Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: Serie A
Prije mjesec/dva smijali se ovdje Atalanti..sta su sve pisali.. 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Kako ono kazu; ''Nema od Serie A nista dok ne budu u Evropi igrali Inter i Milan''..... ono jedino Inter ispao od ital timova i to defacto pokazali ogroman stepen luzerstine i levatluka, a Milan ne moze ni prismrditi LP pored Atalante i sl... neka nama ovih predstavnika koji su tu...
To može važiti za Milan, jer su oni ti koji su igrali dobro CL i nisu imali nekih bruka, osim onih ubjedljivih poraza od Uniteda i Barce, te Atletica. S druge strane Inter je taj koji je često ispadao od slabijih protivnika. Villareal, Valencia, pa onda petarda kući od Schalkea, godinu kasnije ono ispadanje od Marseilla. U biti, samo pod Mourinhom one 2 sezone su odradili ok. Ispadanje od moćnog Uniteda, gdje su kod 1-0 za United (prva u Milanu 0-0) pogodili stativu i odmah kazna na drugoj strani. Druge sezone svi znamo šta se desilo.Kompromis je napisao/la: ↑11 dec 2019, 22:59Kako ono kazu; ''Nema od Serie A nista dok ne budu u Evropi igrali Inter i Milan''..... ono jedino Inter ispao od ital timova i to defacto pokazali ogroman stepen luzerstine i levatluka, a Milan ne moze ni prismrditi LP pored Atalante i sl... neka nama ovih predstavnika koji su tu...
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Stvarno komšije šta ste doživili yebote da vam Juventini govore kako ste luzeri 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da preformulišemo, nema od lige ništa ako u Evropi ne budu igrali JAKI Milan i Inter. 
A za to treba vremena, ne može se nakon decenijskog uništavanja klubova sve promjeniti preko noći. Inter je na dobrom putu, a Milan tek treba napraviti taj prvi korak.
Nikakve koristi liga nema od Atalante, oni će sebi staviti pare u džep, možda sačuvati najjače igrače i elham, njima dovoljno. Dalje od ovoga ne mogu.

A za to treba vremena, ne može se nakon decenijskog uništavanja klubova sve promjeniti preko noći. Inter je na dobrom putu, a Milan tek treba napraviti taj prvi korak.
Nikakve koristi liga nema od Atalante, oni će sebi staviti pare u džep, možda sačuvati najjače igrače i elham, njima dovoljno. Dalje od ovoga ne mogu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
A juve ne zna gdje ce sa trofejima LP
jadna majko, covjek bi reko svaka treca je njihova, jest al decenija 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ni ja se ne sjecam kad su...
Al se zato sjecam velicanstvenog projekta Mirabellija i Fassonea, tajanstvenog Kineza koji je sve to trebalo da finansira, fantasticne odbrane te sezone koja je trebala da donese Scudetto, jer pobogu odbrana osvaja ligu u Italiji. Sjecam se jos mnogih njihovih nebuloza al evo i ovo je dovoljno.
Trenutno su Milanezi zadnji koji trebaju da pricaju o Juventusu.
Al se zato sjecam velicanstvenog projekta Mirabellija i Fassonea, tajanstvenog Kineza koji je sve to trebalo da finansira, fantasticne odbrane te sezone koja je trebala da donese Scudetto, jer pobogu odbrana osvaja ligu u Italiji. Sjecam se jos mnogih njihovih nebuloza al evo i ovo je dovoljno.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ne sjecam se ni sam

Ali sam odgovorio zato sto se ovdje pise kao da Juve uzima svaku drugu godinu LP, dok su ostali talasika mrtva.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Mislim da smo zadnju utakmicu u Ligi Prvaka odigrali kada smo ispali od Atletica.
Ako grijesim ne zamjerite
Niko to nije napiso nwgo to ti tako tumacis.
Ali ove god abd osvajamo, budi spreman

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sve je to šuplja priča. Niko ne zaslužuje ništa mimo onoga što na terenu osvoji.rope11 je napisao/la: ↑11 dec 2019, 23:59Da preformulišemo, nema od lige ništa ako u Evropi ne budu igrali JAKI Milan i Inter.
Zaboli Juventusa, Napolia, Romu, Atalantu i sl. što su Milan i Inter slabi. Juventusa je pobjeda u jednom od finala LP dijelila od najuspješnijeg perioda u klupskoj historiji. Ako neće. odnosno ne može Milan, mjesto će zauzeti neko drugi.
Inter je već izašao iz crne rupe, Milan nije još ni počeo već se vrti u mjestu.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Ovo boldano je ključ svega, ovdje se piše kao da se Juvetus bruka u LP, igrali dva finala u tom periodu, i nije bilo srece, znanja, kvalitetniji tim u finalu bio kao protivnik (dva najbolja igrača svijeta u dva finala kontra Juventusa), da se uzme bar jedno finale, ali Juventus je dominaciju iz Serije A prenio rezultatski u LP, poraz u finalu ne može poništiti taj period.SonVolt je napisao/la: ↑12 dec 2019, 13:27
Zaboli Juventusa, Napolia, Romu, Atalantu i sl. što su Milan i Inter slabi. Juventusa je pobjeda u jednom od finala LP dijelila od najuspješnijeg perioda u klupskoj historiji. Ako neće. odnosno ne može Milan, mjesto će zauzeti neko drugi.
Inter je već izašao iz crne rupe, Milan nije još ni počeo već se vrti u mjestu.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Bla bla truć truć.
Nisi dao nijedan konkretan odogovor kako se to MORALO dobiti sa Borjom,Vecinom,Biraghijem i ekipom.Pogledaj Interovu vezu na utakmici,a pogledaj Barceloninu.Jos negdje procitao komentar u stilu kao nevjerojatno sta ovaj Inter radi da ovoliko preskače sredinu terena

I jesi li to majketi usporedio Kopenhagen kojeg su tamburali svi koji su stigli i koji je 1-10 sa Realom prosao te godine sa Slavijom koja je uzela bod usred Nou Campa i svi se slazu pruzila odlican otpor svim ekipama u grupi?!?
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 12 dec 2019, 16:53, ukupno mijenjano 3 puta.
Sezona 13/14 da budemo precizniUrbyEmanuelson je napisao/la: ↑12 dec 2019, 10:07Mislim da smo zadnju utakmicu u Ligi Prvaka odigrali kada smo ispali od Atletica.

PS: Naš Juvkan ne sramoti Seriju A, samo ponekad nemaju sreće u LP

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja pamtim 4 osvojene titule LP, koliko ti?BuffonGigi je napisao/la: ↑12 dec 2019, 08:41Ni ja se ne sjecam kad su...
Il Club più titolato al mondo!
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja pamtim jednu, i ne znam ni sam koliko Scudetta i finala LP. Razlika je u tome sto ti mozes da zivis u svom sjecanju, a mi gledamo veliki Juve svakih par dana vec godinama. Ali Mirabelli i Fassone ce sve promijeniti.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)