Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
džoni dobar si momak.johnnyyK je napisao/la:mene bi stid bilo navijati za ova 2 "sportska" kolektiva![]()
i mene bi kad vidim koliko para daju. a sve to narod jadni mora da plaća fujjohnnyyK je napisao/la:mene bi stid bilo navijati za ova 2 "sportska" kolektiva![]()
sram nas bilojohnnyyK je napisao/la:mene bi stid bilo navijati za ova 2 "sportska" kolektiva![]()
I mene vala, koji to mozak još može za dva kluba, dva velika rivala, istovremeno navijat'.johnnyyK je napisao/la:mene bi stid bilo navijati za ova 2 "sportska" kolektiva![]()
strašan rivalitet, koji se najviše očituje ljeti, u prijelaznom roku.Pred čitavim svijetom se bahate i troše milijarde, samo da bi "nekolicina" fanatika mogla uživati u majstorijama igrača pred Nou Campom/S.Bernabuom prepunim umjetnih navijača koji znaju o nogometu koliko i plemena Amazone.A "maleni" Atletico ih **** iza leđa...mandraX je napisao/la:I mene vala, koji to mozak još može za dva kluba, dva velika rivala, istovremeno navijat'.johnnyyK je napisao/la:mene bi stid bilo navijati za ova 2 "sportska" kolektiva![]()
Imaš mahanje.
Trošili bi svi, da mogu naravno. Ali...johnnyyK je napisao/la:strašan rivalitet, koji se najviše očituje ljeti, u prijelaznom roku.Pred čitavim svijetom se bahate i troše milijarde, samo da bi "nekolicina" fanatika mogla uživati u majstorijama igrača pred Nou Campom/S.Bernabuom prepunim umjetnih navijača koji znaju o nogometu koliko i plemena Amazone.A "maleni" Atletico ih **** iza leđa...mandraX je napisao/la:I mene vala, koji to mozak još može za dva kluba, dva velika rivala, istovremeno navijat'.johnnyyK je napisao/la:mene bi stid bilo navijati za ova 2 "sportska" kolektiva![]()
Imaš mahanje.![]()
Sveti je napisao/la:
Jedan komšija u mene, je pucao iz puške i pravio veselje kad je Esmeralda progledala, živa istina
Sveti je napisao/la: Jedan komšija u mene, je pucao iz puške i pravio veselje kad je Esmeralda progledala, živa istina
kao liga jeste i jaca,uzbudljivija ali nema jace utakmice od barsa real to je jasno svimaFurymaker je napisao/la:ma EPL ipak najbolja ..
Zato je taj Atletico prije ove sezone prvak Španije bio 1996....johnnyyK je napisao/la:strašan rivalitet, koji se najviše očituje ljeti, u prijelaznom roku.Pred čitavim svijetom se bahate i troše milijarde, samo da bi "nekolicina" fanatika mogla uživati u majstorijama igrača pred Nou Campom/S.Bernabuom prepunim umjetnih navijača koji znaju o nogometu koliko i plemena Amazone.A "maleni" Atletico ih **** iza leđa...mandraX je napisao/la:I mene vala, koji to mozak još može za dva kluba, dva velika rivala, istovremeno navijat'.johnnyyK je napisao/la:mene bi stid bilo navijati za ova 2 "sportska" kolektiva![]()
Imaš mahanje.![]()
Sveti je napisao/la: Jedan komšija u mene, je pucao iz puške i pravio veselje kad je Esmeralda progledala, živa istina
Fmr Barcelona president Rosell to judge on Neymar's case: "Some part of the contracts were not readable because were written very small"
Reci mi da si ozbiljan i tražit' ću ti adresu stanovanja.Saurman je napisao/la:Fmr Barcelona president Rosell to judge on Neymar's case: "Some part of the contracts were not readable because were written very small"
samo malo previšeterabajt je napisao/la:Real Madrid je od 2009. godine potrošio 716 milijuna eura na svoja pojačanja, da nije malo previse .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.