Olimpik Sarajevo

JTS
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la JTS » 03 dec 2012, 16:09

master44 je napisao/la:A ne mislim te ubjedjivati, argumentuj mi kako je ovo Sloboda, ovo je Olimpic sa promjenjenim imenom i lokacijom. Da sad npr. Travnik promijeni ime i lokaciju, i dodje igrati u Tuzlu da li je i to Sloboda koja je pobjedjivala najvece klubove bivse drzave ? Rekao bih da nije ali naravno bitno je sta misle Tuzlaci.
Eto vidiš, napreduješ. Zamisli da moja Sloboda promjeni ime, boju dresova, itd. Ja ne bih navijao za taj klub. Ovako, hoću naravno.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 03 dec 2012, 16:10

Sto se tice foruma, ja se nadam da admini nece prebacivati temu Slobode ili nesto slicno, nego da ce ovu preimenovati u naziv novog kluba, a temu Slobode samo zakljucati.

Mene licno ne interesuje previse sta se desava na relaciji Olimpic - Sloboda, barem ne do zvanicne potvrde svega toga, ali mi je jedino krivo sto gubimo jednog Premijer ligasa i Sarajevske regije. Nadam se da ce neko vidjeti interes u osnivanju novog Olimpica, iako to znaci da ce krenuti iz kantonalne lige, ali sam siguran da ce i taj obnovljeni klub poprilicno lahko moci do Prve lige FBiH, ipak je potencijal ogroman.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 dec 2012, 16:12

A koja je onda ono Sloboda u ligi FBiH ? Znaci jedna Slobda igra PL, druga FBiH ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 03 dec 2012, 16:12

JTS je napisao/la:
master44 je napisao/la:A ne mislim te ubjedjivati, argumentuj mi kako je ovo Sloboda, ovo je Olimpic sa promjenjenim imenom i lokacijom. Da sad npr. Travnik promijeni ime i lokaciju, i dodje igrati u Tuzlu da li je i to Sloboda koja je pobjedjivala najvece klubove bivse drzave ? Rekao bih da nije ali naravno bitno je sta misle Tuzlaci.
Eto vidiš, napreduješ. Zamisli da moja Sloboda promjeni ime, boju dresova, itd. Ja ne bih navijao za taj klub. Ovako, hoću naravno.
Pa jbg trebao si onda odma reci da si navijac Olimpica, da se ne raspravljamo ;)

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 03 dec 2012, 16:14

Elegant je napisao/la:A koja je onda ono Sloboda u ligi FBiH ? Znaci jedna Slobda igra PL, druga FBiH ?
Kao Real, Barcelona itd ;)

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 03 dec 2012, 16:16

Pusti argumente i logiku, navijanje je iracionalna stvar...Ovo je Sloboda sa novom upravom...:grin::grin::grin:
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 03 dec 2012, 16:17

Elegant je napisao/la:A koja je onda ono Sloboda u ligi FBiH ? Znaci jedna Slobda igra PL, druga FBiH ?
Ona u FBiH ima do marta da izmiri dugove ili se gasi.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 dec 2012, 16:18

Ja sam mislio da ovi sto pisu ovdje da su to osobe kojima je bas stalo do Olimpica, a sad tek vidim da su to Gracicevi kerovi.
NO PYRO NO PARTY

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 03 dec 2012, 16:20

I onda kad je jednog dana neko odluci investirat novac u "pravu" slobodu i kad ih vrati u PL,onda ce tuzla da se podijeli,nece znat za kog' trebaju navijat !

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 03 dec 2012, 16:21

je li zvanicno doslo do spajanja timova ? i sta ce biti sa ovom djecom koja treniraju u Sarajevu u Olimpiku ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 03 dec 2012, 16:21

Do skoro im je premijer liga bila nesto najgore i bilo im je drago sto je ne igraju,a sad mijenju ljubav prema drugom klubu samo da bi igrali u njoj :lol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 dec 2012, 16:21

Casp3r je napisao/la:
Znaci to je FK Sloboda Tuzla (orginal), a Olimpik >RENAME> Sloboda 1919 je "nova" ?!?
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 03 dec 2012, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 03 dec 2012, 16:22

ZZtop10 je napisao/la:je li zvanicno doslo do spajanja timova ? i sta ce biti sa ovom djecom koja treniraju u Sarajevu u Olimpiku ?
Valjda sada općina Novi Grad ima rješenje za tu djecu.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 03 dec 2012, 16:23

open je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:je li zvanicno doslo do spajanja timova ? i sta ce biti sa ovom djecom koja treniraju u Sarajevu u Olimpiku ?
Oni ce zavrsiti ovu sezonu naravno,i od sljedece godine biti Skola Fudbala Novi Grad kao i prije fuzije s Olimpcom !

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 dec 2012, 16:24

master44 je napisao/la:
JTS je napisao/la:
Pa jbg trebao si onda odma reci da si navijac Olimpica, da se ne raspravljamo ;)
Možeš reći i da sam go*no, nije bitno šta ti misliš ili kažeš. Niti jednog Tuzlaka nećeš ubjediti da ovo nije Sloboda, itd. A ti pokušavaj ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 03 dec 2012, 16:24

Do spajanja timova neće doći, to nikada nije ni bilo u opticaju. A od danas je manje-više zvanično (prema izjavi Nijaza od maloprije) da se Olimpic seli u TZ i da će do kraja sezone igrati pod imenom "Sloboda 1919 - Olimpic" na Tušnju u Tuzli.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 03 dec 2012, 16:26

arminarsenal je napisao/la:
open je napisao/la:
Oni ce zavrsiti ovu sezonu naravno,i od sljedece godine biti Skola Fudbala Novi Grad kao i prije fuzije s Olimpcom !
Nema više najvišeg ranga takmičenja i to je to. Ostaje škola i nikome ništa.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 03 dec 2012, 16:27

Elegant je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:
Znaci to je FK Sloboda Tuzla (orginal), a Olimpik >RENAME> Sloboda 1919 je "nova" ?!?
Da tako je od početka, Sloboda se gasi bez obzira na Gracića osim ako neko ne ispljune nekoliko miliona KM do marta mjeseca.

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 03 dec 2012, 16:29

Buu je napisao/la:Ja sam mislio da ovi sto pisu ovdje da su to osobe kojima je bas stalo do Olimpica, a sad tek vidim da su to Gracicevi kerovi.
Jok, navijači su OlimpiCa :mrgreen: Šta će glodari, za par stoja fol navijaju za klub. Sad im je nogatrans :mrgreen: Brak iz interesa je završio :lol:

Što se tiče prelaska u Tuzlu, po mom mišljenju, to je odlično. Eto jedne solidne ekipe, sa navijačima, kakvim-takvim, iako su šabani, bolje išta nego ništa :mrgreen:
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 dec 2012, 16:35

open je napisao/la:
Općina treba pravnim putem da preuzme Olimpic jer odluku donosi skupština kluba a ona je ovdje zaobiđena a to nije dozvoljena.Općina da preuzme klub pa makar ispali u Kanton! :cry:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.