Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Trebaju neko crveno svjetlo stavit na loptu , ovako ne vidiš ništa , tek na ponovljenom snimku vidiš mali žuti krug koji bi trebao biti lopta 

@valter, hvala ti na videu, al ja sam jedva Pjanića prepoznao, a ne loptu 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Moze li se negde naci precizna statistika o Pjanicu od kako je u Romi? Hvala.
Sta reci o slobodnjaku... Majstorija! Bravo.
Sta reci o slobodnjaku... Majstorija! Bravo.
- el-fighter
- Kontakt:
Golman nije ni vidio loptu, a i nije mogao
Ne mogu da vjerujem da nisu igrali sa loptom predvidjenom za snijeg
Mire je igracina i pitanje je da li ce ga Roma moci zadrzati jos dugo. Momak igra sve bolje i Boga molim da nam ga sacuva do Grcke, jer ce on biti kljucni igrac protiv Grka.

Mire je igracina i pitanje je da li ce ga Roma moci zadrzati jos dugo. Momak igra sve bolje i Boga molim da nam ga sacuva do Grcke, jer ce on biti kljucni igrac protiv Grka.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Skini ovo pa pogledaj jeli je vidio ili nije i jeli lopta za snijegel-fighter je napisao/la:Golman nije ni vidio loptu, a i nije mogaoNe mogu da vjerujem da nisu igrali sa loptom predvidjenom za snijeg
![]()

Ne kacima ja bezveze ovako snimke...

Uzivaj u kvalitetu...

http://www.2shared.com/file/SQslnG0c/AT ... janic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Evo ja sam ga okačio ne mora ni skidatgringobih je napisao/la:Skini ovo pa pogledaj jeli je vidio ili nije i jeli lopta za snijegel-fighter je napisao/la:Golman nije ni vidio loptu, a i nije mogaoNe mogu da vjerujem da nisu igrali sa loptom predvidjenom za snijeg
![]()
Mire je igracina i pitanje je da li ce ga Roma moci zadrzati jos dugo. Momak igra sve bolje i Boga molim da nam ga sacuva do Grcke, jer ce on biti kljucni igrac protiv Grka.![]()
Ne kacima ja bezveze ovako snimke...Na YT se kace obicno konvertovani video radi brzeg uploada a tada kvaliteta pusi foru...
Uzivaj u kvalitetu...![]()
http://www.2shared.com/file/SQslnG0c/AT ... janic.html" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kad je Pjanic dao gol sudija je promjenio loptu...el-fighter je napisao/la:Golman nije ni vidio loptu, a i nije mogaoNe mogu da vjerujem da nisu igrali sa loptom predvidjenom za snijeg
![]()

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Za napredak u karijeri Miralema Pjanica prelazak u City kod kralja rotacija djeluje kao neminovnost. Bilo bi ga lijepo vidjeti pod palicom Don Roberta.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- legenda reala
- Kontakt:
Koliko je kvalitenija slika na Ovom španskom C+ i Sky Calcio nego na Al Jaziri tamo se ništa nije vidjelogringobih je napisao/la: Uzivaj u kvalitetu...![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ovo je snimano u FulHD rezoluciji na nekom spanskom HD kanalu...Ima i na Al Jaziri dva HD kanala i na njima je slika beton, onih ostalih 9-10 SD kanala nisu bas kao sto rece za pohvaliti kad je kvaliteta slike u pitanju...legenda reala je napisao/la:Koliko je kvalitenija slika na Ovom španskom C+ i Sky Calcio nego na Al Jaziri tamo se ništa nije vidjelo
Moj prijedlog je da ako se neko osjeca ovisnikom o pracenju nasih igraca(kao ja

Malo je gadno podesiti to sve ali ima "teamviewer" i voljan sam pomoci u svako doba

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Citam danas u dnevnom avazu kaze miralem pjanic tecno govori 7 jezika i zbog toga je cijenjen od mnogih. Nadam se da nisu uracunali i to da tecno govori bosanski jezik
P.S.
Nemojte da bude da nesto protiv njega prica, lik je velemajstor i jedan od meni najdrazih igraca, ali ovo mi je bilo bas interesantno pa sam morao prokomentarisati.

P.S.
Nemojte da bude da nesto protiv njega prica, lik je velemajstor i jedan od meni najdrazih igraca, ali ovo mi je bilo bas interesantno pa sam morao prokomentarisati.
Kojih 7 jezika ?
nisu naveli, i ja se pitam 

Cetiri su sigurna Njemacki,Francuski,Spanski i Engleski koji su ostali 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Bosanski, Hercegovacki, Srpski, Hrvatski, Crnski i Gorski.Yucca je napisao/la:Cetiri su sigurna Njemacki,Francuski,Spanski i Engleski koji su ostali

bosanski, talijanski, a valjda računaju i luksemburški njemačkiYucca je napisao/la:Cetiri su sigurna Njemacki,Francuski,Spanski i Engleski koji su ostali
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ne znam kakav mu je talijanski, ali bosanski mu ne ide bas od ruke.VanBasten je napisao/la:bosanski, talijanski, a valjda računaju i luksemburški njemačkiYucca je napisao/la:Cetiri su sigurna Njemacki,Francuski,Spanski i Engleski koji su ostali

Zezam se, nema sumnje da je Pjana pametan covjek i uz to mu je srce na pravom mjestu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne znam sta fali njegovom bosanskom jeziku, to sto je pred kamerama nevjest, ne znaci da ne prica tecno bosanski jezik. Nije svaki covjek na svijetu elokventan.dadnan je napisao/la:Citam danas u dnevnom avazu kaze miralem pjanic tecno govori 7 jezika i zbog toga je cijenjen od mnogih. Nadam se da nisu uracunali i to da tecno govori bosanski jezik![]()
![]()
P.S.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Govori više jezika nego Messi i Ronaldo zajedno.viKK je napisao/la:Kojih 7 jezika ?

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Miralem je nas naucio od svojih,nena ,djedova i sl ,sasvim solidno prica
....Znamo kako nasa dijaspora parla i prema dobar je..Vodi nas Mire u Brazil ,to je bitno (necu reci da je jezik manje bitan)

Trenutno korisnika/ca: napapijri1987 i 24 gosta.