Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
QPR dovede M'villu i Remy-a, dok Liverpool za vece novce dovede Allena i Borinija. Prelijepo.
I onda kad neko kaže,ne igra se LP i ne može se dovesti dobar igrač...QPR pokaza da može
.

Ja mislim da Rodgers ne želi da riskira sa igračima mislim Liverpool nije u takvoj prilici, dok Redknapp to može od njega se ne očekuje top 4 nego samo da se ne ispadne iz lige, dok Rodgers dosta vremena prati igrača da bude 100% siguran da valja barem malo.
E bas je dobro upratio Borinija i Allena svaka mu cast. Sreca nije ih puno ni platio, pogotovo ne ovog drugog.
Kopwatch @KOPWATCH
People linking Christian Eriksen with us only now/last few days/weeks. Go through our tweets up to months ago when we said Agger will be Key to persuading him to come to #LFC as there was contact and #LFC were interested in a summer 13 deal for the kid.
People linking Christian Eriksen with us only now/last few days/weeks. Go through our tweets up to months ago when we said Agger will be Key to persuading him to come to #LFC as there was contact and #LFC were interested in a summer 13 deal for the kid.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Nisam baš ovo razumio dobro jel to znači da ga Agger nagovara da dođe kod nas ?neurofunk je napisao/la:Kopwatch @KOPWATCH

Da, ali naljeto tek.Po meni je i to dobra varijanta, jer je dečko među najtalentovanijim veznjacima Evrope.Ajaxova škola, i mora da bude.EBSCO je napisao/la:Nisam baš ovo razumio dobro jel to znači da ga Agger nagovara da dođe kod nas ?neurofunk je napisao/la:Kopwatch @KOPWATCH

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Još samo da Suarez nagovori Cavanija
.
Od svih veznjaka koje smo doveli u zadnje vrijeme ili se povezivali sa njima Eriksen je najkvalitetniji.

Od svih veznjaka koje smo doveli u zadnje vrijeme ili se povezivali sa njima Eriksen je najkvalitetniji.
Ja jos vjerujem u Allena samo da se zna
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Eriksen, Lucas, Allen i liga je naša 100%Otelo je napisao/la:Ja jos vjerujem u Allena samo da se zna

- majestic24
- Kontakt:
Hoce li biti sta od Walcota ili je on potpisao novi ugovor s Arsenalom???
Vama fali jedan takav igrac
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ne izbacuj jos legendu,a za ligu cemo se jos nacekatEBSCO je napisao/la:Eriksen, Lucas, Allen i liga je naša 100%Otelo je napisao/la:Ja jos vjerujem u Allena samo da se zna
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Upravo tako. Samo što se sad ovi ameri furaju na neki fair play koji neće doći za 10 godina. Nedaju love šupci!Zodiac je napisao/la:I onda kad neko kaže,ne igra se LP i ne može se dovesti dobar igrač...QPR pokaza da može.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Nema nista od njega, bar se uopste ne povezujemo sa njim zadnjih mjesec dana. Nije jos potpisao novi ugovor, ali vrlo je vjerovatno da hoce ubrzo.majestic24 je napisao/la:Hoce li biti sta od Walcota ili je on potpisao novi ugovor s Arsenalom???
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Evo vam jedan wallpaper od mene ( preradjen)

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
To je inače bila šalaOtelo je napisao/la:ne izbacuj jos legendu,a za ligu cemo se jos nacekatEBSCO je napisao/la:Eriksen, Lucas, Allen i liga je naša 100%Otelo je napisao/la:Ja jos vjerujem u Allena samo da se zna

- donCorleone1892
- Kontakt:
Sneijder: Ne odugovlačim odluku zbog novca
Sto bi volio da dodje
Sto bi volio da dodje

- ahmed96lfc
- Kontakt:
evo sad cujem da su se nasi bacili u igru za Sneijdera....u naredna 24 sata ce se sve znati
- youngredcomps
- Kontakt:
mozda steven nagovori rodgersa da njega dovede.snajder samo ceka ponudu iz engleske,ne bi me cudilo da QPR dovede i njegaMoj posao nije gledati što Chelsea radi, ali ako ne žele obnoviti Lampardov ugovor netko drugi će željeti dovesti stvarno dobrog igrača, kao što je Lampard, u svoje redove."
— Steven Gerrard (W)
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Nikad nisu mogli zajedno u eng. reprezentaciji pa nebi ni u Liverpoolu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.