi "nekolicina" fanatika mogla uživati u majstorijama igrača pred Nou Campom/S.Bernabuom prepunim umjetnih navijača koji znaju o nogometu koliko i plemena Amazone.A "maleni" Atletico ih **** iza leđa...mandraX je napisao/la:I mene vala, koji to mozak još može za dva kluba, dva velika rivala, istovremeno navijat'.johnnyyK je napisao/la:mene bi stid bilo navijati za ova 2 "sportska" kolektiva![]()
Imaš mahanje.
Trošili bi svi, da mogu naravno. Ali...johnnyyK je napisao/la:strašan rivalitet, koji se najviše očituje ljeti, u prijelaznom roku.Pred čitavim svijetom se bahate i troše milijarde, samo da bi "nekolicina" fanatika mogla uživati u majstorijama igrača pred Nou Campom/S.Bernabuom prepunim umjetnih navijača koji znaju o nogometu koliko i plemena Amazone.A "maleni" Atletico ih **** iza leđa...mandraX je napisao/la:I mene vala, koji to mozak još može za dva kluba, dva velika rivala, istovremeno navijat'.johnnyyK je napisao/la:mene bi stid bilo navijati za ova 2 "sportska" kolektiva![]()
Imaš mahanje.![]()
Sjedi i uživaj u majstorijama, ove sezone opet Evropa pada.
Strašni Atletico, peti put prvak lige u zadnjih 7 godina.
De se ne brukaj više živ bio, počet' ćemo mislit' kako si upravo ti pripadnik jednog od tih plemena Amazone.
Da mi je samo znat odakle crpiš energiju da im svima odgovoriš
Ponekad pomislim da neki forumaši boluju od veltšmerca (op.a svjetska bol) pa ih toliko pogađa što klub van njihove zemlje, troši svoje pare koje nemaju veze s njim niti će ikad da imaju.
Nekako me podsjećaju na ove ženturače što plaču na indijske serije.
Jedan komšija u mene, je pucao iz puške i pravio veselje kad je Esmeralda progledala, živa istina
Ponekad pomislim da neki forumaši boluju od veltšmerca (op.a svjetska bol) pa ih toliko pogađa što klub van njihove zemlje, troši svoje pare koje nemaju veze s njim niti će ikad da imaju.
Nekako me podsjećaju na ove ženturače što plaču na indijske serije.
Jedan komšija u mene, je pucao iz puške i pravio veselje kad je Esmeralda progledala, živa istina
naprijed rejal
Sveti je napisao/la:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Sveti je napisao/la: Jedan komšija u mene, je pucao iz puške i pravio veselje kad je Esmeralda progledala, živa istina
kao liga jeste i jaca,uzbudljivija ali nema jace utakmice od barsa real to je jasno svimaFurymaker je napisao/la:ma EPL ipak najbolja ..
Samo nek se pojacavaju da bude malo zanimljivija sezona 

Zato je taj Atletico prije ove sezone prvak Španije bio 1996....johnnyyK je napisao/la:strašan rivalitet, koji se najviše očituje ljeti, u prijelaznom roku.Pred čitavim svijetom se bahate i troše milijarde, samo da bi "nekolicina" fanatika mogla uživati u majstorijama igrača pred Nou Campom/S.Bernabuom prepunim umjetnih navijača koji znaju o nogometu koliko i plemena Amazone.A "maleni" Atletico ih **** iza leđa...mandraX je napisao/la:I mene vala, koji to mozak još može za dva kluba, dva velika rivala, istovremeno navijat'.johnnyyK je napisao/la:mene bi stid bilo navijati za ova 2 "sportska" kolektiva![]()
Imaš mahanje.![]()
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Sveti je napisao/la: Jedan komšija u mene, je pucao iz puške i pravio veselje kad je Esmeralda progledala, živa istina
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Fmr Barcelona president Rosell to judge on Neymar's case: "Some part of the contracts were not readable because were written very small"
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Reci mi da si ozbiljan i tražit' ću ti adresu stanovanja.Saurman je napisao/la:Fmr Barcelona president Rosell to judge on Neymar's case: "Some part of the contracts were not readable because were written very small"
Real Madrid je od 2009. godine potrošio 716 milijuna eura na svoja pojačanja, da nije malo previse .
samo malo previšeterabajt je napisao/la:Real Madrid je od 2009. godine potrošio 716 milijuna eura na svoja pojačanja, da nije malo previse .
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.