NK Zvijezda Gradačac

DRHAUSE
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la DRHAUSE » 03 nov 2011, 11:18

astra1922 je napisao/la:i kako vidim reakcije dragana jovica na sudenje u mostaru su imale bar malo uspjeha jer su sudije sa te utakmice dobili neprolazne ocjene i nece biti delegirani nekoliko utakmica.iako mislim da to nije nikakva kazna nadam se da ce ove kritike imati pozitivan epilog i da ce zvijezda imati bar donekle sudenje kakvo svi imaju u gradaccu.ko li nam sudi u subotu :?:
Ova kazna sudijama nije nimalo bezazlena.Nemojte zaboraviti da oni žive od suđenja a bez utakmica nema ni para.Za dvojac koji je oštetio Zvijezdu u Mostaru to znači da neče suditi preko 3 mjeseca(jer sad slijedi zimska pauza).A sigurno če ova kazna uticati i na njihovo delegiranje u drugom dijelu sezone.Nekoliko mjeseci bez plate če ih valjda naučti pameti. :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 nov 2011, 19:21

u subotu protiv slavije nece igrati dva vazna odbrambena igraca jakovljevic i jusic pa ce tako njihovo mjesto zauzeti omic i nezic dok u ostalim linijama jovic ima sve igrace na raspolaganju i ocekivat je da ce napokon nasi napadaci proradit.u napadu je siguran mesi,nakon hat tricka protiv borca i danas na treningu je imao vrlo dobru realizaciju , i ristic dok ce priliku sa klupe cekati matko i halilovic :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 03 nov 2011, 20:17

ma u subotu idemo uz onu pjesmu 5 komada 5 komada to je nasa nada xD
idemo Slaviju naderati postenski valjda Nuhanovic proradi i u prvenstvu a i rista

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 03 nov 2011, 21:32

Slaviji je ovo jedan od zadnjih vozova da izbjegne zaostatak koji je vodi sigurno u ligu RS. Zato ne treba pretjerivati sa željama za nabijanje gol razlike, nego ući u utakmicu oprezno i pobijediti pa makar i sa golom razlike. Mislim da ćemo imati pošteno suđenje jer sudija Pilav je međunarodni sudija i mislim da neće sebi dozvoliti bilo kakve blamaže. Uz pošteno suđenje je pobjeda slađa!

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 04 nov 2011, 19:27

Nakon nevidjene blamaže u proslom kolu u Mostaru,protiv Zelje pa i protiv Čelika nedavno,Nogometni savez sutra ni uz pomoć sudija neće moći ostvariti svoj cilj koji je ostvario na pomenutim utakmicama.Naprotiv,Slavija bi sutra mogla biti prva žrtva jedne velike nepravde na pomenutim utakmicama.Prkos,inat prema svim onim koji nas žele u nižem rangu od sutra bi mogao eskalirat.Dovoljno smo jaki da razvalimo sutra ni krivu ni dužnu Slaviju,Sarajevo da zaustavimo ka tituli,mada su mi bolji od Želje i na kraju da deklasiramo Kozaru.Pogani su bili prema nama ali to nam je zapravo hrana da dokažemo nasu vrijednost na terenu,naravno samo sportski jer imamo kvalitet za to.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 nov 2011, 19:34

zvjezdas je napisao/la:Nakon nevidjene blamaže u proslom kolu u Mostaru,protiv Zelje pa i protiv Čelika nedavno,Nogometni savez sutra ni uz pomoć sudija neće moći ostvariti svoj cilj koji je ostvario na pomenutim utakmicama.Naprotiv,Slavija bi sutra mogla biti prva žrtva jedne velike nepravde na pomenutim utakmicama.Prkos,inat prema svim onim koji nas žele u nižem rangu od sutra bi mogao eskalirat.Dovoljno smo jaki da razvalimo sutra ni krivu ni dužnu Slaviju,Sarajevo da zaustavimo ka tituli,mada su mi bolji od Želje i na kraju da deklasiramo Kozaru.Pogani su bili prema nama ali to nam je zapravo hrana da dokažemo nasu vrijednost na terenu,naravno samo sportski jer imamo kvalitet za to.
u prošlom kolu ste nas zasluženo trebali pobijediti, to znamo, mada se nadam da neće sutra u Gradačcu biti lakrdije, već da vi na fer i pošten način, kako umijete i znate pobijedite Slaviju, i time je, čini mi se definitivno gurnete u niži rang, sami su krivi, ali se još nadam da KOMITET ZA NORMALIZACIJU neće dozvoliti sutra cirkus, toliko....

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 nov 2011, 20:53

do cega su nas doveli pa ljudi ja sutra strahujem za nasu pobjedu ,umjesto da sam ubijeden u pobjedu nad posljednom ekipom na tabeli ja kontam da li cemo ikako pobjedit.dobro nasi igraci i igraju sta su sve prozivjeli u ovoj polusezoni al tako je to kad imas malu podrsku od sudija onda te i ide i ono sto ne bi trebalo uc ude a ovako mi se moramo boriti za kornere i faule umjesto da igramo rastereceno.sve u svemu sutra mnogi ne rade treba doci i podrzati nase igrace jer pobjeda je potrebna ko nikad :)

Nova sezona nova nafaka

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 05 nov 2011, 10:34

lijep dan danas, a ujedno i neradni.moglo bi se ocekivat oko 2000 . samo da igraci odigraju dobro i napokon pobijede sa dva ili vise golova u mrezi protivnika.ocekujem ipak rezultat 2-1

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 05 nov 2011, 11:09

Ne zelim da vjerujem u ono što sam čuo sada-ZVIJEZDA SLAVIJI PRODALA UTAKMICU,ako bude istina,a to će se vidjet kroz igru,definitivno će otjerat i ono malo ljudi sa stadiona.Dosta nas ebu sudije jos i ovi unutar kluba.Možda bas pojedincima i odgovara ovo sto nam rade sudije kako bi imali izgovor za svoje prljave radnje.

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 05 nov 2011, 11:30

zvjezdas je napisao/la:Ne zelim da vjerujem u ono što sam čuo sada-ZVIJEZDA SLAVIJI PRODALA UTAKMICU,ako bude istina,a to će se vidjet kroz igru,definitivno će otjerat i ono malo ljudi sa stadiona.Dosta nas ebu sudije jos i ovi unutar kluba.Možda bas pojedincima i odgovara ovo sto nam rade sudije kako bi imali izgovor za svoje prljave radnje.
e hebiga sad prodali nema od toga nista sslavija ide kuci pognute glave danas nema se tu vise sta pricat nek se izvalace na drugim ekipama a ne na nama

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 nov 2011, 11:43

mirza_rd je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Ne zelim da vjerujem u ono što sam čuo sada-ZVIJEZDA SLAVIJI PRODALA UTAKMICU,ako bude istina,a to će se vidjet kroz igru,definitivno će otjerat i ono malo ljudi sa stadiona.Dosta nas ebu sudije jos i ovi unutar kluba.Možda bas pojedincima i odgovara ovo sto nam rade sudije kako bi imali izgovor za svoje prljave radnje.
e hebiga sad prodali nema od toga nista sslavija ide kuci pognute glave danas nema se tu vise sta pricat nek se izvalace na drugim ekipama a ne na nama
zaprijetite igračima i Joviću, da će biti svega ako puste Slaviji, ipak ste vi jedina zdrava sredina u ovakvoj korumpiranoj ligi....

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 05 nov 2011, 11:48

ma samo bezveze provaljuju o prodaji utakmice !!!
nego danas razvalit Slaviju ...Lijepo vrijeme svi na BANJU

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 nov 2011, 13:35

0:1 za slaviju i odmah 1:1 Đelmić, izgleda da će biti dobra tekma..
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 05 nov 2011, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 05 nov 2011, 13:35

nije ni pocelo, a 1-1 :D

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 nov 2011, 13:53

2:1 vodi Zvijezda, zabio ga Ristić

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 nov 2011, 14:09

3:1 za Zvijezdu, pogodio Hamzić, tako da nema ništa od prodaje...

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 05 nov 2011, 15:41

Zanimljiva utakmica, već u prvim sekundama gol postiže :D Moranjkić, nastupa totalna euforija gostiju, vrište, skaču, čupaju kosu sa glave :lol: , ne znajući šta ih čekau sledećoj minuti :mrgreen:
Zaslužena pobjeda Zvijezde a mogla lahko biti golijada i veća samo da su igrači Zvijezde bili prisebniji.
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 nov 2011, 15:44

danas je realno trebalo biti 8-2 ali se i danas pokazalo da nasi napadaci masaju ono sto je lakse pogodit nego promasit.ipak treba biti zadovoljan pobjeda je tu i bar za trenutak je lijepo pogledati tabelu na kojoj smo 7.u drugom poluvremenu nasi su igrali sa pola snaga sto nas je sve nerviralo ali otom potom ,izgleda da im je bilo zao potopit slaviju koja nam je odnosila bodove iz gradacca kad god je mogla...sada jos kozaru kuci dobit i sedmo mjesto je tu i onda vidjet cemo na proljece koliko mozemo :?: ;)

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 05 nov 2011, 15:58

Čestitam igračima Zvijezde koji su danas više od zasluženog demolirali Slaviju koja ni sam ne znam kako ima sedam bodova.Rezultat iako je bio 4-2 totalno je nerealan po prikazanoj igri gdje je Zvijezda još pored penala mogla dati 3,4 gola najmanje.Trebali su zbog gol razlike.I ovaj put naši napadači mašali nemoguće.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 05 nov 2011, 16:23

Svi igrači Zvijezde su solidno odigrali.Izdvojio bih Gavarića,momak je bez primjedbi,igra u kontinuitetu vise od dobrog u svakoj utakmici.Djelmić,pored dva gola danas je blistao.Omić odlično zamijenio Jakovljevića.Ostali ocjene oko 7.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.