Tako je, objasni nam.Rajaz je napisao/la:Rakitic i jeste prekucao proslu sezonu. A Ney je svakako bolji i od Hazarda i od Reusa. Jedno su simpatije drugo je realnost.
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Kako kome bgm diže se padavicara previše bgm 

I nije 13 golova i toliko asista vec 15 golova i 18 asista ... 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Taj padavicar obavezno pokaze koliko je ispred dvojca u dresu reprezentacije.JoseMourinho je napisao/la:Kako kome bgm diže se padavicara previše bgm
Drago mi je da se Neymar sad poredi sa Hazardom. Napokon ste shvatili da nije dorastao poređenju sa Garethom.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Bolji i od klempe dakakoClutch je napisao/la:Drago mi je da se Neymar sad poredi sa Hazardom. Napokon ste shvatili da nije dorastao poređenju sa Garethom.
Čuj Ney bolji od Reusa i Hazarda
Makaš daj malo objektivnosti.
Btw razlika između Madrida i Barce.James je plaćen tih 70 milja+neki bonusi i Suarez je tu negdje.Ako James ne bude na tom nivou tu su Isco,Jese i ostali koji su po meni bolji igrači od njega,al pričaćemo o tome kad bude vrijeme za to.Ako se Suarez ne pokaže ko pojačanje Barca će samo nastaviti put ka provaliji jer se od Suareza očekuje da bude vođa ekipe(dobro,da pomaže Messiju,al isto je to)

Btw razlika između Madrida i Barce.James je plaćen tih 70 milja+neki bonusi i Suarez je tu negdje.Ako James ne bude na tom nivou tu su Isco,Jese i ostali koji su po meni bolji igrači od njega,al pričaćemo o tome kad bude vrijeme za to.Ako se Suarez ne pokaže ko pojačanje Barca će samo nastaviti put ka provaliji jer se od Suareza očekuje da bude vođa ekipe(dobro,da pomaže Messiju,al isto je to)
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
O kome mi pricamo ovdje ?
O momku koji je prosle sezone zavrsio kao 5. najbolji igrac svijeta ( Bejl 9., Isca, Jesea ni na mapi ), momku ciji je gol 2011, dakle kada je imao svega 19 godina proglasen za najljepsi u svijetu fudbala, i koji u prvom Clasicu izdominira, zabije, protiv Atletica donese titulu. Momku koji je vodja jednog Brazila. Sa 22 godine ima vise golova od jednog Dinha ili Rivalda. Da se uozbiljimo ?
O momku koji je prosle sezone zavrsio kao 5. najbolji igrac svijeta ( Bejl 9., Isca, Jesea ni na mapi ), momku ciji je gol 2011, dakle kada je imao svega 19 godina proglasen za najljepsi u svijetu fudbala, i koji u prvom Clasicu izdominira, zabije, protiv Atletica donese titulu. Momku koji je vodja jednog Brazila. Sa 22 godine ima vise golova od jednog Dinha ili Rivalda. Da se uozbiljimo ?
Baletov gol u kupu vrijedi ko svi Neymarovi u karijeri 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
nije da je Neymar isto to uradio par mjeseci ranije ... 

ovo

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
i ovomadridist je napisao/la:ovo
[youtube][/youtube]
I onda kazu da Primera nije najbolje...Saurman je napisao/la:

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- JoseMourinho
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:I onda kazu da Primera nije najbolje...Saurman je napisao/la:

nejmar moze rojsu samo pertle vezati
El clasico definitivno obara sve rekorde ove sezone 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
ma EPL ipak najbolja ..