Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Dobar jeZodiac je napisao/la:Ko je sad taj anonimus,gdje igra,šta igra
.
Čuj 200k, odakle ti to? Pričalo se da bi mogao doći za 10m, a eto ispade da ga je Inter spreman pustiti i za samo 6.2m. Već bi mogli uštediti 3.8m i nek dodaju još malo novca za platu. I normalno da trebaš dati veću platu kad je dobar igrač u pitanju. A niko me ne može uvjeriti da Galata ima više novca od Liverpoola, samo što ovi Amerikanci ne daju.nummaLFCŽ je napisao/la:Po ko zna koji put, nije stvar u odsteti, vec u plati, koja bi Liverpool stalaja 200k funti sedmicno. Takvu platu nema niko u ligi, osim Yaye Tourea.hanniz je napisao/la: Ovo je sramota! šta oni čekaju, nek ponude te smiješne novce za Sneijdera, WC igrač, a za 6.2m može da ide.![]()
Vrati koju stranicu unazad, sinoc smo o tome pricali.hanniz je napisao/la:Čuj 200k, odakle ti to? Pričalo se da bi mogao doći za 10m, a eto ispade da ga je Inter spreman pustiti i za samo 6.2m. Već bi mogli uštediti 3.8m i nek dodaju još malo novca za platu. I normalno da trebaš dati veću platu kad je dobar igrač u pitanju. A niko me ne može uvjeriti da Galata ima više novca od Liverpoola, samo što ovi Amerikanci ne daju.nummaLFCŽ je napisao/la:Po ko zna koji put, nije stvar u odsteti, vec u plati, koja bi Liverpool stalaja 200k funti sedmicno. Takvu platu nema niko u ligi, osim Yaye Tourea.hanniz je napisao/la: Ovo je sramota! šta oni čekaju, nek ponude te smiješne novce za Sneijdera, WC igrač, a za 6.2m može da ide.![]()
Pa dobro svakome se zna desit neki lapsus nemožemo momka krivit zbog jedne greškeyoungredcomps je napisao/la:ako nam kojim slucajem dodje walcot,kakav cemo mi tandem imati allen-walcot.ne znaju ni hodati
Ovo je sve istina samo što poraz učini svoje pa pojedinici sa foruma sve to zaborave.gio10 je napisao/la:snijder je nedavno izjavio da novac nije problem, ako je po njemu vjerovati možda je konkretno u ugovoru, možda mu Liverpool nudi samo 1godinu ugovora, tu možda koči, mi možemo samo nagadjati dok se fino naša uprava ne izjasni koji će igrač doći koga traže a koga ne , da se prestanemo prepirati i nadati se :r Po meni Rodgers radi dobar posao, 8 na tabeli 10 bodova nas dijeli od 4 mjesta, što svakako nije nedostižno, samo ću to da vam kažem. Igrači su iz kola u kolo uigraniji i to počinje da liči na nešto, sad samo treba na nekome bjes iskaliti od nekih timova, evo sad igramo sa norwichem, tvrda ekipa, ali se itekako znamo nositi sa njima, idu nam arsenal i city poslije tog, ili je obratno nez ugl moramo izvući maximum iz tog, i još nešto niko nije zapazio kako BR vadi najviše od Downinga u posljednjih par utakmica, krenuće i njega valjda
Svakako da niko ne voli gubiti, ali mislim da bi ključ našeg "uspjeha" kao i u svemu drugome trebalo biti strpljenje, ja sam uvijek optimista, vjerujem da ova ekipa Liverpoola dosta toga može uraditi, svi očekuju neki bum, polahko to ide, po meni ovo uopšte nije loše, 4 mjesto se svakako može izboriti, jedino me malo nervira ovo oko transfera, ali i to daje neku neizvjesnost svemu ovome, jedva čekam da se završi januar, pa da se lagano priče ovdje okrenu ka utakmicama i ko je šta uradio, svi igrači se trude to je definitivno, većina forumaša pljuje po Allenu, polako procvjetaće i njemu ruže pa ćemo vidjeti onda vaše komentare, a sad idemo zajedno u pobjede YNWA !EBSCO je napisao/la:Ovo je sve istina samo što poraz učini svoje pa pojedinici sa foruma sve to zaborave.
Ako ništa glavom bi dao gol jer pretežno akcije nam idu preko krila i ubačaj u sredinubtw kako mi samo nedostaje ona životinja od Carrola, nije baš bio nešto,ali kad se naljuti i kad se nafura zna veoma dobro odigrati utakmicu, sjetite se samo finala kupa protiv Čelzija, pa vatra mu je izbijala iz očiju ..
baš, pokušavamo furati famoznu tiki taku, a probijamo na kriluEBSCO je napisao/la: Ako ništa glavom bi dao gol jer pretežno akcije nam idu preko krila i ubačaj u sredinu
Baš neki dan kontam, da se nije čovjek povrijedio, vidim ne spominje se njegov boravak u WHU-u nikako. Očigledno je da je ona polusezona u Newcastleu bila samo bljesak, zbog kojeg je 'pool ispao naivan kao rijetko ko. Živo me zanima rješenje ove situacije, a uopšteno i uslovi njegovog boravka s kojima nisam upoznat. Postoji li neka klauzula koja bi primorala WHU da ga kupi bez obzira na to žele li to oni ili ne (tipa ako odigra više od 15 utakmica...) ? Da li je u tom slučaju dogovorena cijena po kojoj se to mora odraditi ? Pretpostavljam da, ako ovo nije slučaj (a najvjerovatnije nije), WHU nam ga vraća nazad i opet nam je na teretu ovaj trut.neurofunk je napisao/la:Eto otišo je u West Ham, klub koji igra na duge lopte, centaršuteve i baš se nadavao golova, 12 utakmica 1 gol. Rasan strijelac nema šta. Da je bio borben jeste, trudio se svaku utakmicu al od igrača koji je koštao 35 miliona se očekuje puno više od trčanja i borbenosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.