NK Široki Brijeg

elche101
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la elche101 » 26 nov 2011, 21:56

Sad u gradu ugledah Dioga,jel on ne igra???Ili nasi nisu na noćenju u sto ne vjerujem??!!!
Ponosna moja je zemlja Hercegovina
U kosarci prvi,u nogometu prvi,sta jos hocete????

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 27 nov 2011, 11:08

elche101 je napisao/la:Sad u gradu ugledah Dioga,jel on ne igra???Ili nasi nisu na noćenju u sto ne vjerujem??!!!
triba bi igrat, koliko ja znam ne igra Marciano, Dzidic, Bertosa, Grgić i mozda Jure

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 nov 2011, 13:39

igramo predobro.. :roll: :roll:

ako izvucemo x bit ce velik ko kuca, nazalost :shock:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

elche101
Kontakt:

Post Postao/la elche101 » 27 nov 2011, 14:51

Imam osjećaj da mi ne bi dali gol da se igra pola dana.Nije lose,drugo mjesto,na proljeće po titulu ako se mogne!!! ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 nov 2011, 14:52

Bolje u drugom, al nismo zasluzili pobjedu nazalost, prestaticno, i ne svidja mi se igra s jednim napadacem, previse drzimo loptu, a premalo ima ''uboda'' u protivnickih 16 metara, premalo kretnji. Kad vec igras s 1 napadacem, onda ti ovi krilni makar uvijek moraju imati kvalitetne ubacaje u sredinu ili moras imati klasicnog napadaca unutra, odnosno Vareu, a ne krilo, odnosno Roskama. Al ajde, nema veze, bod zaostatka je nista, a ima se puno vremena za ispraviti neke stvari i presloziti. Cestitke Olimpicu na bodu, Zeljeznicaru na jesenskoj tituli, a mi se vracamo jaci nakon pauze.
...Život za Široki...

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 27 nov 2011, 15:40

ŠB_Fidelis je napisao/la:Bolje u drugom, al nismo zasluzili pobjedu nazalost, prestaticno, i ne svidja mi se igra s jednim napadacem, previse drzimo loptu, a premalo ima ''uboda'' u protivnickih 16 metara, premalo kretnji. Kad vec igras s 1 napadacem, onda ti ovi krilni makar uvijek moraju imati kvalitetne ubacaje u sredinu ili moras imati klasicnog napadaca unutra, odnosno Vareu, a ne krilo, odnosno Roskama. Al ajde, nema veze, bod zaostatka je nista, a ima se puno vremena za ispraviti neke stvari i presloziti. Cestitke Olimpicu na bodu, Zeljeznicaru na jesenskoj tituli, a mi se vracamo jaci nakon pauze.
jAKO KOREKTNO NAPISANO

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 27 nov 2011, 17:06

Da je ova utakmica igrana u 10 mj. vjerujem da bi velika vecina potpisala bod a ovako ko naime loše.. Dobar rezultat, je.bo jesenji nalslov.. Donijeli smo bod sa teškog gostovanja koji ce puno znaciti u nastavku sezone..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 nov 2011, 08:36

Barney Stinson je napisao/la:Da je ova utakmica igrana u 10 mj. vjerujem da bi velika vecina potpisala bod a ovako ko naime loše.. Dobar rezultat, je.bo jesenji nalslov.. Donijeli smo bod sa teškog gostovanja koji ce puno znaciti u nastavku sezone..
činjenice
bilo kakav bod sa ovakvog gostovanja, terena i protiv ovakve momčadi je dobar.Olimpic ima jaku momčad..a uz to nismo odigrali ništa pa je za mene bod ko kuća
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 08 dec 2011, 14:49

Ivan Krstanović u Širokom Brijegu?

Nogometni klub Široki Brijeg mogao bi na proljeće u svoje redove dovesti napadača Dinama Ivana Krstanovića.

Naš izvor nam je rekao da je Krstanović u kontaktu sa čelnim ljudima Širokog Brijega, i ukoliko se ova informacija pokaže točnom momčad sa Pecare će biti puno jača na proljeće.

Nije tajna da je Krstanović nezadovoljan minutažom u Dinamu, a sa obzirom da su Dinamo i Široki klubovi sa jakom međusobnom vezom ovaj transfer nije nemoguća misija. U prilog ovoj tvrdnji ide i informacija da je Krstanović prije par dana boravio u Širokom, kada je posjetio i Pecaru
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

EnesBesic
Kontakt:

Post Postao/la EnesBesic » 08 dec 2011, 17:41

Krstanovic je ekstra igrac, sjecam se jos dok je igrao u Posusju, u Dinamu je sigurno napredovao, ako vam dodje on, to ce vam biti sasvim dovoljno pojacanje za titulu.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 dec 2011, 21:29

Nama treba tocno takav jedan napadac, vec neko vrijeme. Pa eto, kad vec nije dosao onda kad je otisao u Zagreb, neka ga sada. Samo moralo bi se prijeci u 4-4-2 sustav, rijesiti desnog beka, ubaciti Vareu da igra u vrhu napada s Krstanovica samo mrvicu povucenije i slobodnije, i to je to, bili bi duplo opasniji po gol protivnika.
Vjerujem da to Karacic takodjer zna i isto razmislja.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 09 dec 2011, 00:22

I vratiti Roskama u vezu,jer koliko znam on nije napadač.Jure i Dane budu li igrali kao zadnjih kola nisu nam potrebni.Nadam se da ce se to popraviti,jer Jure s onom igrom ne moze igrati nigdje!!! ;) ;)

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 10 dec 2011, 10:33

ŠB.TRN je napisao/la:I vratiti Roskama u vezu,jer koliko znam on nije napadač.Jure i Dane budu li igrali kao zadnjih kola nisu nam potrebni.Nadam se da ce se to popraviti,jer Jure s onom igrom ne moze igrati nigdje!!! ;) ;)
realno treba i Danu polat u Gosk i to mu je plafon. Krstanovic bi bio savrseno pojacanje,profil igraca kakav nam treba al cisto sumnjam da ce doc,po meni je on kalibar za prvi sastav Dinama ali....

EnesBesic
Kontakt:

Post Postao/la EnesBesic » 10 dec 2011, 11:35

Ma Siroki Brijeg bi po meni morao da " odrijesi kesu" i dovede neka jaca pojacanja, ako hoce da se bori za titulu sa Zeljom, koji po meni trenutno jaci tim od Sirokog Brijega, ima odlican raspored na proljece, osim toga vi im dolazite prvu utakmicu na Grbavicu i ako izgubite onda cete psiholoski pasti i vjerovatno ih stici necete. Dakle ako ne dovedete Krstanovica, onda morate dovesti dva tri jaca igraca, a posto ste vi ekonomski mozda najjaca i najstabilnija ekipa u Pl ne bi to vama trebalo da predstavlja problem.

Mada je po meni i Sarajevo puno dobilo sa Alenom Skorom(ukoliko je ovaj iole u formi) i oni ce konkurisati za titulu takodje u tom slucaju, bez obzira na -6 bodova.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 dec 2011, 12:57

Ma to da smo mi financijski najjači klub u bih nije točno.Trosi se upriliku koliko se ima.Ta voljeli bi svi da imamo momcad koja ce se prosetati ligom,al nemamo niti je mozemo imati.Po meni nemamo los raspored,gostujemo Slaviji,Gosku,Kozari,Rudaru,ekipama odakle bi se bodovi trebali donijeti.Izuzev mozda Rudara.Kod nogometa je slično kao i u kosarci,trosi se pametno i onoliko koliko treba.Iskorak bi bio plasirati se u skupine lige uefe,i mislim da ni stadion ne bi bio problem jer bi mi izmislili stogod na Pecari. :) Trenera imamo,vratar moze proci,stoper jedan odličan ostali vise manje,lijevi bok ajd moze proci,desni nam fali.Veza,Marsijano i Vagner kad mu se da igrati ne moze bolje.Juri zaprijetiti,ako hoce nek igra ako misli biti ko zadnje 2-3 utakmice nek ide u Branitelj.Povući Zlomislića s posudbe i vratiti Roskama u vezu.Napad,kad bi moglo Krstanović-Varea i mislim da bi se prosetali ligom.Zahvaliti se Mariću,Ljubiću,Dani,Pazmanu koji ni jednu utakmicu nije ni odigrao,Grgiću...Ubaciti kojeg juniora i to je to!!!Mislim da Dino Ćorić moze odigrati bočnog al samo prema naprijed,nazad bi to bio teski propuh!!! ;)
Stalno sam govorio da bih volio da je Sarajevo dobilo u derbiju,jer bi sad oni bili uz nas u vrhu,a oni nam ne mogu nista.Dolaze na Pecru a i imaju tezi raspored i od nas i od Želje.Nije mi jasno ,ako mi ne budemo prvaci sta ce govoriti ovi sto stalno pisu da titule idu po nacionalnom ključu???Ili je Željo hrvatski klub!!??? ;) ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 10 dec 2011, 13:05

Željo je od svega pomalo, pa kad Željo osvoji titulu to ti je isto kao da ju je osvojio neki klub nacionalnosti koja je bila na redu :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 17 dec 2011, 21:08

ŽELJO je iznad nacionalnog kljuca....

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 dec 2011, 02:40

Jest i Široki Brijeg. Zasto? Zato sto jednostavno ima organizaciju i trudi se osigurati kvalitetne uvjete, kako sebi, tako i protivniku. Druga stvar sto vise od pola lige to ne prati, ali se zna k.urci kojekakvim ''velikim imenima'' i ''nepravilnostima''.

In other news : Široki Brijeg u finalu bolji od Zrinjskog

''Na sportskim terenima Karting kluba Mostar održan je malonogometni turnir za dječake. Natjecatelji su bii raspoređeni u dvije skupine.

Grupu 'A' činili su timovi Željezničara, Međugorja, Cima i Zrinjskog, dok su grupu 'B' dječaci iz Širokog Brijega, Sport Talentsa, Mostara i Leotara.

Za plasman od 5. do 8. mjesta u prvoj utakmici borili su se ekipa Cima i Sport talentsa. Konačan rezultat je bio 1:1, dok je u jedanestercima bila bolja ekipa Cima.

U drugoj utakmici susrele su se ekipe Međugorja i Mostara, a konačan rezultat je bio 3:1.

U utakmici za 3. mjesto sastale su se ekipe Željezničara i Leotara, gdje su gosti iz Trebinja nadmašili Sarajlije sa 5:0 U finalu turnira su se sastali Zrinjski i Široki Brijeg, čija je ekipa nadigrala Mostarce sa 3:0.

Najboljim vratarom proglašen je Petar Zovko iz ekipe Širokog Brijega, najbolji strijelac je Faruk Duraković iz ekipe Željezničara sa 10 postignutih golova.

Najbolji igrač je Nikša Šilić iz ekipe Zrinjski, dok je ekipa Željezničara dobila nagradu za fair play.

Leotar je u konačnici zauzeo treće, Zrinjski drugo, a Široki Brijeg prvo mjesto, te su svi osvojili pokale. Turnir su zajedničkim snagama organizirali Karting klub Mostar i HŠK Zrinjski.''
...Život za Široki...

elche101
Kontakt:

Post Postao/la elche101 » 24 dec 2011, 03:14

Ode liBaka u Sarajevo za mene je prekrizen za sva vremena isto kao i Sesar.Mali Kvesić je u Želji , to me ne smeta al igrati za Sarajevo to je vec bruka za jednog Širokobrijezanina!!! ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 dec 2011, 13:07

elche101 je napisao/la:Ode liBaka u Sarajevo za mene je prekrizen za sva vremena isto kao i Sesar.Mali Kvesić je u Želji , to me ne smeta al igrati za Sarajevo to je vec bruka za jednog Širokobrijezanina!!! ;)
Baka je Sirokobrijezanin ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: leo1946 i 31 gost.