Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Ko planira gledati livestream preko BBCa neka upale VPN ako ga imaju za Veliku Britaniju, ne daju osobama iz drugih zemalja da gledaju snimak uživo ili da slušaju radio prijenos dok je sportski događaj u pitanju
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Kontakt:
Kakva bola palestina,okani se talibanizma
Na prvo mjesto stani i ostani!
Hocete li zabit go nekom osim Olimpiku makar cajnoslu?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
znači da uskoro očekujemo low quality tekme na bht-u uz šuku, spahu i igora? 

Iskreno radije bi na ptpc gledo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Cekamo nizozemce,francuze,belgijce...
Na prvo mjesto stani i ostani!
Nisi skonto poentu mog pisanja.Nikakve razlike za mene nema,moro sam placati i MajaTv i evo sada Arenu da gledam utakmice i to meni nije problem.Problem je sto necu moci gledati utakmicu (ne daju nikakvu opciju) a nisam propustio utakmice ima koliko godina. Prije je bila opcija ako ne prenosi BH TV ima lokalna TV pa ce prenositi,sad ovi ne daju nikome bez da masno platis a oni nece da prenose,a uz to ni navijaci ne mogu na tribine.Morali bi dati neku opciju .To ti je isto recimo da sada na ovom Sarajevskom Filmskom Festivalu prikazuju filmove a radi korone ne pustaju publiku u salu a nema ni online gledanja,pa za koga bi u tom slucaju drzali taj festival.Shvatas li ti sta hocu da kazem ili ti treba crtati na tabliakisarajevo92 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 05:34Rjesavati ce te stvari u hodu kao sto su odmah najavili, otkupili su prava na prenose 10 dana prije pocetka, a to nije njihova greska nego saveza.
I kada je BH Telekom bio sponzor lige bilo je perioda kada su nisu sve utakmice bile u prenosu pa je tada Arena kupila prava na ostale utakmice.
Takvi kao ti zasluzuju da im MojaTV i dalje naplacuje prenose u 260p ili da gledaju besplatno Radnik na BHT.

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Sta ovo nema nasih utakmica tacnije mladost?, ipak ce biti samo ona iz tuzle u 7 

04.10.2009 !
Zasad sigurni prijenosi 5. kola:
sub
18h Šir-Bor
20h Zri-Slo
ned
17h Kru-Rad
sub
18h Šir-Bor
20h Zri-Slo
ned
17h Kru-Rad
Vjerovatno je zapelo oko cijene, no recimo da je ovo kolo "bilo izuzetak", te da će Arena u budućnosti prenositi četiri utakmice po kolu, što bi značilo da u petom kolu u prijenosu neće biti utakmice: Krupa - Radnik, Tuzla - Olimpik i onda se postavlja pitanje kolika je novcana vrijednost tih tekmi. Koliko gubitak je BHRT voljan prihvatiti ili BH Telecom za prijenos ovih utakmica, jer da se ne lažemo, gledanost im neće uopšte biti velika. Najjednostavnije rješenje bi bilo da arena da nekom secondy party right holderu prava jeftino, ali da li Arena to želi? I da li interes nekog uopšte postoji?rodjak je napisao/la: ↑14 avg 2020, 04:30Ovo je katastrofa od ugovora sto je NS BiH potpiso sa Arenom.Morali su staviti klauzulu u ugovoru ili da prenose sve utakmice ili da dozvole da druge tv kuce prenose ove manje interesantne utakmice koje Arena ne zeli prenositi.Fudbal se igra radi navijaca a vidi sad ,recimo utakmica Velez-Krupa ,ne postoji nikakav nacin da navijaci mogu gledati tu utakmicu(a kazu fudbal se igra radi navijaca.Evo mi jos kupujemo ove virtualne karte za ovu utakmicu(vise kao pomoc klubu) Samo sta se moze desiti.Da rasprodamo citav stadion a da ne mozemo gledati utakmicu,niti navijaci mogu na tribine,niti Arena prenosi mec a neda nikome drugom da prenosi(ili traze velike pare za otkup prenosa).Hvala kriminalcima u NS BiH koji su sklopili ovakav nakaradan ugovor za tv prava.Dok je BH Telecom bio sponzor mogle su druge televizije uzimati da prenose one meceve koji ostanu nepokriveni prenosom,a vidi sada niti mozes na utakmicu niti prenose a niti daju da druga TV kuca prenosi kad vec oni nece.Nabijem ti Arenu na neku stvar sto nisu prenosili sve utakmice ako vec nedaju nikom drugom da prenosi.Ali nije Arena toliko kriva koliko korumpirano rukovodstvo iz NS BiH koje nije vodilo brigu puno o timovima i njihovim navijacima,njima je bila lova glavna i reprezentacija a ko **** klubove i navijace.Morali bi klubovi nakon ovoga naptraviti udruzenje premijerligasa ,pa se mogu bolje boriti za svoja prava i da uzmu sebi veci dio kolaca od ugovora,ali da se bore i za prava navijaca.Ovo nigdje na svijetu nema da je navijacima onemoguceno da prati svoj klub a fudbal se i igra radi navijaca.Gdje prestaje logika tu pocinje BiH a sve zahvaljujuci uhljupima i kriminalcima na rukovodecim mjestima,a kako je u fudbalu tako je u svim sferama zivota.![]()
![]()
![]()
Jedno od rješenja su lokalne televizije koje bi uz pomoć Arene realizirale prijenose. Vjerujem da svaka kantonalna televizija u FBiH može da nađe mogućnosti da realizira dostojan prijenos. Ne znam kakva je situacija u RS-u jer osim ATV-a, mimo RTS-a, ni jedna druga TV kuća mi ne pada napamet.
Slično se može uraditi i s Federalnom ligom, gdje treba još manji kvalitet prijenosa.
Edit: Sad vidim gore post, prenosi se Krupa - Radnik

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
U petak će igrati Željezničar i MDK pa će i to biti u prijenosu, kao i Sarajevo-Velež
Pretpostavljam da cete vi svoju sa Velezom igrati u nedjelju, oko 7. Ako cemo mi u petak i pod pretpostavkom da ce biti prenosi, onda bi ovo kolo trebalo biti pet prenosa.

Vrlo moguce da ce Arena, kao i sto sam se nadao, vjerovatno nakon reprezentativne pauze, krenuti sa prenosima svih utakmica. Rasporede po dvije tekme na tri dana i nemaju uopste potrebu da prodaju prava bilo kome.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Prijenos CQN-Sarajevo sigurno na FB i YT kanalu domaćina 

- Bazinga12345
- Kontakt:
Je li sigurno da će Sarajevo - Velež biti u prenosu?
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Da, ne gledaj trenutnu shemuBazinga12345 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 23:02Je li sigurno da će Sarajevo - Velež biti u prenosu?

Joj biće sutra ludnica kad Senad na Faceu pusti stream sa fb ili yt 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Izgleda nema Sarajevo-Velez na Areni
Puu,sta smo sebi dozvolili sa ovim agresorskim Mtelom
Puu,sta smo sebi dozvolili sa ovim agresorskim Mtelom
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
Ma vidjet ćeš da će uzeti taj neki stream, čisto sumnjam da će otkupiti prava oficijelno od UEFA-e.
Čak ne znam je li i to sa streamom dozvoljeno da ga uzme i pusti na TV-u, ne znam kako to ide

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Biće šta vam je, Sarajevo i Želju moraju raditi svako kolo, to im je najveća gledanost u to nema sumnje. A da ne govorimo još derbiji koje igraju ti klubovi, nema teoretske šanse da neće biti prenosa.
Pa ako ćemo još detaljnije, pored sarajevskog derbija, uvjeren sam da im tekme sarajevskih rivala protiv Veleža nabiju najveću gledanost, jer ipak Velež ima armiju navijača kao i ova dva kluba.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boatenkk, bvsic, Combattente87, Hrammm1921, jurisicduska, MikiPirs, Orvel, riki46, ristagrad, Riziko, rodjeeni1922, tutankamon1905, worchester, ZaZelju, Zhustri i 164 gosta.