Branca je rekao da odštetna klauzola nije jedini problem, što implicira da je AVB već dogovorio prelazak u Chelsea.Tritolone je napisao/la: Inace sad citam na goal.comda je AVB otisao iz Porta i da ide u Chelsea, izgleda da nasi nisu htjeli platit onih 15 mil. Steta
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Zadnja izmjena: Mister No, dana/u 21 jun 2011, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
- Interista di cuore
- Kontakt:
A i plata ce mu izgleda bit 8 miliona...Previse je to realno 

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Aha, a ja sam na nekom forumu procit da su nasi nudili 6 milja i muntaria, a da ovi na to nisu pristali.Mister No je napisao/la:Branca je rekao da visoka klauzula nije jedini problem, što implicira da je AVB već dogovorio prelazak u Chelsea.Tritolone je napisao/la: Inace sad citam na goal.comda je AVB otisao iz Porta i da ide u Chelsea, izgleda da nasi nisu htjeli platit onih 15 mil. Steta
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Saras Spa.
- Kontakt:
moratiju i branci je sve problem,cim nekog igraca treba platiti odmah je to problem jel kosta vise od 10 mil odmah je to nepremostiv problem nasa uprava vec duze vreme nize poraz za porazom neuspjeh za neuspjehom te ubjedljivo gubi utakmice sa klubovima kao sto su barca real man city man utd chelsea milan pa i mnogi slabiji klubovi nam uzimaju i preotimaju igrace,porazeni smo za sanceza za vilas boasa i koliko jos drugih padamo u drugi rang evropskoga fudbala MM nas vraca u tamu i prosjecnost iz koje na JM nedavno izvukao,dali MM nema ili ne zeli dati pare za inter i igrace,ja mislim da on nema pare i da je ovo stanje intera i MM samo jedan pokazatelj opsteg stanja u italijanskom fudbalu kao i italiji i njenoj ekonomiji koja iz kodine u kodinu biva sve slabija i mnogo zaostaje MM vise nema lovu i onosto je prosle god zaradio sa interom ubrizgao je u svoje firme da ih spasi od kolapsa i propadanja a ona prica da nam netrebaju pojacanja bila je prica za malu djecu... 

Morrati izjavio da nije bilo danas sastanka Branca-Gaspperini (neka klasica patka bila najavljena ),,te da ce pokusat angazovat nekog favorita,o kojem stalno govori ,,a ko je taj lik to se ne zna ,,te da ako njega ne uspiju dovest onda slijedi Gaspperini tek (valjda )
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=50328

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=50328
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Plata ce mu bit 4,4 mil .Interista di cuore je napisao/la:A i plata ce mu izgleda bit 8 miliona...Previse je to realno
IO SONO INTERISTA
Sve me ovo nervira oko trenera, drugi se pojacaavju igracki mi jos trenera nemamo, ako bi ostao ovaj igracki kadar, dobro bi nam doslo jedno pojacanje tipa Nasrija, jer evo vec 2 god ne pravi se zvucniji transfer u ekipi 

Pazza Inter Amala
Interista di cuero @ taj luque je stoper : According to latest rumours, Inter have managed to sign Spanish Under-17 international centre-back Antonio Luque. The young player is playing for FC Seville juvenile team, and Rojiblancos had already offered him a pro contra
Lucio izjavio da bi on produzio ali do 2014, a ne jednogodisnji ugovor koji nasi nude ,,u protivnom bi moogao da napusti ......
Lucio izjavio da bi on produzio ali do 2014, a ne jednogodisnji ugovor koji nasi nude ,,u protivnom bi moogao da napusti ......
IO SONO INTERISTA
Inter nije uspeo da realizuje za sad tri odlicna transfera po meni
Prvo Sancez iz Udinezea izmakao,pa onda dosadasnji trener Porta
a sad opet jos jedan iz Porta za koga sam mislio da ce doci Radamel Falcao,portugalci traze 30 miliona eura za njega
Onog klinca Lucasa nisam ni racunao ovde jer malo i brazilci preteruju,traziti 50 miliona za njega je stvarno previse.

Onog klinca Lucasa nisam ni racunao ovde jer malo i brazilci preteruju,traziti 50 miliona za njega je stvarno previse.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
[youtube][/youtube]

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Gazzetta
Moratti: "Gasperini o Mihajlovic?
No, io ho sensazioni differenti
Ko li je taj zbog kojeg ima sensazioni differenti??!!
ja se nadam da je Guus iako sumnjam da će mu Turska pustit.... možda Del Bosque, Lippi, Hector Raul Cuper LOLMister No je napisao/la:Gazzetta

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- Interista di cuore
- Kontakt:
Guus : "Zelim trenirati klub.U Turskom savezu ce shvatiti". Dodji i uzmi me
Al da se ne nadamo puno.Dolazi nama Gasperson Gasperini

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Pojede me ova neizvjesnost oko trenera, nek dodje bilo ko, samo daj objavite vise, da vidim na cemu smo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
ma Guus mi je po pitanju taktike u TOP 3 trenera Svijeta....Interista di cuore je napisao/la:Guus : "Zelim trenirati klub.U Turskom savezu ce shvatiti". Dodji i uzmi me![]()
![]()
![]()
njega bih zaista volio vidjet kod nas....
Gasperinija je rizik uzet po meni.... taj će nam preslagat cijelu ekipu, mjenjat vjerovatno taktiku na 3-4-3, dok on to uklopi i nađe pravu ekipu za tu formaciju mogo bi završit ko i Rafa

Ja se vise necu nadat nicem, ocekivat cu najgore tako da me mogu onda samo iznenadit.
Ubilo me ovo zadnjih 4-5 dana, prvo AVB jedan dan pa oko 4-5 popodne cujes nista, pa Capello drugi dan pa onda opet nakon nekoliko sati isto,Spalletti, Bielsa...
Ubilo me ovo zadnjih 4-5 dana, prvo AVB jedan dan pa oko 4-5 popodne cujes nista, pa Capello drugi dan pa onda opet nakon nekoliko sati isto,Spalletti, Bielsa...
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Inter se nudi trenerima kao Leposlava na ibarskoj magistrali.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ozbiljno se zakuhalo s Guusom... mislim da on dolazi !!!
- Saras Spa.
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Inter se nudi trenerima kao Leposlava na ibarskoj magistrali.

Fener ponudio 10 miliona za Mottu
Branca kazao kako su Villas Boas i Sanchez bili preskupi, dakle par miliona je bilo presudno da propustimo supertalentovanog igraca i jos talentovanijeg trenera
Branca kazao kako su Villas Boas i Sanchez bili preskupi, dakle par miliona je bilo presudno da propustimo supertalentovanog igraca i jos talentovanijeg trenera
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.