Eto vidiš, napreduješ. Zamisli da moja Sloboda promjeni ime, boju dresova, itd. Ja ne bih navijao za taj klub. Ovako, hoću naravno.master44 je napisao/la:A ne mislim te ubjedjivati, argumentuj mi kako je ovo Sloboda, ovo je Olimpic sa promjenjenim imenom i lokacijom. Da sad npr. Travnik promijeni ime i lokaciju, i dodje igrati u Tuzlu da li je i to Sloboda koja je pobjedjivala najvece klubove bivse drzave ? Rekao bih da nije ali naravno bitno je sta misle Tuzlaci.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Sto se tice foruma, ja se nadam da admini nece prebacivati temu Slobode ili nesto slicno, nego da ce ovu preimenovati u naziv novog kluba, a temu Slobode samo zakljucati.
Mene licno ne interesuje previse sta se desava na relaciji Olimpic - Sloboda, barem ne do zvanicne potvrde svega toga, ali mi je jedino krivo sto gubimo jednog Premijer ligasa i Sarajevske regije. Nadam se da ce neko vidjeti interes u osnivanju novog Olimpica, iako to znaci da ce krenuti iz kantonalne lige, ali sam siguran da ce i taj obnovljeni klub poprilicno lahko moci do Prve lige FBiH, ipak je potencijal ogroman.
Mene licno ne interesuje previse sta se desava na relaciji Olimpic - Sloboda, barem ne do zvanicne potvrde svega toga, ali mi je jedino krivo sto gubimo jednog Premijer ligasa i Sarajevske regije. Nadam se da ce neko vidjeti interes u osnivanju novog Olimpica, iako to znaci da ce krenuti iz kantonalne lige, ali sam siguran da ce i taj obnovljeni klub poprilicno lahko moci do Prve lige FBiH, ipak je potencijal ogroman.
A koja je onda ono Sloboda u ligi FBiH ? Znaci jedna Slobda igra PL, druga FBiH ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa jbg trebao si onda odma reci da si navijac Olimpica, da se ne raspravljamoJTS je napisao/la:Eto vidiš, napreduješ. Zamisli da moja Sloboda promjeni ime, boju dresova, itd. Ja ne bih navijao za taj klub. Ovako, hoću naravno.master44 je napisao/la:A ne mislim te ubjedjivati, argumentuj mi kako je ovo Sloboda, ovo je Olimpic sa promjenjenim imenom i lokacijom. Da sad npr. Travnik promijeni ime i lokaciju, i dodje igrati u Tuzlu da li je i to Sloboda koja je pobjedjivala najvece klubove bivse drzave ? Rekao bih da nije ali naravno bitno je sta misle Tuzlaci.

Kao Real, Barcelona itdElegant je napisao/la:A koja je onda ono Sloboda u ligi FBiH ? Znaci jedna Slobda igra PL, druga FBiH ?

- Ronaldo2012
- Kontakt:
Pusti argumente i logiku, navijanje je iracionalna stvar...Ovo je Sloboda sa novom upravom...master44 je napisao/la:A ne mislim te ubjedjivati, argumentuj mi kako je ovo Sloboda, ovo je Olimpic sa promjenjenim imenom i lokacijom. Da sad npr. Travnik promijeni ime i lokaciju, i dodje igrati u Tuzlu da li je i to Sloboda koja je pobjedjivala najvece klubove bivse drzave ? Rekao bih da nije ali naravno bitno je sta misle Tuzlaci.

Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
Ona u FBiH ima do marta da izmiri dugove ili se gasi.Elegant je napisao/la:A koja je onda ono Sloboda u ligi FBiH ? Znaci jedna Slobda igra PL, druga FBiH ?
Ja sam mislio da ovi sto pisu ovdje da su to osobe kojima je bas stalo do Olimpica, a sad tek vidim da su to Gracicevi kerovi.
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
I onda kad je jednog dana neko odluci investirat novac u "pravu" slobodu i kad ih vrati u PL,onda ce tuzla da se podijeli,nece znat za kog' trebaju navijat !
je li zvanicno doslo do spajanja timova ? i sta ce biti sa ovom djecom koja treniraju u Sarajevu u Olimpiku ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Do skoro im je premijer liga bila nesto najgore i bilo im je drago sto je ne igraju,a sad mijenju ljubav prema drugom klubu samo da bi igrali u njoj 

Znaci to je FK Sloboda Tuzla (orginal), a Olimpik >RENAME> Sloboda 1919 je "nova" ?!?Casp3r je napisao/la:Ona u FBiH ima do marta da izmiri dugove ili se gasi.Elegant je napisao/la:A koja je onda ono Sloboda u ligi FBiH ? Znaci jedna Slobda igra PL, druga FBiH ?
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 03 dec 2012, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Valjda sada općina Novi Grad ima rješenje za tu djecu.ZZtop10 je napisao/la:je li zvanicno doslo do spajanja timova ? i sta ce biti sa ovom djecom koja treniraju u Sarajevu u Olimpiku ?
-
- Kontakt:
Oni ce zavrsiti ovu sezonu naravno,i od sljedece godine biti Skola Fudbala Novi Grad kao i prije fuzije s Olimpcom !open je napisao/la:Valjda sada općina Novi Grad ima rješenje za tu djecu.ZZtop10 je napisao/la:je li zvanicno doslo do spajanja timova ? i sta ce biti sa ovom djecom koja treniraju u Sarajevu u Olimpiku ?
Možeš reći i da sam go*no, nije bitno šta ti misliš ili kažeš. Niti jednog Tuzlaka nećeš ubjediti da ovo nije Sloboda, itd. A ti pokušavaj ..master44 je napisao/la:Pa jbg trebao si onda odma reci da si navijac Olimpica, da se ne raspravljamoJTS je napisao/la:Eto vidiš, napreduješ. Zamisli da moja Sloboda promjeni ime, boju dresova, itd. Ja ne bih navijao za taj klub. Ovako, hoću naravno.master44 je napisao/la:A ne mislim te ubjedjivati, argumentuj mi kako je ovo Sloboda, ovo je Olimpic sa promjenjenim imenom i lokacijom. Da sad npr. Travnik promijeni ime i lokaciju, i dodje igrati u Tuzlu da li je i to Sloboda koja je pobjedjivala najvece klubove bivse drzave ? Rekao bih da nije ali naravno bitno je sta misle Tuzlaci.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Do spajanja timova neće doći, to nikada nije ni bilo u opticaju. A od danas je manje-više zvanično (prema izjavi Nijaza od maloprije) da se Olimpic seli u TZ i da će do kraja sezone igrati pod imenom "Sloboda 1919 - Olimpic" na Tušnju u Tuzli.ZZtop10 je napisao/la:je li zvanicno doslo do spajanja timova ? i sta ce biti sa ovom djecom koja treniraju u Sarajevu u Olimpiku ?
Nema više najvišeg ranga takmičenja i to je to. Ostaje škola i nikome ništa.arminarsenal je napisao/la:Oni ce zavrsiti ovu sezonu naravno,i od sljedece godine biti Skola Fudbala Novi Grad kao i prije fuzije s Olimpcom !open je napisao/la:Valjda sada općina Novi Grad ima rješenje za tu djecu.ZZtop10 je napisao/la:je li zvanicno doslo do spajanja timova ? i sta ce biti sa ovom djecom koja treniraju u Sarajevu u Olimpiku ?
Da tako je od početka, Sloboda se gasi bez obzira na Gracića osim ako neko ne ispljune nekoliko miliona KM do marta mjeseca.Elegant je napisao/la:Znaci to je FK Sloboda Tuzla (orginal), a Olimpik >RENAME> Sloboda 1919 je "nova" ?!?Casp3r je napisao/la:Ona u FBiH ima do marta da izmiri dugove ili se gasi.Elegant je napisao/la:A koja je onda ono Sloboda u ligi FBiH ? Znaci jedna Slobda igra PL, druga FBiH ?
-
- Kontakt:
Jok, navijači su OlimpiCaBuu je napisao/la:Ja sam mislio da ovi sto pisu ovdje da su to osobe kojima je bas stalo do Olimpica, a sad tek vidim da su to Gracicevi kerovi.

Što se tiče prelaska u Tuzlu, po mom mišljenju, to je odlično. Eto jedne solidne ekipe, sa navijačima, kakvim-takvim, iako su šabani, bolje išta nego ništa

Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Općina treba pravnim putem da preuzme Olimpic jer odluku donosi skupština kluba a ona je ovdje zaobiđena a to nije dozvoljena.Općina da preuzme klub pa makar ispali u Kanton!open je napisao/la:Valjda sada općina Novi Grad ima rješenje za tu djecu.ZZtop10 je napisao/la:je li zvanicno doslo do spajanja timova ? i sta ce biti sa ovom djecom koja treniraju u Sarajevu u Olimpiku ?

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.