Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SjeverniVjetar

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la SjeverniVjetar » 09 feb 2015, 18:01

@dubrovnik,
Hocu reci da bih mu oprostio pozivanje cijelog kadra iz proslih utakmica na prvom okupljanju, ne da to smatram dobrom odlukom. Je li to od mene trazis da Mesu tretiram kao govedo, ako pozove iste igrace na prvom okupljanju !? Ma daj...
@rusilac
Ko je spomenuo ljutnju igraca, hatorenje..? :crazy:

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 09 feb 2015, 18:04

SjeverniVjetar je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: Vjetre to je lako rijesivo. Ja sam cak iskreno za to. Mesa Bazdarevic ne treba zvati TSS u repku. Ja bi mu to da imam moc i preporucio. Evo sada ce imati Vrancica i neka Tino bude izostavljen to je najmanja steta. Sva ova gungula oko prodaje i moguci zvizduci navijaca repke mu sigurno nece pomoci. Neka Tino igra ondje gdje ga zele. A kad dodje dan da prestanete ovako pisati mislim na vecinu navijaca neka se opet razmotri njegov poziv. Ako ga zasluzi naravno. Je li to tako tesko za napraviti. Ako ga pozove oderite po Mesi ne po Tinu.
Ako zasluzi poziv, treba ga i dobiti, do sada ga nije zasluzio. Sta vise, od prvog dana sve sto je vezano za ovog igraca su lazi i podmetanja.
Mesu necu napadati jer pretpostavljam da ce pozvati sve raspolozive igrace sa govedovog spiska, pa tako i TSS, ono sto se ne smije dozvoliti je da Susicevi medijski placenici, opet vrse pritisak i guraju ga na spisak. Treba jasno reci da ne zasluzuje poziv, jer ne zasluzuje.
to se brate kulturno napise :D mesa ce bit isto govedo ko i safet ako pozove igrace koji ne zasluzuju da igraju za reprezentaciju

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 09 feb 2015, 18:12

SjeverniVjetar je napisao/la:@dubrovnik,
Hocu reci da bih mu oprostio pozivanje cijelog kadra iz proslih utakmica na prvom okupljanju, ne da to smatram dobrom odlukom. Je li to od mene trazis da Mesu tretiram kao govedo, ako pozove iste igrace na prvom okupljanju !? Ma daj...
@rusilac
Ne trazim ja od nikog nista vec jednostavno govorim da je to velika pogreska. Slicna onim iz Susicevog vremena. Da se Vedo ne uvrijedi. Tretiraj ti kako koga hoces. Samo mi ovo smrdi na gledanje ko prste. Pa rekoh lako je druge otuzivati za nedosljednost do momenta kad se dodje u tvoje dvoriste. Evo ja se slazem da Tino, Vrsajevic i ekipa nemaju sta raditi u repki. Iz jednostavnog razloga sto ili ne znaju ili ih navijaci ne zele. Ali ako budu u reprezentaciji treba zvizdat Bazdarevicu a ne njima. To je jedino realno sve drugo je oblacenje u klupske boje i to te tesko diskvalificira kao ozbiljnog forumasa. U mojim ocima naravno.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 09 feb 2015, 18:17

@rusilac
Vjetre,nije se odnosilo samo na tebe,na tebe najmanja.Vidio sam dosta razmisljanja u tom pravcu.
Ni igraci,ni Safet,ni novinari...niko nema prava da se hatori i nikome ne traba podilaziti.Ustvari nek se hatori kod god hoce,ako Meša pozove one koji su u datom trenutku najbolji niko mu nista nece moci prigovoriti
Nama je prva utakmica odmah kvalifikacijska a u sklopu istog okupljanja cemo odigrati i prijteljsku utakmicu.I nema vise do Izraela.Jednostavno nemamo vremena ni za sta drugo nego odmah pozvati i uigravati ekipu koja ce igrati,kakav Sven kakvi bakraci.
Skroz pogresno je pozivati igrace zbog nekog hatora,samo one koji su trenutno najbolji.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 09 feb 2015, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 09 feb 2015, 18:20

Rusilac je napisao/la:
@rusilac
Vjetre,nije se odnosilo samo na tebe,na tebe najmanja.Vidio sam dosta razmisljanja u tom pravcu.
Ni igraci,ni Safet,ni novinari...niko nema prva da se hatori i nikome ne traba podilaziti.
Nama je prva utakmica odmah kvalifikacijska a u sklopu istog okupljanja cemo odigrati i prijteljsku utakmicu.I nema vise do Izraela.Jednostavno nemamo vremena ni za sta drugo nego odmah pozvati i uigravati ekipu koja ce igrati,kakav Sven kakvi bakraci.
Skroz pogresno je pozivati igrace zbog nekog hatora,samo one koji su trenutno najbolji.
A sta Rusioce ako bude isti sastav kao i prije uz dodatak jednog igraca. Da li nam je pljeskati.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 09 feb 2015, 18:23

dubrovnik je napisao/la: Ne trazim ja od nikog nista vec jednostavno govorim da je to velika pogreska. Slicna onim iz Susicevog vremena. Da se Vedo ne uvrijedi. Tretiraj ti koga hoces i na koji nacin hoces. Samo mi ovo smrdi na gledanje ko prste. Pa rekoh lako je druge otuzivati za nedosljednost do momenta kad se dodje u tvoje dvoriste. Evo ja se slazem da Tino, Vrsajevic i ekipa nemaju sta raditi u repki. Iz jednostavnog razloga sto ili ne znaju ili ih navijaci ne zele. Ali ako budu u reprezentaciji treba zvizdat Bazdarevicu a ne njima. To je jedino realno sve drugo je oblacenje u klupske boje i to te tesko diskvalificira kao ozbiljnog forumasa. U mojim ocima naravno.
Ma daj , sada spinujes jer ti se ne svidja sto pricamo protiv Hajduka...
Mesa ce imati kredit bez obzira sta uradi u prve 2-3 utakmice. To je stvar realnog pristupa i korektnog odnosa prema novom selektoru, njegovoj viziji i nacinu rada.
Toliko mogu pretrpiti licni animozitet prema nekim igracima i ne pozivati na rusenje selektora i da dodam, ja sam ,formalno, navijac Sarajeva.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 09 feb 2015, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 09 feb 2015, 18:25

dubrovnik je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:
@rusilac
Ni igraci,ni Safet,ni novinari...niko nema prva da se hatori i nikome ne traba podilaziti.
A sta Rusioce ako bude isti sastav kao i prije uz dodatak jednog igraca. Da li nam je pljeskati.
Prijatelju,meni ce taj prvi spisak i prvi sastav sve reci o tome kuda idemo sa Mešom Bazdarevicem,jel idemo uopste ikuda ili ostajemo gdje i jesmo.Tada cu se odrediti i jedva cekam.
Po meni 6,7 igraca sa Susicevog spiska ne zasluzuje poziv.

Ja cu pljeskati svakoj ekipi koja bude igrala,osim Svenu i Avdiji, sa tribina ali na forumu i gdje god mognem kritikovat cu sve ono sto mislim da nije uredu,kao i sto sam uvijek.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 09 feb 2015, 18:30

dubrovnik je napisao/la: Ne trazim ja od nikog nista vec jednostavno govorim da je to velika pogreska. Slicna onim iz Susicevog vremena. Da se Vedo ne uvrijedi. Tretiraj ti koga hoces i na koji nacin hoces. Samo mi ovo smrdi na gledanje ko prste. Pa rekoh lako je druge otuzivati za nedosljednost do momenta kad se dodje u tvoje dvoriste. Evo ja se slazem da Tino, Vrsajevic i ekipa nemaju sta raditi u repki. Iz jednostavnog razloga sto ili ne znaju ili ih navijaci ne zele. Ali ako budu u reprezentaciji treba zvizdat Bazdarevicu a ne njima. To je jedino realno sve drugo je oblacenje u klupske boje i to te tesko diskvalificira kao ozbiljnog forumasa. U mojim ocima naravno.
Ma daj , sada spinujes jer ti se ne svidja sto pricamo protiv Hajduka...
Mesa ce imati kredit bez obzira sta uradi u prve 2-3 utakmice. To je stvar realnog pristupa i korektnog odnosa prema novom selektoru, njegovoj viziji i nacinu rada.
E pa hebi ga. Da ti pravo kazem da me to pogadja ko lanjski snijeg. Hajduk je meni drag ali sam ja daleko od pravog navijaca i valjda ti je to jasno sa svakim mojim upisom. Simpatiziram ja Hajduk ali postoje milioni stvari radi kojih se meni tesko 100 posto poistovijetit sa njegovim navijacima. O razlozima ne bi ovdje. A ono sto sam ja napisao u vezi ovoga sa Mesom ja stvarno i mislim. Ako napravi ovo sto govoris da ocekujes nije trebalo niti mijenjati Susica do kraja kvalifikacija jer ce Mesa u slucaju povrede Besica ne daj boze morati eksperimentirati u utakmicama koje nam prolaz znace. Tebi je to normalno meni opasno. Nikakav spin ma sta got ti o tom mislio. Nisi do kraja realan po ovom pitanju. O kakvoj viziji pises ako nastavi gdje je stao onaj koji nikad nikakvu viziju nije imao. To bi bilo sramotno.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 09 feb 2015, 19:04

dubrovnik je napisao/la: E pa hebi ga. Da ti pravo kazem da me to pogadja ko lanjski snijeg. Hajduk je meni drag ali sam ja daleko od pravog navijaca i valjda ti je to jasno sa svakim mojim upisom. Simpatiziram ja Hajduk ali postoje milioni stvari radi kojih se meni tesko 100 posto poistovijetit sa njegovim navijacima. O razlozima ne bi ovdje. A ono sto sam ja napisao u vezi ovoga sa Mesom ja stvarno i mislim. Ako napravi ovo sto govoris da ocekujes nije trebalo niti mijenjati Susica do kraja kvalifikacija jer ce Mesa u slucaju povrede Besica ne daj boze morati eksperimentirati u utakmicama koje nam prolaz znace. Tebi je to normalno meni opasno. Nikakav spin ma sta got ti o tom mislio. Nisi do kraja realan po ovom pitanju. O kakvoj viziji pises ako nastavi gdje je stao onaj koji nikad nikakvu viziju nije imao. To bi bilo sramotno.
Pricali smo o prvom okupljanju i mogucnosti da pozove sve igrace koji su bili na prethodnih par okupljanja, naravno, plus nekoliko igraca o kojim trubimo godinu -dvije. Mahmutovic, Zukanovic,Djuric,rezervni DM ma ko to bio, rezervni desni bek... U tom slucaju mu ne bih zamjerio sto je pozvao stare igrace, pod pretpostavkom da , hajde recimo, zeli da upozna , uspostavi kontakt itd.
Pa je li mislis da bih odobravao da se nista ne promijeni na spisku? :roll:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 09 feb 2015, 19:54

dubrovnik je napisao/la: E pa hebi ga. Da ti pravo kazem da me to pogadja ko lanjski snijeg. Hajduk je meni drag ali sam ja daleko od pravog navijaca i valjda ti je to jasno sa svakim mojim upisom. Simpatiziram ja Hajduk ali postoje milioni stvari radi kojih se meni tesko 100 posto poistovijetit sa njegovim navijacima. O razlozima ne bi ovdje. A ono sto sam ja napisao u vezi ovoga sa Mesom ja stvarno i mislim. Ako napravi ovo sto govoris da ocekujes nije trebalo niti mijenjati Susica do kraja kvalifikacija jer ce Mesa u slucaju povrede Besica ne daj boze morati eksperimentirati u utakmicama koje nam prolaz znace. Tebi je to normalno meni opasno. Nikakav spin ma sta got ti o tom mislio. Nisi do kraja realan po ovom pitanju. O kakvoj viziji pises ako nastavi gdje je stao onaj koji nikad nikakvu viziju nije imao. To bi bilo sramotno.
Pricali smo o prvom okupljanju i mogucnosti da pozove sve igrace koji su bili na prethodnih par okupljanja, naravno, plus nekoliko igraca o kojim trubimo godinu -dvije. Mahmutovic, Zukanovic,Djuric,rezervni DM ma ko to bio, rezervni desni bek... U tom slucaju mu ne bih zamjerio sto je pozvao stare igrace, pod pretpostavkom da , hajde recimo, zeli da upozna , uspostavi kontakt itd.
Pa je li mislis da bih odobravao da se nista ne promijeni na spisku? :roll:
E ovo je nesto drugo ti nabroja minimum 5 novih igraca a to znaci da ih otprilike toliko i otpada. To bi bilo otprilike to. Znaci Vrsajevic aut treba mu zamjena, Vranjes aut treba zamjenu, Dujkovic aut treba zamjenu, Hadzic out treba zamjenu, Kvrzic aut, Tino aut nece ga navijaci dolazi Vrancic i po cepu novi napadaci. Je li se slazemo da su ovo razlozi otkaza Susicu uz ludilo od formacije. Znaci nema smisla pljucati ove igrace ako budu pozvani nego onog koji ih je pozvao. Jednostavno da jednostavnije biti ne moze. A ne svi cipelarimo pojedince a Mesa kao tek je dosao. Mnogi su i Zukanovica i Spahica cipelarili pa sam onda zasutao i prestao ih braniti. Ako je zelja vecine navijaca da Emir ispadne ja sam i za to. Sada su se mnogi od tih usutili ali moja memorija radi dobro. Ja sam onda bio optuzivan jer branim kriminalca i zlo repke. Dobro reko ako je Emir zlo neka ide vani. Onda kad je rekao hvala dosta je, jao kuku od mnogih koji su ga pljuvali. Tada sam pisao samo ljudi moji ja ovog momka znam ovo su da prostite s.anja. Ali mnogi ovdje cesce misljenje mijenjaju nego carape. A to nije u redu. Naravno ne mislim na tebe. Ali nemamo razloga nikome davati dane tisine. Mesa me zaprepastio samim pozivom Hadzicu, to nisam u najludjem snu ocekivao. Ali eto on moze zvati iste ko i Susic a mnogi ovdje kazu da to i ocekuju. To nije u redu.A bitno je da derete po Tinu. Pa momak vec ima vise stranica od Salihovica i slicnih. Ili smo toliko zlocesti ili je on toliko interesantan. Imali smo mnoge losije igrace a koji su usli na isti nacin u repku pa nikad ni peti dio reakcija nije bio prisutan. Sve ok ali onda svima posteno po zasluzi. Niti jedan ne smije biti unaprijed oslobodjen kritika.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 10 feb 2015, 00:09

Pređe Ibro u Vardar :D Sve nešto kontam da je odbio Hajduk,jer neće da igra s amidžinim malim :D Ako Tino ode na ljeto,eto Ibre na rivu :D Ibro sa Sušićima više ne sarađuje,ni pod razno :rol: :rol:
slika
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 feb 2015, 00:15

SENIJAD IBRIČIĆ i Hajduk. Priča koja nema kraja i aktivira se sa svakim novim prijelaznim rokom. Ovaj put puknula je na Igoru Tudoru, tvrdi nekad omiljena Hajdukova desetka. Kada je konačno uspio nagovoriti turski Kayseri da ga pusti u Split na besplatnu polugodišnju posudbu, bio je oduševljen. Turci bi plaćali, a Ibričić bi za Hajduk igrao iz gušta. "Za nula kuna, samo da igram i pomognem", u In...ovom intervjuu tjedna objašnjava Ibro koji je u međuvremenu sklopio dogovor sa skopskim Vardarom.

Od splitske opcije "za nula kuna", do bogate vizije Rusa Samsonenka, koji osim nogometnog, drži i rukometni Vardar. Kakvi su prvi dojmovi?

"Danas sam stigao u Antalyju, Vardar je ovdje na pripremama. U kontaktu sam s Makedoncima već određeno vrijeme, zvao me Goce Sedloski, direktor kluba i čovjek, nogometaš i dinamovac kojeg jako cijenim. Pričao mi je sve najbolje o klub. Potom me nazvao i trener Sergej Andrejev, Rus koji je upoznat s mojim igrama još iz Lokomotiva. I od njega sam također čuo lijepe stvari o klubu. Raspitao sam se i kod naših dečkiju koji su tamo, a jasno mi je i dokud sežu ambicije gazde Samsonenka. Postao je većinski vlasnik nogometnog i rukometnog kluba, priča je optimistična. Kada je otvoren prijelazni rok, kontakti su postali intenzivniji, a onda se s Hajdukom dogodilo ovo što se dogodilo, i eto me u Vardaru"

Što se točno dogodilo? Posljednji put o tvom povratku u Hajduk razgovarali smo, tradicionalno, početkom proteklog prijelaznog roka. Tada si nam rekao da ćeš se jednog dana sigurno vratiti, ali da nisi siguran je li ta opcija, u ljeto 2014. uistinu realna, kao i da nisi siguran jesu li čelni ljudi Hajduka službeno uopće pristupili Kayseriju. I, jesu li?

"Tada je Kayseri tražio odštetu od Hajduka, što je bilo i sasvim očekivano jer sam imao ugovor vrijedan još godinu i pol dana. Znao sam da je Hajduk u teškoj financijskoj situaciji i da ta opcija i nema realnu podlogu. Ove zime Hajduk se također javio, ili da budem precizniji, mi smo u stalnom kontaktu. Često i rado razgovaram s Goranom Vučevićem, s kojim imam odličan odnos. On je čovjek koji me doveo u Split i bio je moj prvi trener u Hajduku. Kasnije se javio i Marin Brbić, te sam im ovaj put ja predložio opciju povratka na Poljud. Ne bih imao potrebu o tome govoriti da nije "puknula" priča, zovu me navijači, pišu mi poruke, žele odgovore. I vi novinari ste oduvijek korektno pratili priču mene i Hajduka i zato sam dužan reći ono što se događa.

Split je grad u kojem sam živio i želim živjeti, a to nije bez veze. Milijun posto, ako treba i zaklet ću se, da sam se Brbiću i Vučeviću ponudio besplatno, čim mi je Kayseri dao dopuštenje da posljednji dio ugovora odradim na Poljudu. Turci bi me plaćali, a u Hajduku sam htio igrati za nula kuna. Bilo mi je bitno samo da igram, i ako mogu, da pomognem Hajduku. S tim su upoznati i pojedini navijači iz Udruge Naš Hajduk. Nazvao sam Gogija, rekao mu da me Kayseri pušta i da će sve platiti. Vučević i Brbić bili su oduševljeni, ali su jasno, morali razgovarati i s trenerom. Igor Tudor je taj koji odlučuje, ili je barem bio. Priopćili su mi tada me trener ne vidi u ekipi"

Je li vas Tudor razočarao?

"Bio sam jako razočaran, ali s druge strane, i nemam razloga za to. Zašto dolaziti negdje gdje te trener nema u viziji, a moja je vizija - minutaža? Bio bih lud sam silio tako nešto. Žao mi je, da. Svi znaju što za mene znači Hajduk u kojem sam proveo dvije najljepše godine svog života. I dalje kažem, jednog dana vratit ću se u svoj grad. Svi znaju i kako sam otišao iz Hajduka, koliko sam novca oprostio. I to nije prazna priča niti neka reklama, to su moja djela za Hajduk. Mislio sam da je za njih sjajna prigoda da na pola godine besplatno dobiju igrača koji im želi pomoći. No, realnost je drugačija, sjeo sam, razmotrio opcije i ispred sebe vidio da se, s druge strane, meni u Skopju pruža sjajna prilika"

Kako gledate na Hajdukov put da se izvuče iz financijske krize?

"Slušam, gledam, sve shvaćam, ali zaista ne razumijem zašto je jedan klub s tolikim potencijalom i tradicijom još iz bivše države, stalno u tolikim problemima. Zanimljivo je koliko su pravih talenata imali u posljednjih par godina i za kako su sitne novce ti igrači otišli. Novac je najveći problem, svjestan sam da Hajduk od prodaje mora živjeti, ali s tim je kadrom mogao dosegnuti Dinamo. Žao mi je, nadam se samo da ne može biti gore u klubu, da će krenuti naprijed"

Je li vas i ovaj put zvao Zdravko Mamić? On obično zovne u ovo vrijeme.

"Ovaj put nije zvao, ha-ha. Znate da je govorio kako sam njegova najveća greška, želio je da iz Hajduka dođem u Dinamo, ali svaka Zdravku čast, za sve što ja napravio. Za mene u Hrvatskoj postoji samo jedan klub"

Jesu li vas zvali i drugi hrvatski klubovi?

"Možda jesu, to sad i nije neka priča"

Možda Rijeka?

"Možda Rijeka, možda malo i Split"

Razmišljaš li nakon dolaska novog izbornika Mehmeda Baždarevića o povratku u reprezentaciju BiH?

"Vidjet ćemo, nisam o tome još razmišljao. Nakon deset godina oprostio sam se na način na koji nisam želio. Sve ono što sam rekao o Safetu Sušiću mislim i danas. On je za mene mrtav čovjek. Kada je bio u kombinacijama da preuzme Kayseri, zaista sam rekao - on ili ja. Dok sam živ neću mu zaboraviti ono što mi je napravio na Svjetskom prvenstvu u Brazilu"

Problem je minutaža?

Naravno da je problem minutaža, ali i ono što stoji iza toga. Svi su nešto dobili osim mene i za to je sigurno postojao jako dobar razlog. To je priča koja se poteže još od mog odlaska iz Hajduka i o njemu više ne želim. Zaista, za mene je mrtav čovjek. Novi izbornik najavio je da su u kombinaciji svi igrači koji se nametnu u svojim klubovima, pa ćemo vidjeti. Ja tek krećem"

Effenberg
Kontakt:

Re: AW: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Effenberg » 10 feb 2015, 01:17

Cartman je napisao/la:Ajax dijeli pljuske. :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dzaba kad su papetovci lobotomirani pa i ne osjete iste.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 feb 2015, 10:51

AllGunsBlazing je napisao/la:A zar je bitno? Cinjenica je da je igrac iz iste lige otisao u taj isti Inter za vise para(koje ce Inter kad tad morati platiti), a da je Tino ostao u Hrvatskoj. Sve ostalo je na granici neprovjerenog.
Ne, izgleda da je cinjenica da su svi budale osim navijaca Hajduka i jahaca Papekalipse, koji se ubise da objasne da je TSS bolji od Brozovica, iako je ovaj drugi u Inter otisao za duplo vise novca, iz iste lige!?
Cinjenica je i da ga je Sevilja htjela za 5.5 miliona i da su uredu stajali klubovi iz liga 5, ne bi li ga dobili. Sve same cinjenice, kao i one prijasnje cinjenice da je defanzivni vezni, da je odbio Belgiju...
Ovdje je jedina istina da smo mi magarci, kojima posrnuli Hajduk i kockarska porodica Susic, uvaljuju poluigrace, ne bi li preko nasih ledja profitirali i gurnuli nas u jarak, sto su vec i uradili.
Dakle cinjenica je da smo glupi Bosanci. ;)
Pa dobro ne treba cuditi tim objektivnim Hajdukovcima njihov Hajduk je bolji klub od Dinama iako redovito dozivljavaju blamaze protiv istih, poznati su po tome da je za njihove neuspjehe uvijek kriv neko drugi pa tako i za ove transfere, nije to sto je TSS polovnjak i klada koju Inter nikad nije ni zelio vec je to preko malverzacija i stela Mamic uvalio losijeg igraca Interu za vise para :lol: :lol: a mogli onakvu klasu za samo 5 miliona eura dovesti...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 10 feb 2015, 14:16

Sad sam ja kriv što Hajduk ne može prodati igrača u lige petice!?
Ja sad opet moram pazit što govorim jer to su te mučke stvari, oni to sad gledaju, oni to sad slušaju i sad to netko piše: Izgovorio ovu riječ - prostak. Izgovorio ovu riječ - utuživo!

8 stranica, 8 stranica ti umobolni ljudi pisu o necemu sto se nije dogodilo!!!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 feb 2015, 15:16

dubrovnik je napisao/la:Ako to napravi na jedan nacin je isti kao i onaj kojeg zoves govedo. Zasto bi pozivao iste igrace?
Da ne uvrijedi Susica je li. Koliko sam vidio onaj lik nije bas uvrijedljiv. Impliciras li to da nece zvati ni Zukanovica. Ne razumijem. Vidim da vecina pise da ce pozvati iste igrace kao Susic za naredne 2 utakmice. To je po meni drasticna pogreska i ponovo bi se ponovila prica da ga ne uvrijedim. To je za mene budalastina sta got ti rekao. Radi izbora igraca izmedju ostalog je dileja dobio otkaz. I sada zvati iste igrace. Ne znam zasto. Sto se Tina tice aut ne zele ga navijaci a radi njih se i igra nogomet. Kraj price.
Mesa ce pozvati samo dvojicu ili mozda trojicu novih igraca. Vrancica, Djurica i mozda Zukanovica. TSS ce pozvati 99% bez obzira na njegovu formu ako nista jer je veliki prijatelj Safeta i ne zeli da mu se zamjeri. Ako bude TSS imao manju ulogu u reprezentaciji to ce biti postepeno. Vjerovatno ce pozvati i Martica kad i ako stekne pravo nastupa a to moze potrajati jako dugo. Tankovic vjerovatno otpada. Pitanje je kakvi su mu planovi oko jako dobrog Mahmutovica ( trenutno ne izgleda da su bas neki veliki ) mada postoji mogucnost da ga on razuvjeri sa svojim buducim golovima u velikom klubu. A ovo sve ostalo je vjerovatno neralno.

Pravo pitanje bi trebalo da bude taktika, formacija mada mislim da ce zbog lose forme Ibisevica igrati sa samo Dzekom u napadu znaci 4-5-1. Tako da mu to olaksava tu dilemu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 feb 2015, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 10 feb 2015, 15:26

Ajax je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Ako to napravi na jedan nacin je isti kao i onaj kojeg zoves govedo. Zasto bi pozivao iste igrace?
Da ne uvrijedi Susica je li. Koliko sam vidio onaj lik nije bas uvrijedljiv. Impliciras li to da nece zvati ni Zukanovica. Ne razumijem. Vidim da vecina pise da ce pozvati iste igrace kao Susic za naredne 2 utakmice. To je po meni drasticna pogreska i ponovo bi se ponovila prica da ga ne uvrijedim. To je za mene budalastina sta got ti rekao. Radi izbora igraca izmedju ostalog je dileja dobio otkaz. I sada zvati iste igrace. Ne znam zasto. Sto se Tina tice aut ne zele ga navijaci a radi njih se i igra nogomet. Kraj price.
Mesa ce pozvati samo dvojicu ili mozda trojicu novih igraca. Vrancic, Djuric i mozda Zukanovica. TSS ce pozvati 99% bez obzira na njegovu formu ako nista jer je veliki prijatelj Safeta i ne zeli da mu se zamjeri. Ako bude TSS imao manju ulogu u reprezentaciji to ce biti postepeno. Vjerovatno ce pozvati i Martica kad i ako stekne pravo nastupa a to moze potrajati jako dugo. Tankovic vjerovatno otpada. Pitanje je kakvi su mu planovi oko jako dobrog Mahmutovica mada postoji mogucnost da ga on razuvjeri sa svojim buducim golovima. A ovo sve ostalo je vjerovatno neralno.

Pravo pitanje bi trebalo da bude taktika, formacija mada mislim da ce zbog lose forme Ibisevica igrati sa samo Dzekom u napadu znaci 4-5-1. Tako da mu to olaksava tu dilemu.
Ma otisla je diskusija u potpuno drugom pravcu. @dubrovnik tvrdi da ,po principu doslijednosti, ako Mesa pozove TSS ,mi trebamo traziti smjenu Mese kao sto smo trazili smjenu Safeta, jer eto TSS nije kriv , nego ovi sto ga pozivaju!? :roll:
To nema veze sa realnoscu, jasno je i zasto.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 10 feb 2015, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 feb 2015, 15:32

Neznam sta bi mislio o Mesi treba sacekati prvo njegove utakmice pa onda suditi. Ja sam bio prije za provjerena rijesenja: Vaha, Ciro, Magath pa poslje cak donekle i za Barbaraza jer mislim da mu se niko nebi mijesao u posao i da bi ga igraci maksimalno respektovali. Isto sam mislio da bi Barbarez uradio jako kvalitetan posao oko ovih potencijalnih igraca u dijaspori. Posebno oko ovih koji nisu ni sami sigurni sta bi: Tankovic, Martic, Arslanagic itd.. Sada je tako kako je. Treba dati Mesi maksimalnu podrsku da nas izvuce iz ovoga svega. @dubrovnik razmislja pravilno i normalno ( da se gleda samo igracki kvalitet i buduca atmosfera u timu ) samo to je neralno ovdje ocekivati.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 feb 2015, 17:32

Ajax je napisao/la:
Mesa ce pozvati samo dvojicu ili mozda trojicu novih igraca. Vrancica, Djurica i mozda Zukanovica. TSS ce pozvati 99% bez obzira na njegovu formu ako nista jer je veliki prijatelj Safeta i ne zeli da mu se zamjeri. Ako bude TSS imao manju ulogu u reprezentaciji to ce biti postepeno. Vjerovatno ce pozvati i Martica kad i ako stekne pravo nastupa a to moze potrajati jako dugo. Tankovic vjerovatno otpada. Pitanje je kakvi su mu planovi oko jako dobrog Mahmutovica ( trenutno ne izgleda da su bas neki veliki ) mada postoji mogucnost da ga on razuvjeri sa svojim buducim golovima u velikom klubu. A ovo sve ostalo je vjerovatno neralno.

Ako napravi boldano nista nije bolji od Safeta. Pocinje sa kompromisima i nepotizmom cim je dosao. To znaci radi dobrog odnosa sa Safetom u stanju je bosti navijace u oci. Ja se iskreno nadam da to nece raditi a i dileja bi Vrancica pozvao uvijek je bilo veznjaka u timu za izvoza i u njega.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 10 feb 2015, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 feb 2015, 17:38

Ajax je napisao/la:
Mesa ce pozvati samo dvojicu ili mozda trojicu novih igraca. Vrancic, Djuric i mozda Zukanovica. TSS ce pozvati 99% bez obzira na njegovu formu ako nista jer je veliki prijatelj Safeta i ne zeli da mu se zamjeri. Ako bude TSS imao manju ulogu u reprezentaciji to ce biti postepeno. Vjerovatno ce pozvati i Martica kad i ako stekne pravo nastupa a to moze potrajati jako dugo. Tankovic vjerovatno otpada. Pitanje je kakvi su mu planovi oko jako dobrog Mahmutovica mada postoji mogucnost da ga on razuvjeri sa svojim buducim golovima. A ovo sve ostalo je vjerovatno neralno.

Ma otisla je diskusija u potpuno drugom pravcu. @dubrovnik tvrdi da ,po principu doslijednosti, ako Mesa pozove TSS ,mi trebamo traziti smjenu Mese kao sto smo trazili smjenu Safeta, jer eto TSS nije kriv , nego ovi sto ga pozivaju!? :roll:
To nema veze sa realnoscu, jasno je i zasto.
Ne moras traziti smjenu Bazdarevica ali je u najmanju ruku kontradiktorno zvizdat TSS a pljeskat Mesi ako Tina pozove u repku. Makar po meni a ti udri po kome hoces.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.