Mi pobjeđujemo kad ti mislišOTNYS_YNWA je napisao/la:Čestitke na zasluženoj pobjedi, i mislio sam da ćete doći do 3 boda ali ne ovako velikom gol razlikom.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Mi pobjeđujemo kad ti mislišOTNYS_YNWA je napisao/la:Čestitke na zasluženoj pobjedi, i mislio sam da ćete doći do 3 boda ali ne ovako velikom gol razlikom.
Dogovoreno šefe.GunnerS je napisao/la:Mi pobjeđujemo kad ti mislišOTNYS_YNWA je napisao/la:Čestitke na zasluženoj pobjedi, i mislio sam da ćete doći do 3 boda ali ne ovako velikom gol razlikom.Samo nemoj počet razmišljat
![]()
ahahah ma kakvi to je slabo XD .. sta ima kako je bilo na grbavici??? mi gledali arsenal prejako su igraliGunnerS je napisao/la:Daj ba šta se oko gluposti raspravljate. Samo nismo raspravili o toj pobjedi ništa. Trebamo malo profeštat... Edvine, hočeš jeggera malo
Mah da vidiš navijanja i đavla, hehehe, ja se samo smijao a bio sam među "njima"e2_ze je napisao/la:ahahah ma kakvi to je slabo XD .. sta ima kako je bilo na grbavici??? mi gledali arsenal prejako su igraliGunnerS je napisao/la:Daj ba šta se oko gluposti raspravljate. Samo nismo raspravili o toj pobjedi ništa. Trebamo malo profeštat... Edvine, hočeš jeggera maloXD
Isti sam ti takav.Bosco je napisao/la: a svi ostali igrači su mi dragi, baš svi.
Meni Denilson je odavno izbuko živce, kao i AlmuniaBosco je napisao/la:Nema mi niko mrzak, pa čak ni Almunia koji nas je košto bodova i bodova. Samo me malo Denilson živcira svojom igrom
ahahaGunnerS je napisao/la:D1no hajd ti prvo nauči padeže pa onda se vrati na ovu temu...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.