Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- GhostRecon
Re: Manchester United FC - Transferi
Vidim da si se uhvatio na ovu temu i da si se uzbudio ili zelis prepirku.Prvo Fergusona ne mozes spominjati i porediti s ovim laznim trenerima proslost je proslost on bi i dan danas s panjevima osvajao ligu dok vidimo murinjo gvardiola veliki treneri ili ekipe trose do besvjesti jer danas je takvo vrijeme,al ti ne shvatas da je ovo danas otislo u q da cijene rastu iz godine u godinu i nema vise toga sto ti govoris nekog malca i da dovedes tog malca za 10 15 miliona nego 100 miliona. Prije bi Kane-a,Aubameyang-a,kako ti pricas pa daj nam onda Dzeku najbolji strijelac Italije ja ne vidim da ovdje iko zeli Lakazeta.Ja postujem tvoje misljenjel ti izgleda moje ne,al naravno tvoja stvar 

Postujem ja svakako tvoje misljenje, nigdje ti nisam rekao nemoj pisati ili pisi ovako. Mozda sam trebao ubaciti koji smajli, do mene. Ja tvrdim da smo se previse "razmazili" nakon SAFa, ali ne titulama. Dovodimo super skupe igrace pa nam onda neko tipa Lacazete eto nije upgrade. Pricamo o trenutnoj situaciji i ona je takva kakva jeste. Ja ne bih dovodio ni Lacazetea, ni Kanea, Aubu... nikog za CFa. Ima Martial i siguran sam da moze bolje od sviju njih ako ga sredis u glavi i das mu da igra. Ali Mou zeli napadaca, onda nema svrhe pisati o mojim ili tvojim zeljama.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Sve stavljeno u ovaj gol.Asteriks je napisao/la:Ljudi, ovdje ocito 90 % korisnika il nema blage, il spinuje il sta vec.
Ne mozemo ocekivat United sa 7 - 8 wc igraca i da profili tipa Perise nemaju mjesta. Koji qrac ste pratili, pa zna li iko ovdje kako Jozo funkcionise, njegovo najjace oruzje? Naravno da se nema blage.
Kontre, polukontre, kompaktna sredina, odlicna igra bez lopte da bi se dobli pravovremeni dueli i iskoristila prednost misica, jedan cm iz dubine koji sica na sve strane, krila koja imaju vise zadace neg wb-ovi u 352 sistemima itd.
Ev cist primjer - osvajanje lopte na 40m, veza se siri ko paunov rep, krila dolaze u poziciju za proigravanje, cm uposljava iste, probijanje po strani uz dribling, centarsut itd. Ili kroz sredinu ali najvaznije da u tom momentu 4 ofanzivca rade strasan tempo (il dr opcija sa Juanom al ostalo ostaje isto) i uz jednu - dvije kombinacije uniste protivnika. Snaga, izdrzljivost, brzina (Rash, Miki pa ev i Perisa + bekovi).
Razliciti profili se savrseno uklapaju kada manager poput Joze to izmiksa. Trebas min dvije radilice (Perisa - Ander) koji ce te nicije lopte kupit ko od sale.
Nemos u 4231 imat 4 - 5 ofanzivno orijentiranih igraca odlicne tehnike, da gledaju samo prema naprijed a ovamo qrceva potpora.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- GhostRecon
Eh to ti zelim reci,navikli smo da pobjedjujemo osvajamo kako da kazem ubijamo i ja sam znao i ocekivao da ce doci do ovoga poslije Fergusonovog odlaska nakon promasaja Moyes-a i Van gaala dosao je Murinjo.Istina osvojio je 3 trofeja uveo nas u ligu prvaka al iskreno ne svidja mi se takav stil igre al ko nas pita dok covjek osvaja realno.S druge strane gotivim Martial-a strasno i krivo mi sto je pao i mozda zrtva murinjove taktike moje misljenje,svi smo ocekivali Griezmann-a i pomalo razocarani jer sigurno nece doci.
Razocarani svakako ali upravu ovdje nemas za sto okriviti. Kazna je takva kakva jeste I ona je upravo odgodila transfer,ja sam siguran da on dolazi kada ista istekne.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- GhostRecon
Nisam ni rekao da je uprava kriva nije do nas nista nego do samog Griezmann-a,i ja se nadam da ce doci odmah vec u januaru kada im istice zabrana.
- theboss_RD07
- Kontakt:
De ljudi molim vas prestanite spominjat Rashforda kao glavno rjesenje u spicu sljedece sezone. To je strasno za citat, najezim se
⭐
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Pa kad će se i kome dati prilika, ako neće njemu sad?
Imaš wonderkida koji već sezonu i po pokazuje da može igrati na najvećem nivou, kao zamjenu za njega Martiala koji je sezonu prije bio Golden Boy, i vjerovatno negdje na pola sezone ćeš nazad dobiti iskusnu klasu poput Zlatana. U kakvom stanju, to bumo vidili, ali mi je travestija dovoditi još jednog špica u ovakvoj situaciji i gušiti momka (ili momke?).
Imaš wonderkida koji već sezonu i po pokazuje da može igrati na najvećem nivou, kao zamjenu za njega Martiala koji je sezonu prije bio Golden Boy, i vjerovatno negdje na pola sezone ćeš nazad dobiti iskusnu klasu poput Zlatana. U kakvom stanju, to bumo vidili, ali mi je travestija dovoditi još jednog špica u ovakvoj situaciji i gušiti momka (ili momke?).
1946
-
- Kontakt:
hahahahahahhaah cuj rasford da iznese sezonu a zamjena poluraspadnuti martial. Hajde molim vas.
Zadnja izmjena: CantonaBIH, dana/u 02 jun 2017, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Istina Haha, nijedan ozbiljni klub ne moze imati kao glavnog napadača igrača od 19g i onda se čudimo zasto smo 6. Pa ako su u prvih 11 on fella darmian blind lingard Perišić lacazette( ako dođu) onda je veca vjerojatnost da cemo 7. Bit nego 6theboss_RD07 je napisao/la:De ljudi molim vas prestanite spominjat Rashforda kao glavno rjesenje u spicu sljedece sezone. To je strasno za citat, najezim se
Sent from my iPhone using Tapatalk
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Sjedenjem na klupi i ulascima na lijevo krilo u 76. minuti se ne izrasta u vrhunskog napadača nego u vjerovatno neki novi tip Lingarda.
A Mbappea bi dovodili, i to 100 milki pljunuli na njega?
I on sigurno nije na cijeni zato što je k'o Nedim Hadžić u Sarajevu dobio 15 minuta u zadnjem kolu nego zato što igra...
A Mbappea bi dovodili, i to 100 milki pljunuli na njega?

1946
A što ste se uzjebali, prijelazni rok nije ni počeo

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A Perišić i Lacazette su sigurno rješenja od kojih se ne naježištheboss_RD07 je napisao/la:De ljudi molim vas prestanite spominjat Rashforda kao glavno rjesenje u spicu sljedece sezone. To je strasno za citat, najezim se

Radije ću njega i Lingaarda gledat nego tu dvojicu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Opet ovi naši stopaju sa pojačanjima, pa daj već jednom odmah dovedi sta ti treba jbt natezanje
Evo gledaj jbni City završi 3 igrača mi još se natezemo, daj ba Edo hocel se uozbiljiti pusti više serije ko će ko neće neka iznenađenja uopste mi se ovo ne svidja
Nek dodje bilo ko al da kompletiras ekipu da znaš sa čim ideš u sezonu, njima izgleda više do marketinga i privlačenja po novinama, dovedi i završi sa pričama otac vas jbo
Evo gledaj jbni City završi 3 igrača mi još se natezemo, daj ba Edo hocel se uozbiljiti pusti više serije ko će ko neće neka iznenađenja uopste mi se ovo ne svidja
Nek dodje bilo ko al da kompletiras ekipu da znaš sa čim ideš u sezonu, njima izgleda više do marketinga i privlačenja po novinama, dovedi i završi sa pričama otac vas jbo
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Koliko god da je, previše je.Mig_Mig je napisao/la:Koliko novca je Perisic?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- GhostRecon
BrukuMig_Mig je napisao/la:Koliko novca je Perisic?

Ma to sad hrvatski mediji napucavaju. A ako ima istine u tome, to je opet posljedica transfera Pogbe. Rio, nije Perisic ni los.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Je li moguce da cemo dovesti gore igrače sad s osiguranom ligom prvaka nego prošle godine bez lige prvake
-
- Kontakt:
Nazalost to je objavila gazzetta dello sport tako da ja vjerojatno sve istinaMig_Mig je napisao/la:Ma to sad hrvatski mediji napucavaju. A ako ima istine u tome, to je opet posljedica transfera Pogbe. Rio, nije Perisic ni los.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.