Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Razočarali ste me 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
legendu si sigurno banovo, on je jedan od onih drkadžija
jao kakvu sam sad trebu vidio

jao kakvu sam sad trebu vidio

DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nisu ne uključujem ja kameru tamobagrcavi je napisao/la:legendu si sigurno banovo, on je jedan od onih drkadžija![]()
![]()
![]()
jao kakvu sam sad trebu vidio![]()

Najjednostavnije za komunikaciju su Ruskinje

Amerikanke se odmah skidaju

A od muških Turci najveća bagra

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Od tebe svašta čovjek može naučit (al ništa korisno) 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Najviše ima tvojih i Denginih vršnjakinja ovdje, pa ako si dobra sa Engleskim ne čekaj ni sekundebazeni je napisao/la:da se učimbagrcavi je napisao/la:treba malom bazeni dati link da se dijete uči![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma engleski mi ide solidno,bolje razumijem nego što ga pričam,ali nema veze

- legenda reala
- Kontakt:

Može li se kako uvećati ovaj prozor kad se počnu skidati

Daj vi što dobro znate Engleski napišite mi nekoliko najučestalijih rečenica da ima za ovog **** da koristim

Sinoć s nekom ruskinjom, kaže ona koji jezik znaš ja reko Bosanski, kaže ona pa šta ćemo, reko ima translate

Nek si ti prvi poceo komunikaciju
svudje mu je bolje nego u gacama 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
u šta se pretvori chat 

jbg moro sam inače ne bih stigo print screen umro bih od smijeha i pobjegla bi "riba"

Edi idi i ti malo, vidi neke nove pojmove za tvoj uzrast, mali Denga je tamo jedan od glavnih posjetitelja

DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Bagrcavi plačem majke mi

ma nema šanse da odem na to 

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- harebianconero
- Kontakt:
Ja sam jednom naletio na nekakvog madžioničara, lik hladno uze karte, nešto uradi rukama i nestadoše karte. 

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- legenda reala
- Kontakt:
To Emšo samo traži, ima cura sve tvoje vršnjakinje tlinestogodišnjakinje
Ja ću naletiti iza ponoći pa se čujemo

Ja ću naletiti iza ponoći pa se čujemo

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma de ba sve bolesno,odo radit nesto korisno 

Volim te Celik ! ! !
- Zenichanin
- Kontakt:
odose drkicu bacit sad ce se oni vratitbagrcavi je napisao/la:ova dvojica odoše na chatroulettea fol nešto korisno da rade

Emire gdje je Raza?
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Datum ??HZ_ilidzaa je napisao/la:Aca Lukas na bazenima sljedeci mjesec![]()
@Devil mogao si i ti ciDo na bazene

Mog'o sam ako budem u Sarajevu,samo ne znam tacan datum kada cu ja tamo,samo treba javiti na vreme direktorima bazena,da obezbede dovoljne kolicine piva.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google [Bot] i 29 gostiju.