Znamo....nedžad je napisao/la:Kako sam malo prije cuo kenan huljic potpisao za vas golman koji je proslu sezonu bio u zvijezdi

Moderator/ica: GracanicaAA
Znamo....nedžad je napisao/la:Kako sam malo prije cuo kenan huljic potpisao za vas golman koji je proslu sezonu bio u zvijezdi
Kako sam mozda ufatio on je kod vas branio 4-5 utakmica u ovoj sezoni mislim na PL.reddragon001 je napisao/la:Huljic je fin momak pravi radnik sportas. Nije sklon pijancenju, kao sto je vecina fudbalera tako da ste dobili solidnog golmana. Ono sto je u Zvijezdi branio solidno je uradio, jednostavno momak je iz sirotinjske porodice pa nema nikog da ga malo pogura u zivotu. Ali eto dobit ce sansu u Brastvu posto trenutno nemaju golmana.
Da nije taj Nikola ovaj dojučerašnji napadač kakanjskog Rudara?GracanicaAA je napisao/la:Elbis Šabić se vratio u Bratstvo![]()
Tu je i napadac Nikola
Ne....sony_91 je napisao/la:Da nije taj Nikola ovaj dojučerašnji napadač kakanjskog Rudara?GracanicaAA je napisao/la:Elbis Šabić se vratio u Bratstvo![]()
Tu je i napadac Nikola
Sloga LjubuškiSkojevski je napisao/la:Gdje je ovo otisao Katongo?
Jesu li ova zadnja 2 bila u Radničkom ovih prethodnih dana? Pošto je kod nas na snazi "silenzio stampa" hajd da nešto saznamo ovako okolocesc4 je napisao/la:Prvih XI : Sabic,Salkic,Susa,Kadic,Pantic,Vehabovic,Ikanovic, Huseinbasic,Mujkic,Jaganjac,Gavrilovic.
U nas klub su stigla 3 nova pojacanja a to su Nikola Gavrilovic(spic), Zoran Scepanovic(prednji vezni) i Damir Barcic(krilo).
Bili su kod vas ali nisu zadovoljili trenera Curguza. Ipak u prici sa nekim ljudima oko Radnickog rekli su mi da su obojica imali sansu da se dokazu na utakmici protiv Natrona ali krilni napad nije imao previse prilika dok je Scepanovic koji je inace prednji vezni bio forsiran na zadnjem veznom i nije uspio pokazati svoj talenat. VIdicemo da li ce zadovoljiti kod nas.studeni je napisao/la:Jesu li ova zadnja 2 bila u Radničkom ovih prethodnih dana? Pošto je kod nas na snazi "silenzio stampa" hajd da nešto saznamo ovako okolocesc4 je napisao/la:Prvih XI : Sabic,Salkic,Susa,Kadic,Pantic,Vehabovic,Ikanovic, Huseinbasic,Mujkic,Jaganjac,Gavrilovic.
U nas klub su stigla 3 nova pojacanja a to su Nikola Gavrilovic(spic), Zoran Scepanovic(prednji vezni) i Damir Barcic(krilo).
Bit ce to puno bolje, nadam se da ce biti jos iz PL ekipa...cesc4 je napisao/la:Uzimajuci u obzir da je nama ovo prva pripremna utakmica a ekipi Travnika treca (mislim) rezultat je odlican. Bice to jos dosta bolje dok se ekipa uigra