Kako mislis da bi siromasni Milan mogao kupiti igraca da nema timova kojima su dobri igraci "visak" i nisu im potrebni?IlPrincipe je napisao/la:De Jong potpisao za Milan na 3 godine. Odšteta koju Milan plaća za usluge ovog Holanđanina je svega 3.5m () a cijena koju je ManCity prvobitno postavio je bila 12m
![]()
![]()
![]()
![]()
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Grupa bas onakva kakvu sam zelio.I odmah mec sa Real Madridom koji ce pokazati koliko je klub napredovao i da li se moze nositi sa favoritima za osvajanje LP.De Jongu sve najbolje u Milanu s obzirom kakvi levati sada igraju za Milan ne sumnjam da ce uspjeti tamo.Sinclair je novi igrac Cityja to je sada vec sigurno.Nadam se da ce sada usutiti oni koji su pisali o nekih 500 k sedmicno za Ibrahimovica a jos sutra pa cemo moci odmoriti od nasih medija koji sele Dzeku po raznim destinacijama.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- IlPrincipe
- Kontakt:
htio sam reći koliki je majstor Adriano Galliani. Doveo je recimo De Jonga za 3.5m a neki tamo Juventusovi čelnici doveli tamo nekog Padoina za 5m koji nije odigrao ni 10 utakmica prosle sezone.SamoZeljo je napisao/la: Kako mislis da bi siromasni Milan mogao kupiti igraca da nema timova kojima su dobri igraci "visak" i nisu im potrebni?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Eh, sad ćemo da vidimo velikog stručnjaka na klupi City-a.
- LarryDavid
- Kontakt:
da li cemo?mandraX je napisao/la:Eh, sad ćemo da vidimo velikog stručnjaka na klupi City-a.
Ako budu prvi grupi, zar neces opet reci: 'pa i ja bi bio prvi sa tako skupim timom'?
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
ma jašta, 90% stručnjaka s foruma bio osvojili LP s ovakvim timom, garantujem 
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ja sam mislio da malo zezas City da su glupi....IlPrincipe je napisao/la:htio sam reći koliki je majstor Adriano Galliani. Doveo je recimo De Jonga za 3.5m a neki tamo Juventusovi čelnici doveli tamo nekog Padoina za 5m koji nije odigrao ni 10 utakmica prosle sezone.SamoZeljo je napisao/la: Kako mislis da bi siromasni Milan mogao kupiti igraca da nema timova kojima su dobri igraci "visak" i nisu im potrebni?De Jong je sigurno među 5 najboljih zadnjih veznih igrača na planeti
City pravi prostor za nove igrace i priprema se za FFP. Prosle godine su navodno 114% primanja dali samo za plate igracima. Znaci, samo plate su ih kostale vise nego sto imaju. Kad na to sve dodamo ostale troskove kluba i transfere.....
Dobro bi bilo za City da dodje Maicon. Strasan igrac.
- Cautinho
- Kontakt:
Hvala za sve,de Jong,sretno u novome klubu,kod nas si bio strašan http://www1.skysports.com/football/news/11095/8036062/" onclick="window.open(this.href);return false;
Keep walking.
- BluesForever
- Kontakt:
Hvala bogu da nema vise tog mesara u EPL.Cautinho je napisao/la:Hvala za sve,de Jong,sretno u novome klubu,kod nas si bio strašan http://www1.skysports.com/football/news/11095/8036062/" onclick="window.open(this.href);return false;
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Ben Arfa je odahnuo.BluesForever je napisao/la:Hvala bogu da nema vise tog mesara u EPL.Cautinho je napisao/la:Hvala za sve,de Jong,sretno u novome klubu,kod nas si bio strašan http://www1.skysports.com/football/news/11095/8036062/" onclick="window.open(this.href);return false;
sinclair ce biti veliko pojacanje za City,odlican je igrac,bolji od Jonsona 3 puta!tevezito je napisao/la:
Dobro dosao...
Eto dosao i Maicon... Sada Mancini ima 3 desna beka. Dosao i Sinclair, solidno pojacanje. Do kraja dana ocekujem jos neku bombu od Mancinia.
MANCHESTER UNITED!
For the love - not the money
For the love - not the money
Maicon ce igrati umjesto Zabalete,i po meni on je takodjer veliko pojacanje za City,iskusan i provjeren igrac koji za razliku od Zabalete odlicno centrira,i njemu ce se najvise obradovati napadaci,Dzeko,Aguero,Tevez...Luxon je napisao/la:Eto dosao i Maicon... Sada Mancini ima 3 desna beka. Dosao i Sinclair, solidno pojacanje. Do kraja dana ocekujem jos neku bombu od Mancinia.
Sinclair je ofanzivni igrac i nema veze sa Maiconom koji je klasicni defanzivac!
Pa nije momak ni rekao da ima veze sa Maiconom, niti da je defanzivac .bosnas_ je napisao/la:Maicon ce igrati umjesto Zabalete,i po meni on je takodjer veliko pojacanje za City,iskusan i provjeren igrac koji za razliku od Zabalete odlicno centrira,i njemu ce se najvise obradovati napadaci,Dzeko,Aguero,Tevez...Luxon je napisao/la:Eto dosao i Maicon... Sada Mancini ima 3 desna beka. Dosao i Sinclair, solidno pojacanje. Do kraja dana ocekujem jos neku bombu od Mancinia.
Sinclair je ofanzivni igrac i nema veze sa Maiconom koji je klasicni defanzivac!
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Evo je:Luxon je napisao/la:Eto dosao i Maicon... Sada Mancini ima 3 desna beka. Dosao i Sinclair, solidno pojacanje. Do kraja dana ocekujem jos neku bombu od Mancinia.
Ipak će se City opet dosta pojačati.Sky Sports News @SkySportsNews
Reports: Manchester City have agreed a £24m fee with Benfica for midfielder Javi Garcia.
Ali moram priznati da mi se sviđaju transferi Citya. Sinclair, Maicon i Garcia će definitivno dati dimenziju više ovoj ekipi.
FK Pjetlovi
Oni za Javi Garciju daju 30 miliona.Kako paraplegican klub.Samo solidan igrac i nista vise.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Chygrynskiy se javioJohny je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Oni za Javi Garciju daju 30 miliona.Kako paraplegican klub.Samo solidan igrac i nista vise.
Rođen s tobom da budem
Benfica i City postigli dogovor: Garcia u Cityju, Benfici 24 miliona funti
Portugalski mediji javljaju da su čelnici Benfice i Manchester Cityja postigli dogovor oko transfera Javi Carcije. Navodno će Benfica na ime obeštećenja inkasirati 24 miliona funti.
-City se ipak dobro pojacao! Garcia je puno bolji igrac od De Jonga,kao i Maicon od Zabalete,kao i Sinclair od Jonsona! sve u svemu ovo je za mene iznenadjenje jer nisam ocekivao ovoliko uzbudjenja u zadnjem danu prelaznog roka! kako god City ce u nastavku sezone uci znatno jaci!
Portugalski mediji javljaju da su čelnici Benfice i Manchester Cityja postigli dogovor oko transfera Javi Carcije. Navodno će Benfica na ime obeštećenja inkasirati 24 miliona funti.
-City se ipak dobro pojacao! Garcia je puno bolji igrac od De Jonga,kao i Maicon od Zabalete,kao i Sinclair od Jonsona! sve u svemu ovo je za mene iznenadjenje jer nisam ocekivao ovoliko uzbudjenja u zadnjem danu prelaznog roka! kako god City ce u nastavku sezone uci znatno jaci!
Idi se umiti , buncaš sineeeFaraon iz Visokog je napisao/la:Chygrynskiy se javioJohny je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Johnny b, how much there is to see