ako je istina,koji ce nam vise vezistaBLU SKY je napisao/la:Dejan Drakul (23) veznjak koji je posljednji angažman imao u slovačkom Tatran Prešovu, prva je akvizicija osvajača Kupa BiH i kako sada stvari stoje, viceprvaka BiH sarajevskog Željezničara.
Drakul, nekadašnji mladi reprezentativac BiH, koji je prve fudbalske korake napravio u Mladosti iz Gacka, a potom nosio i dres mostarskog Veleža, prema našim izvorima sa Grbavice, potpisao je ugovor na dvije godine.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
...nisu mogli da te ugase!!!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Hocemo Fulham da ih razmontiramo u EL 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
- Kontakt:
Nemam vremenapintol_TM87 je napisao/la:cekamo da nam ti analiziras XdSamo F.K.S !! je napisao/la:Jeste li analizirali moguce timove u drugom pretkolu ?

Cuj onog fulham da dobiju

Zadnja izmjena: Samo F.K.S !!, dana/u 26 maj 2011, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
A nije bio ofsajd kume , pogledaj video, lik kod aut linije njihov , pola metra ispred Laze .benya99 je napisao/la:Al od svih golova, onaj Lazarov iz ofsajda mi nekako najdraži
Ostecen Lazar

Željezničar za život cijeli !
-
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:prebili su lika bezvezeBaby je napisao/la:SNIMAK KOJI SVE DOKAZUJE![]()
[youtube][/youtube]
a i trebu traze

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- samir_tm87
- Kontakt:
nadam se da je ovo nas stavio da ne brise zbog pritiska 

Ozbiljno...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:prebili su lika bezvezeBaby je napisao/la:SNIMAK KOJI SVE DOKAZUJE![]()
[youtube][/youtube]
a i trebu traze

- pintol_TM87
- Kontakt:
Najaca scena sinoc sjedi lik pored mene skino se kisa ljeva isti jamak
ja da vidim jel on(kontam odkud on ovdje zar nije na zapadu jos se skino
) i reko jamak ajd povedi kad on rece ma evo vidis da vodim hahaha
joj kralja al navija
RESPECT ZA NJEGA

RESPECT ZA NJEGA

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Nije lose,mlad,valjda potencijalan,al se samo veznjaci nakupljajuBLU SKY je napisao/la:Dejan Drakul (23) veznjak koji je posljednji angažman imao u slovačkom Tatran Prešovu, prva je akvizicija osvajača Kupa BiH i kako sada stvari stoje, viceprvaka BiH sarajevskog Željezničara.
Drakul, nekadašnji mladi reprezentativac BiH, koji je prve fudbalske korake napravio u Mladosti iz Gacka, a potom nosio i dres mostarskog Veleža, prema našim izvorima sa Grbavice, potpisao je ugovor na dvije godine.

svoj ti pos'o !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pise ti ispod dole, u komentarima na ytdamirfile je napisao/la:Ozbiljno...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:prebili su lika bezvezeBaby je napisao/la:SNIMAK KOJI SVE DOKAZUJE![]()
[youtube][/youtube]
a i trebu traze.. I ja bi volio da nadjem trebu da je castim
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
kume ja bih liverpoolaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Hocemo Fulham da ih razmontiramo u EL

pise ti ispod dole, u komentarima na yt[/quote]
Nisam odma citao komentare,hvala .
Nisam odma citao komentare,hvala .
- eliminator
- Kontakt:
fulham ucestvuje u drugom pretkolu tako da su nam i oni moguci protivnik
Ne pisem da bi se sa tobom prepucavao ali treba da znas da je ta Narodna republika BIH temelj ove danasnje drzave i prema tome nemoj je omalovazavti.Ispadali jesmo i ne zalimo zbog toga jer smo posteno igrali i nismo trazili da nas iz Beograda spasavaju kao neke,titule i trofeje smo isto tako uzimali posteno i kvalitetom kao sto mislim da ste i vi svoje,u Evropi smo postigli najbolje uspjehe od BH-a klubova isto tako kvalitetom koji smo imali u to vrijeme.To sto nemozez da podneses uspjehe FK Zeljeznicara nije razlog da ih omalovazavas,meni licno nijedan uspjeh Sarajeva ne smeta,cak sta vise svaki uspjeh klubova iz svoga grada cijenim jer podize ugled i gradu.Kada vec znas da je Zeljo stariji od Sarajeva 25 godina onda postuj ono sto je starije i domicilno u nasem gradu.ami je napisao/la:Grande je napisao/la:PRVACI JUGOSLAVIJE : 1971/72 god.
PRVACI BiH : 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10 god.
Prvenstvo NARODNE REPUBLIKE BiH:
PRVACI: 1946 god.
Ovo takmičenje formirano je da bi se moglo odrediti koja ekipa će predstavljati BIh u Prvenstvu Jugoslavije 1946/47. god.
KUP BiH : 1999/00, 2000/01, 2002/03, 2010/11 god.
SUPER KUP : 1998, 2000, 2001 god.
Ako neko moze bolje neka proba...Znaci potvrdili smo da je ZELJO NAJTROFEJNIJI KLUB U BiH ! ! !
Tesko je priznat ovo pitarima,lesinarima i zenicanima ali sta cemo mi kada smo najbolji i najveci
FORZA ZELJO ! ! !
Ovde si mogao jos dodati koliko je Zeljo srariji od Sarajeva,a ima samo jednu titulu vise,a kupova isto? To po meni sto si napisao i nije bas za pohvaliti ali dobro. :idea:Ovi super kupovi ja ne znam da to vise iko broji ,kao i neko prvenstvo NARODNE REPUBLIKE BIH![]()
![]()
Da ne zaboravim jos koliko ste puta ispadali i koliko ste vremena proveli u drugoj ligi
![]()
.Molim te kad pises pise sve redom ,a ne kako ti odgovara.
![]()
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
- Kontakt:
Meni je najjace bilo kad se Seha okrenuo prema nama i poceo navijati i skakat..a oni tamo se ubise ganjajuc loptu 

- pintol_TM87
- Kontakt:
ako je ovo tacno to bi znacilo da jedan ili vise veznjaka odlazi iz tima...perak BI TREBAO da ode i jos jedan od ove trojice(Culum,Savic ili Zeba) Svraka ostaje pod svaku cijenu...Grbavica moj zivot je napisao/la:Nije lose,mlad,valjda potencijalan,al se samo veznjaci nakupljajuBLU SKY je napisao/la:Dejan Drakul (23) veznjak koji je posljednji angažman imao u slovačkom Tatran Prešovu, prva je akvizicija osvajača Kupa BiH i kako sada stvari stoje, viceprvaka BiH sarajevskog Željezničara.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ćulum ode. 

- samir_tm87
- Kontakt:
i on i ona imaju naglasak dao su iz krupe 

Šta je ovo dolazi vam Drakul, a menadžer mu u našoj upravi. Garant je karna, pa hoce da vas zavali 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.