http://s14.directupload.net/images/130406/knnee4ha.pngDevil je napisao/la:U koliko se sutra igraju ove utakmice na Skijinom turniri i gde ?
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Jel moguce da nijedne medije nisu pretpratile danasnju utakmicu Memorijalnog turnira??? I stvarno neznam sta ovi iz saveza rade sa stranice. Pa svako drugi dan im stranica inaktivna...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Vjerovatno prave online shop, pa sajt bude down.sajo10 je napisao/la:Jel moguce da nijedne medije nisu pretpratile danasnju utakmicu Memorijalnog turnira??? I stvarno neznam sta ovi iz saveza rade sa stranice. Pa svako drugi dan im stranica inaktivna...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Devile de mi molim te malo opisi igru ovog Krunica iz Doneg Srema, momak se pravo razigrao bil ga Jagodica trebao zavti u maldu repku?
Zadnji put smo o njemu pisali nakom meca sa Slobodm je l' tako ?vendeta87 je napisao/la:Devile de mi molim te malo opisi igru ovog Krunica iz Doneg Srema, momak se pravo razigrao bil ga Jagodica trebao zavti u maldu repku?

E od tada sam ga gledao protiv Rada kada su izgubili 2:0 te protiv Vose kada su izgubili 3:0. Tu drugu utakmicu,tacnije ona je bila vremenski ranije nije mi se dopao,tada je cela ekipa Donjeg Srema izgledala smesno i tesko je dati neki sud o kvalitetu igraca kada odigras tako kolektivno losu utakmicu. Protiv Rada takodje nisu licili na sebe tako da je i to bilo dosta skromno od njega. Medjutim ove dve utakmice na kojima je dao golove (Javor,usao oko 70.) i ovo zadnje kolo protiv Novog Pazara nisam stigao da pogledam jos uvek tako da ces ostati uskracen za to...
Sto se tice Skorica da ne pitas dva puta moje misljenje je sve cvrsce da on nije za reprezentacije.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Za ovog Skorica mi je bilo jasno da nije kvalitet za repke, a za Radica mislim da bi trebao dobiti sansu.Devil je napisao/la:Zadnji put smo o njemu pisali nakom meca sa Slobodm je l' tako ?vendeta87 je napisao/la:Devile de mi molim te malo opisi igru ovog Krunica iz Doneg Srema, momak se pravo razigrao bil ga Jagodica trebao zavti u maldu repku?![]()
E od tada sam ga gledao protiv Rada kada su izgubili 2:0 te protiv Vose kada su izgubili 3:0. Tu drugu utakmicu,tacnije ona je bila vremenski ranije nije mi se dopao,tada je cela ekipa Donjeg Srema izgledala smesno i tesko je dati neki sud o kvalitetu igraca kada odigras tako kolektivno losu utakmicu. Protiv Rada takodje nisu licili na sebe tako da je i to bilo dosta skromno od njega. Medjutim ove dve utakmice na kojima je dao golove (Javor,usao oko 70.) i ovo zadnje kolo protiv Novog Pazara nisam stigao da pogledam jos uvek tako da ces ostati uskracen za to...
Sto se tice Skorica da ne pitas dva puta moje misljenje je sve cvrsce da on nije za reprezentacije.![]()
-
- Kontakt:
Nadam se pozivu Radovca, Jedvja, Halilovicu, Jelisicu, Andrijanicu, Kolasincu.
Halilovic trenutno ne bi mogao igrati ni u Visockoj Bosni....Sapunaru28 je napisao/la:Nadam se pozivu Radovca, Jedvja, Halilovicu, Jelisicu, Andrijanicu, Kolasincu.

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ne bi ni ti u Azotu, tako da ste vas dvojica bara-bara. il' u rijecima Papeta -"Muu, blee".gringobih je napisao/la:Halilovic trenutno ne bi mogao igrati ni u Visockoj Bosni....Sapunaru28 je napisao/la:Nadam se pozivu Radovca, Jedvja, Halilovicu, Jelisicu, Andrijanicu, Kolasincu.
Halo LJUDI kakav JEDVAJ!?????
kakve gluposti lupate...
Jeste li vi normalni kakav HALILOVIC , bas vi mislite da ce Hrvatska stvarati igrace za druge repke pa nisu oni bas glupi kao mi...
U njih u mladim selekcijama se svaka utakmica analizira svaki igrac da se vidi koliki potencijala ima , a ne ko u nas zvijezda neka nadolazeca i zavrsi u Gosku ili Rudaru ( a prosao sve selekcije) . Pogotovo Halilovica neces vidjeti jer ide na SP sa Hrvatskom U17 , druga stvar momak je rekao da ce se sa 18 godina odlucit za koga ce... A ja vam kazem Halilovic bira Hrvatsku... U njih su malo skolovaniji treneri a ne ko u nas Sakib Malkocevic (i ostali selektori da ne nabrajam) uzima lovu i zato samo igraju igraci ciji roditelji imaju ogromna primanja ,on neke kampove organizira kofol a uzima po 200 eura za igraca x 25 igraca minimalno.. Eto sta je nasa repka?? A nikad vise ne pozove nekog iz tog kampa. O cemu mi pricamo..... ONI SU ZA NAS SVIJET IZMISLILI NA OVU TEMU!!!!!
U nas ozbiljnost se stvorila otkad je Jagodic tu al da ima uslove kao Hrvatski selektori ja garantujem da bi mi odavno bili na prvenstvima.. A KOLASINAC JE JASNO REKAO SAMO DA CE IGRATI ZA A SELEKCIJU!!!!!
ja sam zadovoljan tim sto imamo , Zolotic , Cimirot , Arezina ,Jevtic i ostali nije losa selekcija pokazali su protiv poljske i makedonije... Ja se nadam i Travancicu iz Celika da ce se promjeniti jer protiv POljske je pokazao da vrijedi al jbga nemozes glumiti balotelija moras se nekad malo skontat i nek ga je jagodic malo spustio...
kakve gluposti lupate...
Jeste li vi normalni kakav HALILOVIC , bas vi mislite da ce Hrvatska stvarati igrace za druge repke pa nisu oni bas glupi kao mi...
U njih u mladim selekcijama se svaka utakmica analizira svaki igrac da se vidi koliki potencijala ima , a ne ko u nas zvijezda neka nadolazeca i zavrsi u Gosku ili Rudaru ( a prosao sve selekcije) . Pogotovo Halilovica neces vidjeti jer ide na SP sa Hrvatskom U17 , druga stvar momak je rekao da ce se sa 18 godina odlucit za koga ce... A ja vam kazem Halilovic bira Hrvatsku... U njih su malo skolovaniji treneri a ne ko u nas Sakib Malkocevic (i ostali selektori da ne nabrajam) uzima lovu i zato samo igraju igraci ciji roditelji imaju ogromna primanja ,on neke kampove organizira kofol a uzima po 200 eura za igraca x 25 igraca minimalno.. Eto sta je nasa repka?? A nikad vise ne pozove nekog iz tog kampa. O cemu mi pricamo..... ONI SU ZA NAS SVIJET IZMISLILI NA OVU TEMU!!!!!
U nas ozbiljnost se stvorila otkad je Jagodic tu al da ima uslove kao Hrvatski selektori ja garantujem da bi mi odavno bili na prvenstvima.. A KOLASINAC JE JASNO REKAO SAMO DA CE IGRATI ZA A SELEKCIJU!!!!!
ja sam zadovoljan tim sto imamo , Zolotic , Cimirot , Arezina ,Jevtic i ostali nije losa selekcija pokazali su protiv poljske i makedonije... Ja se nadam i Travancicu iz Celika da ce se promjeniti jer protiv POljske je pokazao da vrijedi al jbga nemozes glumiti balotelija moras se nekad malo skontat i nek ga je jagodic malo spustio...
>>No body likes us but we dont care<<
odlicna prilika za neke mlade igrace da se pokazu selektoru Susicu, jer sigurno u mladoj reprezentaciji imamo kvalitetnih igraca koji mogu pristojno odigrati i za A reprezentaciju 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Kako ovaj jasko ofirno gura prezimenjaka u A repku

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- ZeljoHercegovina
- Kontakt:
Dino Bevab?Papastathopoulos je napisao/la:Kako ovaj jasko ofirno gura prezimenjaka u A repku![]()
FK Zeljeznicar ---- BiH Reprezentacija
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ahaZeljoHercegovina je napisao/la:Dino Bevab?Papastathopoulos je napisao/la:Kako ovaj jasko ofirno gura prezimenjaka u A repku![]()

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
- Kontakt:
Ne boli probati...
Papastathopoulos je napisao/la:Kako ovaj jasko ofirno gura prezimenjaka u A repku![]()

Nadat se da Zolotic nije previse ozbiljno povrijedjen...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Nadam se da će brzo doći informacije i da će biti pozitivne, fakat je život surov..
Prvo se povrijedio Kvesić već bio u A timu, a sad i Zolotić koji kuca na vrata A reprezentacije...
Brz oporavak Zola...

Prvo se povrijedio Kvesić već bio u A timu, a sad i Zolotić koji kuca na vrata A reprezentacije...
Brz oporavak Zola...

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Kobayashi, sirBobbyMoore i 17 gostiju.