Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
muka mi je od voajera,a još veća muka mi je kad neko ima obraz ga braniti 

Kad se sjetim koliko mi je bilo krivo što sam propustio prvo poluvrijeme.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Nedime nastavi tako razmisljat p aces sve cesce lupati glavom, lijevo krilo nam fali, fali napadac i to brz nije bitno jeli toliki WC ili neki prosjek, nasa igra se zasnivan na pravljenju medju prostora kroz sredinu ili utrcavanja sa krila, nama kad to neide mi smo nula kao tim, onda samo kruzimo kao muhe bez glave oko 16-erca.nedim93 je napisao/la:Čuj na ljeto nam treba. Čovječe na klupi nam sjede Ox i Ganbry
![]()
Gunner4ever
Jel moguce da je Wengera pregazilo vrijeme ?
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Šta vam je raja ba opušteno samo, ne nerviraju se ni oni zbog nas, ha ja. 

Nije bilo toliko teško skontat koliko je tebi inače teško očigledno. Pričam konkretno o ovoj utakmici. Takvi likovi su nam sjedili na klupi, oni što su trebali igrat, i što su nam falili faktički u igri , kontaš ?Arsenator je napisao/la:Nedime nastavi tako razmisljat p aces sve cesce lupati glavom, lijevo krilo nam fali, fali napadac i to brz nije bitno jeli toliki WC ili neki prosjek, nasa igra se zasnivan na pravljenju medju prostora kroz sredinu ili utrcavanja sa krila, nama kad to neide mi smo nula kao tim, onda samo kruzimo kao muhe bez glave oko 16-erca.nedim93 je napisao/la:Čuj na ljeto nam treba. Čovječe na klupi nam sjede Ox i Ganbry
![]()
Jbt na milion levela poraz Wengera. Amaterizam.
mislio sam da govoris opcenito, al za ovaj mec slazem se, samo nezz kako bih od pomenutih uspjeli odigrati na lijevoj strani.
Gunner4ever
@Seamane izdrzi! Doci ce i kraj Wengeru!
- Rockefeller
- Kontakt:
According to reports in Spain, Arsenal manager Arsene Wenger has made Griezmann his major summer transfer target and is hoping to secure his signature ahead of a number of interested clubs.OstatakARSENAL will battle Real Madrid, PSG and Juventus in the summer for Real Sociedad's £25m-rated star Antoine Griezmann.
Ovaj momak je odličan igrač. Mislim da je treći strijelac u Primeri.

Griezmann je zvijer, uz Vellu glavna beštija Sociedada....dodatni plus što je zemljak, a to je presudan faktor u sistemu vrijednovanja pedofila. Zna se odavno da starac voli uhljebiti svog zemljaka na sisu Arsenala, više nego išta.
Ma pusti ta nagadjanja o transferima...
Ko je sada kriv, ponovo Ozil?
Bez prodornog krila mozemo se mi slikati sa drkadzijama...

Ko je sada kriv, ponovo Ozil?

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma u današnjem fudbalu dobra kretnja u napadu je najbitnija, mi to nemamo i to je naš glavni problem u zadnje vrijeme. To imamo kad su u ekipi Ramsey i Walcott. Da su oni zdravi mogli bi razmišljati o titulu, ovako nemamo šanse, jbg.
Pre 4-5 godina, minimum.FaLcoN je napisao/la:Jel moguce da je Wengera pregazilo vrijeme ?
I think I'm a pussy one.
ma kakva ba titula, titula je bila realna tamo nekad do sredine decembra gdje su povrede odradile svoje i to je to. Ovo je bilo čupanje da se ostane u vrhu.
Mene više boli činjenica da je 80% izgubljenih mečeva krivica Wengera i njegovo forsiranje veznjaka na svim pozicijama od centra prema gore.
Yebali ti i rosicki i wilshere i cazorla ženu kad ih forsiraš u pm po krilima i to sve redom u tandemu. Ima frajer na klupi flaminija al umjesto njega stavlja primadonu Artetu :udaramglavomodzid: .
Tačno više boli činjenica na koji si način izgubio utakmicu nego što si izgubio utakmicu
i da liverpul nas pobjedom prestiže a mi ćemo biti treći s tim da city koji ima bod 2 manje ima 2 utakmice manje
Mene više boli činjenica da je 80% izgubljenih mečeva krivica Wengera i njegovo forsiranje veznjaka na svim pozicijama od centra prema gore.
Yebali ti i rosicki i wilshere i cazorla ženu kad ih forsiraš u pm po krilima i to sve redom u tandemu. Ima frajer na klupi flaminija al umjesto njega stavlja primadonu Artetu :udaramglavomodzid: .
Tačno više boli činjenica na koji si način izgubio utakmicu nego što si izgubio utakmicu
i da liverpul nas pobjedom prestiže a mi ćemo biti treći s tim da city koji ima bod 2 manje ima 2 utakmice manje

Vidim da pisete ovde o drvosecama i tako dalje..
Meni nije jasno zasto se cudite?!
Tako i treba da igra ekipa koja igra kuci, prava domacinska seljacka ekipa - ko je igrao fudbal zna o cemu pricam.
Odes na gostovanje, mozda ti se posreci da pobedis ali jedno je sigurno - DOBICES BATINA i te batine ces pamtiti dugo, dugo.
Nasima su vec uterali strah u kosti ocigledno.
Poslednjih 8 utakmica na gostovanju Stoke smo samo jednom dobili, to vam valjda nesto govori.
Recept kojim se pobedjuje Arsenal je svima nadaleko poznat - zatvori sredinu, igraj grubo i to je to.
Ja ovde vec duze vreme pricam kao papagaj da nam je igra cista nula vec duze vreme, dok pojedinci ovde odgovaraju kako je to samo slucajnost i da nisam pravi navijac Arsenala..
Slucajnost koja se konstantno desava vec 2 meseca.
Pa evo, vi ste pravi navijaci Arsenala, a ja sam bio u pravu ( nazalost ) - i sta cemo sad!?
Mozemo pricati o mnogim stvarima na danasnjoj utakmici..
1. Zasto Flamster nije igrao zadnjeg veznog nego onaj spanski maneken za frizure?
2. Zasto OPET igramo bez klasicnih krila?!
3. Zasto uvodis svilenog Özila koji se razvlaci kao kisna glista i posle pauze od nedelju dana + totalno van forme da ti spasava utakmicu?!
4. Sta ti je 4. sudija kriv za losu postavku utakmice?
5. Kako ocekujes da dobijes utakmicu bez ijednog suta u okvir gola?
Eto, samo neka od pitanja koja meni danas nisu jasna bila.
Dalje - ovim porazom je za mene titula izgubljena!
Mozete me prozivati da nisam pravi navijac, mozete pricati sta god zelite ali ni u snu se ne sme izgubiti od poslednjeg na tabeli 11 kola pred kraj prvenstva.
Od ekipa iz top 4 trenutno su SVE ekipe u boljoj formi od nas, ali sve.
U Chelsea iz utakmicu u utakmicu neko drugi resava pobednika, danas je to bio Shurle.
U Liverpool-u imamo pakleni trojac koji sipa golove.
U Man C imamo i prvu postavu i klupu i ne zna se ko je opasniji.
A sta mi imamo?!
Imamo Özila koji je u kanalu, zali se na umor kao da radi u rudniku u S. Koreji.
Imamo OX koji je u strasnoj fromi i greje klupu, dobije danas 15 min igre, verovatno ga cuva za Bayern?!
Imamo Rosickog koji sa 33 godine uci pojedince kako se igra za klub i kako se bori.
Imamo Girouda koji da poneki gol svaki 2. mesec.
Imamo Sanogo koji je jos dete.
Imamo Koss-a koji sa vremena na vreme napravi tako neki penal ili kardinalnu gresku i time upropasti sve dosadasnje extra igre u nasem dresu.
Nas rapsored je ubitacan, trebaju nam SVE pobede u Martu da bi san o tituli ostao ziv, a to su pobede protiv Man C, Chelsea, kokoski i Evertona.
Ja nisam optimista, nazalost - nadam se da gresim ali nisu bas velike sanse za to.
Cak i kad nam se Ramsey vrati, coveku ce trebati par utakmica da udje u ritam i ne ocekujem od njega da samo nastavi tamo gde je stao i da trpa golove kao lud.
Kao sto sam i rekao pre nekog vremena, ODREDI CILJ ove sezone i koncentrisi se na to.
LS je gotova, cak i da cudom prodjemo Bayern opet nemamo sanse sa Barcom, Realom itd.
U PL nam ide forma na dole, Liverpool nas prestize danasnjom utakmicom, Man C ima 2 utakmice manje od nas, Chelsea nam bezi 4 boda.
Dakle, i tu smo ga manje-vise ugasili.
Ostaje nam FA kup i Everton 8/3, to je jedini trofej koji realno mozemo osvojiti ove sezone ( uz malo srece ).
Izvesti najjacu postavu i sve karte baciti na FA kup, u ligi odigrati toliko da uzmemo 2-3-4 mesto i obezbedimo LS i to je to od nas ove sezone.
Na leto napraviti cistku, dovesti BRZOG i OKRETNOG napadaca, vratiti Songa, prodati Artetu, dovesti dostojne zamene za Sagna i Gibbs i onda napasti sve trofeje.
Ovako vise NE IDE!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
-
- Kontakt:
Ono sto najvise porazava je sto je ovaj Stoke odron od odbrane pod ovim Hughesom, nije to ona cvrsta ekipa gledao sam ih nekoliko puta suplji su ko sir i kiksaju stalno u odbrani ali djaba sve kad im Wenger posalje mrtvu ekipu sa vedetama Artetom, Rosickyim, Giroudom i Podolskim i indisponiranim Wilsherom nema sta pravi sampionski tim...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
- Kontakt:
Wenger jos nije produzio ugovor, sve smo blizi tome da ce mu Fa kup odrediti sudbinu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
poslije Uniteda 0:0 je bilo jasno da mi nismo ekipa za titulu Premier Lige (barem ne ove sezone)....tako da se uopšte ne treba zamarat s tim...ono danas je bilo loše...istina Charlie Adam je trebao dobit 3 crvena i 47 žutih al nebitno...FA CUP moramo uzet ove sezone..za nešto više nismo spremni
A.F.C. Bournemouth!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Prolazak u polufinale FA kupa nam može spasiti sezonu. To bi diglo igračima ovo mizerno samopouzdanje koje imaju.
Yebem Cazorli nanu malu, danas je usrao 2-3 dobre situacije svojom sebicnoscu.
Yebem Cazorli nanu malu, danas je usrao 2-3 dobre situacije svojom sebicnoscu.
Ma gledao sam i ja Stoke polijepo put ove sezone, nit su bili grubi a plus su bili napadački orijentisani kolko toliko, pa i u prvoj utakmici bili su nromala. Ovo danas ja ne znam. Ljudi su ubili Boga u Giroudu. Inače svaka njemu čast ja ne bi mogao izdržat da onog Adama ne počnem mlatit i nogama i rukama pa nek dobijem supenziju 5 godina.
I jednostavno je, Wilshere ti igra CMF-a Rosicky klupa, Rosicky igra CMF-a Wilshere klupa, da ne spominjem da Arteta treba uvijek da je klupa, i plus mrtvi Podolski i to je to. Vjerovatno jedno te isto pišem evo 16- put večeras ali jednostavno ne mogu da vjerujem koji debilizam od strane Wengera
I jednostavno je, Wilshere ti igra CMF-a Rosicky klupa, Rosicky igra CMF-a Wilshere klupa, da ne spominjem da Arteta treba uvijek da je klupa, i plus mrtvi Podolski i to je to. Vjerovatno jedno te isto pišem evo 16- put večeras ali jednostavno ne mogu da vjerujem koji debilizam od strane Wengera

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.