Faberu sretno u Poljskoj ,a mi se trebamo okrenuti ligi za prvaka idemo bar ući u polufinale iako će biti teško
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
daštafelix123 je napisao/la:Sa suzama u očima odgledah ovu majstoricu u Skenderiji, šteta što moja djeca izgleda neće doživjeti ovakve stvari![]()
Faberu sretno u Poljskoj ,a mi se trebamo okrenuti ligi za prvaka idemo bar ući u polufinale iako će biti teško
Čolaku stvarno presmiješan,iako znam rezultat opsovo sam sucabrig je napisao/la:daštafelix123 je napisao/la:Sa suzama u očima odgledah ovu majstoricu u Skenderiji, šteta što moja djeca izgleda neće doživjeti ovakve stvari![]()
al kad vidim ove faulove, Čolakov 5. i Vanjkov kao i kako je Bosna došla do izjednačenja![]()
drama
vladedivac je napisao/la:Gledam sinoć utakmicu Igokea-Široki, pa me jedna stvar zanima. Očigledno je da je ekipa puna klinaca, da je i ovaj Amer otišao, a ne znam šta se dešava sa Novačićem, je li povrijeđen ili je i on otišao.
Nisam u toku, pa me interesuje zbog čega je u Širokom Brijegu baš u ovolikoj mjeri promijenjen pristup košarkaškom klubu? Zašto se odustalo od ozbiljnije borbe za titulu, za učešće u regionalnoj ligi? Nije ni prije bilo nekih silnih novaca, ali uz par iskusnijih igrača sa strane i domaće mlade snage, rezultat je redovno bio tu. Realno gledajući, ni Igokea trenutno nije bogzna šta, a šta onda reći za ostale klubove.
šta je ovo raspad sustavajozo121 je napisao/la:Segarić danas sporazumno raskinuo ugovor, prešao u Jolly Šibenik.
Mikulić-Zadro duovladedivac je napisao/la:Šteta, bio je među najvažnijim igračima u timu. Pretpostavljam da su mu džolijevci ponudili neku solidniju kintu čim je ugovor sporazumno raskinut.
Naslućuje li se ko će preuzeti plejmejkersku ulogu?
Kako je bilo? Pratio sam samo rezultat. Vidim da je Igokea otišla na desetak razlike na poluvremenu, i čini se da su do kraja tu razliku održavali, uz mali pad na tri minute do kraja kad je Široki prišao na dva razlike. Ali onda dvije trice, i opet 7-8 razlike.sb1996 je napisao/la:Koja šteta za večeras...
Znas li ti jeli istina da Cibona trazi Karcica?sb1996 je napisao/la:Koja šteta za večeras...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.