MašalaDevil je napisao/la:1.Kod nas je seh ne znam na lepom vasem.dubrava je napisao/la:Jel ima netko da postavi ili ću ja![]()
Evo, ja ću![]()
U šahu; 1. kako se zove napad na kraljicu?!
2. koje su teške figure?!
3. što je en passant?!![]()
2.Kralj,dama,top
3.E jbg kako da objasnim,kada pomaknes pesaka za dva polja do protivnickog i onda ga pojedes diagonalno u sledecem potezu.
Sportsko znanje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Sportsko znanje
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Dovoljna su 5-ca sa slike i da kazete gde se nalaze.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ovde i google staje ali haj da probamoDevil je napisao/la:
Dovoljna su 5-ca sa slike i da kazete gde se nalaze.
Aćimović Đorđe,Momčilović Ivica, Jurić Goran , Pančev Darko , Prosinečki Robert, Stošić Vlada , Blagojević Cvjetin , Savić Radomir, Šestić Miloš
E devile vidi ove slike jesam se ismijao hahaha http://www.crvenazvezdafk.com/images/sampioni-1984.jpg
Gdje ti vidiš Prosinečkog ovdje?
Kao i Šestića.
Ovdje već mogu poznati golmana Ivkovića, je li ono Jovin (trenerka) sa brčinama, dole su Mrkela, Janković (igrao u Realu), zatim Šestić, Krmpotić....ovaj ćelavi ja mislim.

Ovdje već mogu poznati golmana Ivkovića, je li ono Jovin (trenerka) sa brčinama, dole su Mrkela, Janković (igrao u Realu), zatim Šestić, Krmpotić....ovaj ćelavi ja mislim.

Vom Jäger zum Gejagten
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Hahaha ma lupao bezveze , a tu sam sliku samo beze postavio jer mi je smijesno kako su ispali na njojgeronimo je napisao/la:Gdje ti vidiš Prosinečkog ovdje?Kao i Šestića.
![]()
Nisi ni jednog pogodio,lose guglas,a necu ti reci godinu koja je.
Uglavnom zadnji red dole vam je najlaksi za pogoditi.
Uglavnom zadnji red dole vam je najlaksi za pogoditi.
Mogu li reći na koga mi liče
Ovaj drugi u donjem redu je Michael Dudikoff alias ninja
, do njega neki rođak Pančeva, zatim Rivaldo.
Iznad te trojice je izvjesni Kapetan Miki (onaj sa čupercima).
Sad ozbiljno, poznajem Milojevića (šta je s njim poslije one saobraćajke u Belgiji?), onaj plavušan u gornjem redu bi mogao biti Živković, posljednji u donjem redu Deki Stanković....
Ovaj drugi u donjem redu je Michael Dudikoff alias ninja
Iznad te trojice je izvjesni Kapetan Miki (onaj sa čupercima).
Sad ozbiljno, poznajem Milojevića (šta je s njim poslije one saobraćajke u Belgiji?), onaj plavušan u gornjem redu bi mogao biti Živković, posljednji u donjem redu Deki Stanković....
Vom Jäger zum Gejagten
- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
?Samo F.K.S !! je napisao/la:
Prosinečki Robert
Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)
Nemoj kenjati da ne znas ko je Dudikoff.geronimo je napisao/la:Mogu li reći na koga mi liče![]()
Ovaj drugi u donjem redu je Michael Dudikoff alias ninja, do njega neki rođak Pančeva, zatim Rivaldo.
Iznad te trojice je izvjesni Kapetan Miki (onaj sa čupercima).![]()
Kapetan Miki ne znam ni ja ko je iskreno,bas kao sto ne znam ni ko je 4 u prvom redu.
Ovu trojicu si skinuo.
Dudikoff je Krupniković, rođusa od Pančeva ne prepoznajem, Rivaldo je sadašnji trener Partizana StanojevićDevil je napisao/la:Nemoj kenjati da ne znas ko je Dudikoff.geronimo je napisao/la:Mogu li reći na koga mi liče![]()
Ovaj drugi u donjem redu je Michael Dudikoff alias ninja, do njega neki rođak Pančeva, zatim Rivaldo.
Iznad te trojice je izvjesni Kapetan Miki (onaj sa čupercima).![]()
Sad ozbiljno, poznajem Milojevića (šta je s njim poslije one saobraćajke u Belgiji?), onaj plavušan u gornjem redu bi mogao biti Živković, posljednji u donjem redu Deki Stanković....![]()
znas ga sigurno,rodjak od Panceva
je i sada u Zvezdi(necu reci u kojoj funkciji),nemoj kenjati da ne znas ko je "Rivaldo",napadac imao neku internacionalnu karijeru ali trag najvise ostavio u OFK-a Beogradu i Obilicu,poceo u Partizanu a u zvezdi nije zvanicno zaigrao.
Kapetan Miki ne znam ni ja ko je iskreno,bas kao sto ne znam ni ko je 4 u prvom redu.![]()
Ovu trojicu si skinuo.
Evo pozn'o sam još jednog, ovaj do Dekija je Perica Ognjenović, bivši Realovac.
Vom Jäger zum Gejagten
Eto skinuo si 5,ali nije Stanojevic u pitanju nego Petar Puaca,i rodjak od Panceva je Radmanovic.
ostali su:
Goran Djorovic,Bandovic,Vinko Marinovic,ovoga ne znam,ali mi je poznat pravo,Srdjan Pecelj,Zoran Djorovic,Zvonko Milojevic,Predrag Stankovic,Zivkovic.
srednji red:
Zoran urumov,Dragoslav Jevric,ne znam,Sakic,Simeunovic,Miodrag Pantelic,Njegus,Podunavac,
donji red.
Lazetic,Krupnikovic,Radmanovic,Puaca,Ivan Adzici,Jovicic,Milivojev,Perica i Deki Stankovic.
ostali su:
Goran Djorovic,Bandovic,Vinko Marinovic,ovoga ne znam,ali mi je poznat pravo,Srdjan Pecelj,Zoran Djorovic,Zvonko Milojevic,Predrag Stankovic,Zivkovic.
srednji red:
Zoran urumov,Dragoslav Jevric,ne znam,Sakic,Simeunovic,Miodrag Pantelic,Njegus,Podunavac,
donji red.
Lazetic,Krupnikovic,Radmanovic,Puaca,Ivan Adzici,Jovicic,Milivojev,Perica i Deki Stankovic.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Cigane haj sad otkrij odakle je ova slika i iz koje godine zanima me ?
Hajmo dalje
uzvraćam delijama, tačnije Devilu.
Par pitanja od mene. Postavljam slike, tražim odgovore.

Imena ovih fudbalera?
Par pitanja od mene. Postavljam slike, tražim odgovore.
Imena ovih fudbalera?
Vom Jäger zum Gejagten
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Zadnji je Dragan Mance
Auuuu, sto mu gromova.Samo F.K.S !! je napisao/la:Zadnji je Dragan Mance
Vom Jäger zum Gejagten
Prvi je Bajro Zupic i zadnji Mance,al' ko je ovaj u sredini jbt.
poznata mi faca pravo.
@fks 1996 mislim.
@fks 1996 mislim.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Bajro Zupic prvi zadnji Mance de pomozi ko je ovaj u sredini
Cekaj bre mali sprci ti mene pravo,ovo zadnje je Milko Djurovski. 
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
zadnji je milko đurovski,srednji je mance
Jbt poznata mi faca al' ne mogu da provalim da je on.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:zadnji je milko đurovski,srednji je mance
Aj daj ti pitanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.