ma yebem mu sve, više ga ne igram, koliko se čovjek mora napatiti da prođe neki pargonzales je napisao/la:Ali se izvuče na krajuzgmiky je napisao/la:ovaj gasquet je smeće neviđeno![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ma yebem mu sve, više ga ne igram, koliko se čovjek mora napatiti da prođe neki pargonzales je napisao/la:Ali se izvuče na krajuzgmiky je napisao/la:ovaj gasquet je smeće neviđeno![]()
zgmiky je napisao/la:koliko sam para spizdio jutros na liveu bolje da sam raji prebacio pametnije bi
sad ću na janković roknut prvi set pa ili iligonzales je napisao/la:zgmiky je napisao/la:koliko sam para spizdio jutros na liveu bolje da sam raji prebacio pametnije bi
Čekaj meč Dulgheru -Wozniacki igraj na breakove, biti će ih minimum 10-ak, kvote se kreću od 2-3.
Žene su to, znaš kako ih servis sluša.
Pošto je Wozniacki veliki favorit nju više forsiraj.
Vlasnik Premiera ima dnevnu zaradu(cist profit) nekih milion maraka(minimum). Ovih 36.000 bi mu bilaLisac je napisao/la:
Ja mislim da su vlasnik premiera i ovaj lik sto je promasio mesija za 36 000 u istoj (SOK) sobi u bolnici![]()
![]()
Pa takvi su ti najvece stipsekrmpotich je napisao/la: Vlasnik Premiera ima dnevnu zaradu(cist profit) nekih milion maraka(minimum). Ovih 36.000 bi mu bila
Al sto je najzalosnije sebi nije uplatioConvicts1988 je napisao/la:@adis30
Auu kako se zeleni![]()
Svaka čast, umjetnost je to
Trebao je dati sve preko 2 milje. Zaslužio je.adis30 je napisao/la:Al sto je najzalosnije sebi nije uplatioConvicts1988 je napisao/la:@adis30
Auu kako se zeleni![]()
Svaka čast, umjetnost je toa godinama ovako igra,al et lik mu da 200km na kafu
E to je stvarno žalosnoadis30 je napisao/la:Al sto je najzalosnije sebi nije uplatioConvicts1988 je napisao/la:@adis30
Auu kako se zeleni![]()
Svaka čast, umjetnost je toa godinama ovako igra,al et lik mu da 200km na kafu
Jer se prvi set odigrao.adis30 je napisao/la:
Ovaj predo sto nije kvota 1
Berdych je institucija, samo kad se naljuti pokriti će svaki hendikepplavipatriota je napisao/la:TO BERDYCHE!!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.