Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Moj drug, izgleda pokisli u svakom smislu te rijecirusina_jr je napisao/la:Pitam se gdje nestadose silni forumasi sto nas peglase ovih dana ? Fino smo im govorili nemojte ....![]()
![]()
![]()
Sta cu brate , uzivam , cekam da neko izbaci drugo polBianconeri1988 je napisao/la:Jao, rusina, odakle ih vadiš više?![]()
![]()
Drug , ti , veceras , ševio , oduševio , hvala ti .Vallter je napisao/la:Prvo poluvrijeme
Drugo poluvrijeme
Golovi (bez tona)
Potpis !partibrejker1921 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sj ... ne-trofeje
Lijepo je biti navijač najtrofejnijeg i najvećeg kluba u Bosni i Hercegovini! Volim te Željo!
U pravu si brate , evo klip njihovih NA OGRADI , ali ovo je vec pred kraj , nema megafonaBianconeri1988 je napisao/la:Gledam ovaj snimak![]()
Kaže Šuko: "Sada je se jedan navijač Čelika uspio tu popeti na zaštitnu ogradu visine do 7 metara"![]()
Ovi Zeničani isto majmuni u zološkom vrtu, počevši od "megafon šabana" pa do ovog navijača![]()
Ali fizički smo ih ubili, ja mislim da smo pretrčali 2 puta više od njih bar ovo što sam vidio nakon prvog poluvremena...
ahahahahaha... jeste, cuo sam za to... SKLAPAJ KISOBRANE! kakav klocko...Elegant je napisao/la:A da me vidi babo !Saban: Sklapaj kisobrane !
Slazem se da ima napredka u igri, ali realno nista posebno.Omar500 je napisao/la:Treba onog papka kazniti što je uletio na teren u udario Stanića. Ne znam jesu li ga naši igrači uspjeli udariti, nadam se da jesu, ono vidio sam samo da su svi na njega krenuli![]()
Ono što me raduje jeste da ekipa ima kvaliteta, dokazali smo to u par utakmica ove sezone brilijantnim partijama. Očito je da bi nam 2-3 istinska pojačanja legli ko budali šamar i da bi s njima imali velike šanse u Europi ( čitaj, da doguramo do pleyoffa)