English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Celtic školuje EPL, Brendan je trenerčina za 85% stručnjaka koji su trenutno tu.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Al Chelsea koji svako ljeto dovede nekakvog anonimus golmana za 20-30 miliona, na uštrb onog koji je bio bolji prošle sezone 
Petrović je za ovog Sancheza Peter Čeh lično.

Petrović je za ovog Sancheza Peter Čeh lično.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Como, našeg Vedina Musića>Man United.Official, exclusive story confirmed. Raphael Varane joins Como on two year contract plus option for further season.
Massive signing for coach Cesc Fabregas as Varane joins after Real Madrid and Man United chapters.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- feniksptica
- Kontakt:
Zasto svi imaju ruznije dresove nego prethodne sezone..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
To mu je objektivno nivo. Kako im je Real samo uvalio polovnu robu. Pitam se hoce li uspjeti trabanta Casemira kome uvaliti.
Evo povrijedi im se Leny Yoro. Evans-Maguire

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Fin je ovaj ovaj gostujući od Chelsea.feniksptica je napisao/la: ↑28 jul 2024, 23:37Zasto svi imaju ruznije dresove nego prethodne sezone..
Pa ovaj ni od Dalota nije bolji.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ne znam, gledao sam ga malo u Bayernu i djelovao je ok. Pokriva oba beka, fizički je dosta dobar i solidan na lopti. Upgrade u odnosu na Bissaku jer mislim da je ‘školovaniji’ igrač. Svakako se dovodi zato što je naučio igrati i lijevo, a dobro znamo kakvi smo sa lijevom stranom.
Gastone, i ja mislim da je Dalot ponovo siguran desno jer je za razliku od ostalih najkonstantniji. Vidjećemo tokom sezone da li ga Mazraoui može ‘skinuti’ sa desnog beka.
Gastone, i ja mislim da je Dalot ponovo siguran desno jer je za razliku od ostalih najkonstantniji. Vidjećemo tokom sezone da li ga Mazraoui može ‘skinuti’ sa desnog beka.
Ma brate sve u svemu obojica goli prosjek imao si golfa dvojku benzinca i sada si samo kupio dizelasa mislis da je bolji ali u sustini truhlovine obojicaPoligon10 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 17:32Ne znam, gledao sam ga malo u Bayernu i djelovao je ok. Pokriva oba beka, fizički je dosta dobar i solidan na lopti. Upgrade u odnosu na Bissaku jer mislim da je ‘školovaniji’ igrač. Svakako se dovodi zato što je naučio igrati i lijevo, a dobro znamo kakvi smo sa lijevom stranom.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pašteta već 77mil€ u minusu za Rayu i Calafioria.
Emirati podmazuju i dalje.
Emirati podmazuju i dalje.
4-IN-A-ROW
- wadethegreat
- Kontakt:
Jel moguce da ARsenal uvali ovog ESRa za 35 milki?
Ma jbg, nije vala sad neko tržište bekova da možeš za Mazraouia reći da je truhlovina. U Bayernu je postao sigurica na obje strane, koliko god Bayern loš bio prošle sezone. Uzmi ti sad u ligi i vidjet ćeš da nemaš neke provjerene bekove koji odskaču previše formom i kvalitetom. Walker je na zalasku, Arnold varira, Robertson bio dosta povrijeđen, jedino od top timova da je White konstantan. Sad su svakako većinom stoperi na stranama pa imamo Akea i Gvardiola koji su postali bekovi, čak je to i White postao. Generalno u svijetu nisam oduševljen sa previše bekova, tu su Carvajal i Nuno Mendes koje bi jedino sad volio vidjeti lijevo i desno da mi startaju sezonu.topnik1 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 18:11Ma brate sve u svemu obojica goli prosjek imao si golfa dvojku benzinca i sada si samo kupio dizelasa mislis da je bolji ali u sustini truhlovine obojicaPoligon10 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 17:32Ne znam, gledao sam ga malo u Bayernu i djelovao je ok. Pokriva oba beka, fizički je dosta dobar i solidan na lopti. Upgrade u odnosu na Bissaku jer mislim da je ‘školovaniji’ igrač. Svakako se dovodi zato što je naučio igrati i lijevo, a dobro znamo kakvi smo sa lijevom stranom.
Gastone, i ja mislim da je Dalot ponovo siguran desno jer je za razliku od ostalih najkonstantniji. Vidjećemo tokom sezone da li ga Mazraoui može ‘skinuti’ sa desnog beka.![]()
![]()
Joj sto se bar Chelsea ne zakaci izvukao bi Arsenal i 70-80 za njega,obzirom kakve sirovine Chelsea placa po 20-30-40 miliona

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Jos je stalno po bolnici...idealan za Chelsea
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)