Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
koliku platu imaju igraci ovih timova pri dnu tabele?
ako ima koji navijac travnika,rudara,radnika...nek napise
ako ima koji navijac travnika,rudara,radnika...nek napise
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- Armageddon2012
- Kontakt:
evo jedno lakše pitanje
jel se na jesen igra 19 kola,a na proljeće 11 samo zbog svrake i avdukića?
ili ima neko dopunsko objašnjenje,nisam pratio?

jel se na jesen igra 19 kola,a na proljeće 11 samo zbog svrake i avdukića?

ili ima neko dopunsko objašnjenje,nisam pratio?
to on i misli, radi ta 2 igrača koji iz PL nastupaju za reprezentacijuElegant je napisao/la:Mislim da je to radi SP 2014.

mislim da to nema veze s brojem igrača koji nastupaju iz lige u repki
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Armageddon2012
- Kontakt:
pa da,zato sam i pitao,jel se samo zbog dva potpuno nebitna reprezentativca na jesen igra 8 kola više nego na proljeće?
...ajd da je kolo,dva..
siguran sam da takav primjer,ni približan,nema nigdje na svijetu,čak ni u ligama gdje igra po 20 reprezentativaca!
mislio sam da ima neki pametniji razlog,čini mi se da je pominjana neka regularnost kupa koji će se igrati više na proljeće,ili tako nešto...

siguran sam da takav primjer,ni približan,nema nigdje na svijetu,čak ni u ligama gdje igra po 20 reprezentativaca!
mislio sam da ima neki pametniji razlog,čini mi se da je pominjana neka regularnost kupa koji će se igrati više na proljeće,ili tako nešto...
Samo da jos skrate ovu ligu bili bi koliko-toliko bolje.
A onda jos strozije krenuti sa ovim licencama za PL, a pogotov za europu.
A onda jos strozije krenuti sa ovim licencama za PL, a pogotov za europu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pusti se toga ima li kakve murije u klubu i trkeljanjaArmageddon2012 je napisao/la:pa da,zato sam i pitao,jel se samo zbog dva potpuno nebitna reprezentativca na jesen igra 8 kola više nego na proljeće?...ajd da je kolo,dva..

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nije to Srbija, svaki igrač je jednako važan. Razumiješ ?Armageddon2012 je napisao/la:pa da,zato sam i pitao,jel se samo zbog dva potpuno nebitna reprezentativca na jesen igra 8 kola više nego na proljeće?...ajd da je kolo,dva..
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Armageddon2012
- Kontakt:
Pusti se toga ima li kakve murije u klubu i trkeljanja
ne brini,kakav god da bude naš tim,taman i amaterski,i dalje će amaru ostati neispunjena želja da postigne bar gol u banjaluci u premijer ligi

onu što je trajala 29 minuta, ne računam

- Armageddon2012
- Kontakt:
super!Nije to Srbija, svaki igrač je jednako važan. Razumiješ ?
sad mi žao što nije pronađen neki modus da se čitavo prvenstvo odigra na jesen.
Racunaj ti sta hoces al ja racunam da ste i dalje vasarska ekipa !Armageddon2012 je napisao/la:Pusti se toga ima li kakve murije u klubu i trkeljanja
ne brini,kakav god da bude tim,taman i amaterski,i dalje će amaru ostati neispunjena želja da postigne bar gol u banjaluci u premijer ligi![]()
onu što je trajala 29 minuta, ne računam
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Da vidimo ovako. Minule sezone je u 113 dana prve polusezone odigrano 15 (plus maksimalno 5 kupa) utakmica, isto toliko (plus maks. 4 u kupu) u samo 70 dana druge polusezone. Je li to ok?Armageddon2012 je napisao/la:pa da,zato sam i pitao,jel se samo zbog dva potpuno nebitna reprezentativca na jesen igra 8 kola više nego na proljeće?...ajd da je kolo,dva..
NAPRIJED NARODE!
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma nije OK!Zeman je napisao/la:Da vidimo ovako. Minule sezone je u 113 dana prve polusezone odigrano 15 (plus maksimalno 5 kupa) utakmica, isto toliko (plus maks. 4 u kupu) u samo 70 dana druge polusezone. Je li to ok?Armageddon2012 je napisao/la:pa da,zato sam i pitao,jel se samo zbog dva potpuno nebitna reprezentativca na jesen igra 8 kola više nego na proljeće?...ajd da je kolo,dva..
imamo nekih sitnih organizacionih problema u klubu

potajno se nadam da bi na zimu bilo bar malo više šanse za konsolidaciju,tako da mi ovaj idiotizam sa odigravanjem dvije tećine prvenstva na jesen zbog dva igrača,nikako ne odgovara

pogotovo što su njih dvojica za reprezentaciju malo značajniji nego ti i ja.

E moj Zeman...znaš kako ide ona o onima što traže mane ? Pile je rekao vašarski klub i bolje im je da igraju sa Sidom, Rumom i Vršcem, inače na tim vasarima kupujem opremu za konje, a i to je pravi nivo , da vidiš na sta to liči...Gdje god podješ djibril sise.Zeman je napisao/la:Da vidimo ovako. Minule sezone je u 113 dana prve polusezone odigrano 15 (plus maksimalno 5 kupa) utakmica, isto toliko (plus maks. 4 u kupu) u samo 70 dana druge polusezone. Je li to ok?Armageddon2012 je napisao/la:pa da,zato sam i pitao,jel se samo zbog dva potpuno nebitna reprezentativca na jesen igra 8 kola više nego na proljeće?...ajd da je kolo,dva..
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Re: $: Premijer liga BiH - opcenito
Englez potrazi strucnu pomoc,vidis da si munjen covjece. Postoje preparati danas,svakakve hemije,ne moras takav kroz zivot,teret samo starim roditeljima.
Da nije Djibril Cisse!?England je napisao/la:E moj Zeman...znaš kako ide ona o onima što traže mane ? Pile je rekao vašarski klub i bolje im je da igraju sa Sidom, Rumom i Vršcem, inače na tim vasarima kupujem opremu za konje, a i to je pravi nivo , da vidiš na sta to liči...Gdje god podješ djibril sise.Zeman je napisao/la:Da vidimo ovako. Minule sezone je u 113 dana prve polusezone odigrano 15 (plus maksimalno 5 kupa) utakmica, isto toliko (plus maks. 4 u kupu) u samo 70 dana druge polusezone. Je li to ok?Armageddon2012 je napisao/la:pa da,zato sam i pitao,jel se samo zbog dva potpuno nebitna reprezentativca na jesen igra 8 kola više nego na proljeće?...ajd da je kolo,dva..

Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Za sada Sarajevo i Željo0123456 je napisao/la:Da li se zna koji sve BH PL klubovi će imati pripreme u Sloveniji?

Nedavno, i ne samo nedavno, se provlačila ovdje priča o skraćivanju lige i svi su manje više bili za isto.
I ja sam, nema šta.
Ali čitam na jednom hrvatskom portalu nešto na tu temu i tamo se vodi polemika da li da ligu skrate na 10 klubova i da igraju četverokružno.
Skraćivanje lige ima i negativne posljedice koje mi ovdje nismo prepoznali, evo samo neke :
Svaka kraća liga bi značila više odigranih kola, koja bi se igrala u februaru, a mi nemamo infrastrukturu za to, čak sad imamo najdužu pauzu u Evropi. Možda da se odigra koje kolo u 7. mjesecu, ali opet bi, htjeli mi to ili ne, bar jedno ili dva kola morali igrati krajem februara i početkom marta.
Dalje, kraća liga je skuplja po klubove, više se novaca troši, jer uz manji broj klubova raste cijena i plate fudbalera, igra se više kola, više gostovanja.
I najvažnije, zbog veće konkurencije u vidu ostalih timova i ostalih igrača u klubu, mladi igrači nemaju priliku za dokazivanje, jer skoro da nema slabijih timova.
Ponavljam, ja sam za skraćivanje i mislim da je to najbolji mogući potez, ali isto tako sve ima dobre i loše strane pa tako i ovo.
E sad možemo da polemišemo, taman kad je pauza i nemamo bitnijh briga
I ja sam, nema šta.
Ali čitam na jednom hrvatskom portalu nešto na tu temu i tamo se vodi polemika da li da ligu skrate na 10 klubova i da igraju četverokružno.
Skraćivanje lige ima i negativne posljedice koje mi ovdje nismo prepoznali, evo samo neke :
Svaka kraća liga bi značila više odigranih kola, koja bi se igrala u februaru, a mi nemamo infrastrukturu za to, čak sad imamo najdužu pauzu u Evropi. Možda da se odigra koje kolo u 7. mjesecu, ali opet bi, htjeli mi to ili ne, bar jedno ili dva kola morali igrati krajem februara i početkom marta.
Dalje, kraća liga je skuplja po klubove, više se novaca troši, jer uz manji broj klubova raste cijena i plate fudbalera, igra se više kola, više gostovanja.
I najvažnije, zbog veće konkurencije u vidu ostalih timova i ostalih igrača u klubu, mladi igrači nemaju priliku za dokazivanje, jer skoro da nema slabijih timova.
Ponavljam, ja sam za skraćivanje i mislim da je to najbolji mogući potez, ali isto tako sve ima dobre i loše strane pa tako i ovo.
E sad možemo da polemišemo, taman kad je pauza i nemamo bitnijh briga

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Pa neće se ostali klubovi ugasiti, majka mu stara. Ako talenti baš nikako nemaju nemaju mjesta u prvoligašu, imaju u nekom drugoligašu.ceze je napisao/la:I najvažnije, zbog veće konkurencije u vidu ostalih timova i ostalih igrača u klubu, mladi igrači nemaju priliku za dokazivanje, jer skoro da nema slabijih timova.
Zadnja izmjena: Edol, dana/u 15 jun 2013, 16:48, ukupno mijenjano 2 puta.
A koliko će napredovati u drugoligašu ?Edol je napisao/la:Pa neće se ostali klubovi ugasiti, majka mu stara. Ako talenti baš nikako nemaju nemaju mjesta u prvoligašu, imaju u nekom drugoligašu.ceze je napisao/la:I najvažnije, zbog veće konkurencije u vidu ostalih timova i ostalih igrača u klubu, mladi igrači nemaju priliku za dokazivanje, jer skoro da nema slabijih timova.

Ne mislim da se pod ovim misli da će nestati talenata ili nešto tako, nego neće svi treneri imati hrabrosti da stave nego talentovanog i mladog igrača u prvi tim.
Ne znam, samo prenosim ono što komšije pričaju.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.