NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cesc4
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cesc4 » 06 jul 2015, 10:07

A vidio bi ja sto bi ti branio dole. Prvo Mirza tek kad je dosao povrijedio se. Drugo kad je doso u puni trenazni proces nije se mogao izboriti za "jedinicu" jer u Birkirkari brani reprezentativni golman Malte i ljudi ga guraju iz tog razloga ;) Lahko je pricat i pljuvat.
www.nkbratstvogracanica.com

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 06 jul 2015, 12:15

cesc4 je napisao/la:A vidio bi ja sto bi ti branio dole. Prvo Mirza tek kad je dosao povrijedio se. Drugo kad je doso u puni trenazni proces nije se mogao izboriti za "jedinicu" jer u Birkirkari brani reprezentativni golman Malte i ljudi ga guraju iz tog razloga ;) Lahko je pricat i pljuvat.
Ma ja nisam golman,ja sam ti klasična 9.. :lol: :lol: :lol: a on nije bio ni drugi golman dole....ljudi skontali da su kupili mačka u vreći... :lol: :lol: nema minute u Premijer ligi BiH i to dovoljno govori o njegovom kvalitetu...a nudio se masi premijer ligaša a niko ni da ga pogleda,, :lol: :lol: MEČKA :tokralju: :tokralju:

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 06 jul 2015, 13:08

ma nisi u pravu za golmana i moje je se dijete nudilo premijerligasima pa zape u jajcu ne moze dalje , da bogdom moze
pa makar da ratu kredita neninu vraća bilo bi dobro , ovako. mi nemamo golmana treba nam a mirza je dobar gaolman to svi znaju
ali imamo igraca pa zar niko ne vidi moje dijete aada ga pohvali

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 06 jul 2015, 14:28

jasminka je napisao/la:ma nisi u pravu za golmana i moje je se dijete nudilo premijerligasima pa zape u jajcu ne moze dalje , da bogdom moze
pa makar da ratu kredita neninu vraća bilo bi dobro , ovako. mi nemamo golmana treba nam a mirza je dobar gaolman to svi znaju
ali imamo igraca pa zar niko ne vidi moje dijete aada ga pohvali
Nisi ba zanimljiv sa izjavama da si Kenin babo jer kakav god da je makar je pismeniji od tebe ako ništa drugo.A što se tiče Kene,momak može biti uzor čaršijskoj omladini i zato ne smaraj ;)

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 06 jul 2015, 14:51

Danas je utakmica u Stjepan Polju koja je na rasporedu od 17:30 sati u kojoj će se međusobno sastati dvije ekipe Bratstva.

Da vidi Dzindo ko ide out ;) tako mi je receno...

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 06 jul 2015, 15:25

cokara je napisao/la:Nisi ba zanimljiv sa izjavama da si Kenin babo jer kakav god da je makar je pismeniji od tebe ako ništa drugo.A što se tiče Kene,momak može biti uzor čaršijskoj omladini i zato ne smaraj ;)
Druze da idemo raditi dnk analizu ako je potrebno ,a drago mi je da imate takvo misljenje o mome djetru
uzor nego sta ,takjo sam ga ja i ucio
troskok ne znam sta je stobom ako ti mogu ikako pomoci???

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 jul 2015, 00:42

najjaca tema poslije PL prepucavanja..sviju mi :tokralju: :tokralju: :urnebes: :urnebes: ...znaci od ovog se mati javlja i kuka po forumu,od ovog babo i trazi DNK analizu,pljujete jedni po drugima...prejjjaaaakkkkkkoooooooo :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 07 jul 2015, 12:01

Zar je neko povjerov'o da je ovo Jasko? Ovog lika (@jasminka) treba banovat.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 07 jul 2015, 13:03

staragarda je napisao/la:najjaca tema poslije PL prepucavanja..sviju mi :tokralju: :tokralju: :urnebes: :urnebes: ...znaci od ovog se mati javlja i kuka po forumu,od ovog babo i trazi DNK analizu,pljujete jedni po drugima...prejjjaaaakkkkkkoooooooo :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
taj mali je jedno vrijeme treniro u Bratstvu ali kao izraziti anti-talenat iz juniora je prebačen u tehničku potporu klubu tj sluzbu za donošenje lopti,sektor Husanovića njiva,,,jedno vrijeme je bio i zadovoljan svojim poslom u Bratstvu,gledo je to sa pozitvine strane pomaže klubu a ujedno i ne plaća ulaz,,spojio ugodno sa korisnim,,,njegovo nezadovoljstvo počinje kad neki od njegovih vršnjaka počinju dobijat kakvu takvu minutazu u Bratstvu i tako malo po malo se u njemu kupilo nezadovoljstvo do te mjere da ima elemente španske sapunice,,,da li će Nusret Lopez oprostit svom vanbaračnom sinu,da li će Albox Rodrigez uspjet dokazat da je potencijal za nešto više,,,o svemu više u 489 epizodi španske sapunice ** Intrige sa stadiona 7 april...** :lol: :lol:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 jul 2015, 13:28

mislim da ću banovati i pos.koka i jasminku ukoliko se rasprava nastavi na ovom nivou.

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 07 jul 2015, 13:41

ne znam zasto bi mene banovali, da li sam nekoga uvrijedio mozda , branim ono sto sam napravio i odhranio
i za koga i danas dan vracam rate , je li to lose ako branim svog sina ?????
ne znam sta je sa ovim troskokom ali ocito da ima nekakav tezak problem

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 jul 2015, 14:51

Sina brani u kući, pred kućom i oko nje. Forum ne služi za lične rasprave.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 jul 2015, 14:53

sina brani na forumu :urnebes: :bow:

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 07 jul 2015, 17:27

Goriii vama na forumu :lol: :rol: :urnebes:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 07 jul 2015, 17:39

FanVitez je napisao/la:Goriii vama na forumu :lol: :rol: :urnebes:
Uglavnom nas ljudi prate sto je dobro :D
Šminka se stadion ko da cemo igrati PL, a ne prvu ligu :kafa:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 jul 2015, 19:59

u kakvoj je formi Mirza bio kod vas, da li je spreman da bude jedinica PL tima sa nekim ambicijama
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 08 jul 2015, 20:36

J....e na stadionu 7 April preobrati ko u meksičkim sapunicama :urnebes: :urnebes: :urnebes: Juče svi objavljuju treće pojačanje golman Mirza Hamzabegović alijas gračanička mačka :rol: :rol: :rol: a čovjek danas potpisa za Slobodu. Otišlo nam 9 igrača a došla dvojica Jaganjac i Salibašić, totalno smo bez golmana a jedino možda direktorica stadiona Nusreta alijas Kopir dama stane između stativa :urnebes: :urnebes: :urnebes:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 08 jul 2015, 20:48

Mirza je u ponedeljak sve dogovorio s brkom (telefonski) i danas je trebao doci. Sta se desilo stvarno ne znam al cut cu se s njim. Drago mi je radi njega al mi je zao sto nas je sjebo.....

@ultrastyle iskreno kod nas nije bio na nivou kao u jedinstvu one sezone kad ste vi usli.. Al dobar je on golman i sigurno da moze napredovati jos.
www.nkbratstvogracanica.com

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 08 jul 2015, 21:21

ultrasstyle_tz je napisao/la:u kakvoj je formi Mirza bio kod vas, da li je spreman da bude jedinica PL tima sa nekim ambicijama
Srednja zalost po meni Živković je bio puno bolji....mozda ga krene ;) Gračanička mačka tako ga nazva Mamela,, :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 09 jul 2015, 14:55

Kako sam malo prije cuo kenan huljic potpisao za vas golman koji je proslu sezonu bio u zvijezdi
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.