Hansi Flick će se poslije ove katastrofe i ispadanja u grupi ,ako ima imalo karaktera povući s pozicije selektora , ukoliko ga DFB sam ne otjera ,mada čisto sumnjam da će se to desiti, Lowu su oprostili ispadanje prije 4 god, no , zar nije uzastopno ispadanje iz grupa na SP malo previše.
Mada i sam DFB ne zna sta radi ,u kakvom su diskursu pokazuju ove dugine i boje i pizdarije. 3 dana objavljuju sve samo ne stvari vezane za futbal ybo im lgbt mater.
Mada eto u krajnjoj liniji ostaje nada da ce Flick imati obraza i sam se povući.
Ako se ova čuda izdešavaju
Njemačka se treba okrenuti budućnosti i Euru 2024 na svome terenu, u ovom momentu najpametnija stvar bi im bila ganjati nekim čudom prevarama , psihološkim igricama Thomasa Tuchela dok je dostupan i dat mu sve moguće konce u ruke,koje Flicku nisu date očigledno. Najbolji dostupni njemacki trener ,kada Kloop vec nije.
Stvari nisu mirisale na dobro od samog početka kao što sam rekao i u svom uvodnom postu. Muller i Havertz u ovom trenutku su neoprostivi, jednom treneru se takva greška u samom startu ne smije desiti. Sumanut sastav gdje ti bolji igrači sjede na klupi, a oni totalno van forme ,i van života predstavljaju udarne igle. Pa to je bilo za očekivati da ti se mora vratiti. Utakmica je izgubljena prije prvog zvižduka.
Suština današnje utakmice i krivci :nevjerovatna sramota Hansi Flicka, razbio je core Bayerna iz sredine klupiravši Goretzku. Gundogan mu je se na fin način odužio tako što je 3 puta promašio predobre šanse ,i 2 puta šuta kao mrtvac dok mu Gnabry visi na drugoj stativi. Hansi je kriv sto ga je startao, Gundogan je kriv sto se nije pobjedilo, sve živo je upropastio.
Potom klupa za Fullkruga i Moukoka, suludo, sumanuto, Raum, Musiala stvaraju šanse ali gore nema ko da ih kapitalizuje, Gnabry najvisi igrac na skoku???
Na Schlotterbwcka nije mogao uticati, nevjerovatan kiks.
Međutim ni to ne opravdava Flicka i njegov očajan izbor napadača i veznjaka. Užas.
Nadamo se da ce iduci trener biti neko ko nema veze s Bayernom niti ovim metuzalemima koji su pustili korjenje u Elfu. Wirtz bi trebao biti zdrav na Euru 2024 ,najbolji švabski igrač + još neki igrači. Iduci trener bi to trebao fino poslozit , kazem opet ako bude samostalan ( a TT je najblizi opisu toga, ne trpi pizdarije odozgor). I da gledamo turnir i spiskove igrača bez Neuera, Mullera , Gundogana ...
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png