FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hajmo podrska Celavom svi svi svi!!! Sad kad je najteze moramo biti uz njega i pokazati da ga podrzavamo,ako mu se uskrati ljetni prelazni rok to ce biti katastrofa za klub 
- NisamInSajder
- Kontakt:
Realno. Hadzic je vrh za Bosnu i Hercegovinu, vjerovatno i sam zna gdje je greske napravio i da nece to praviti, evo vidjelo se to i ovaj prijelazni, kad nije zelio svakog dovesti u Sarajevo, a siguran sam da je mogao dovesti jos 2-3 igraca kao sto je nekad bio Lelic. Zamjerka sto se iz Premijer lige nije dovelo 2-3 igraca koja bi nas ucinala jacim, moglo se ukljuciti u trku za Bradonjica, nekog na posudbu navuci itd. Izgleda da se previse vjerovalo Pejovicu, Hebibovicu, i nisu se popunjavale rupe u ekipe (lijevi bek, vezni/stoper).feniksptica je napisao/la: ↑12 apr 2021, 20:50Ne znam..ja za SD prije pocetka polusezone brujim ( dakle, dok poraza nismo imali), vidjele su se naznake kako ce bit kad se ekipa slagala. Svi hoce remont ekipe a niko se ne pita ko ce to odradit, ON kapacitet nema za toGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 apr 2021, 20:46Gledaj miseva sto izlaze iz rupa, gdje ste bili protiv TC, sto tada niste komentarisali ?
Samo jako Sarajevo, pobijediti Borac pa aBd uci u finale kupa.
Na ljeto remont, 6-7 igraca mora otici, i dovesti 3-4 IZUTETNO KVALITETNA
Pokusati sporazumni dogovoriti sa Susicem i Pejovicem.
Zinedina na posudbu poslati..
Emire, hajde snadji se dobro pod pritiskom i fino odradi rok..
Ali, stvarno ne vidim ko bi iz Bosne i Hercegovine mogao raditi bolje od Hadzica, niko. Upgrade bi bio stranac, realno stranca nece biti lako dovesti u klub, dugi pregovori itd, ali neko kao Cioffi bi bio TOP. Druga opcija je neko od bivsih reprezentativaca, tipa Spahic. Ali, i to je kocka, koliko oni prate fudbal u BiH i to.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- JohnKeynes97
- Kontakt:
SesirkoZip je napisao/la: ↑12 apr 2021, 20:55Hordanje da bude u prvom safuZoran28 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 20:51Bordolav je napisao/la: ↑12 apr 2021, 20:33Ogrijesio se i ispljuvao pred Ramazan
Kad me mozdani nije strefio koliko sam se upalio
Uvijek sam gledao pozitivno, i da se titula osvoji
Mi umjesto da smo napredovali i napravili update
mi smo losiji i vratili se 3godine unazad
Jer da si doveo KILERA u napadu, nema tog sudije koji
te moze ostetiti!
A mi smo se vratili tri koraka unazad i doveli gore fudbalere, a o klupi da ne trosim rijeci!!
Ona celava Ubleha je sama najavljivala dobro napadaca
Izgleda da BOGAMI Horde moraju uletiti da porazgovaraju sa celavcem![]()
![]()
![]()
PSPHM
Ako nas Borac uzme na Koševu, zaista se bojim da mi ne prokockamo ovu titulu. Sudija nas jeste večeras iskartonirao za 15 min max. Dva igrača su nam suspendirana za narednu. Mada Acini kartoni nam samo mogu pomoći.
Ne mogu da vjerujem da Mi za 90 min nemamo pristojnog ubačaja pred gol.
Ne mogu da vjerujem da Mi za 90 min nemamo pristojnog ubačaja pred gol.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja se iskreno nasikira, nemam ni sekunde ljutnje kao do sad zbog poraza al Boga mi, strah me za titulu. Baš smo zeznuli situaciju. Trebamo se skupit, pružit podršku da ovo probamo izvuć nekako a neće bit lagano.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Pa komentarisali su ljudi i to nije nista specijalno odigrano, samo eto dobili smo. Al nas problem je igra i te utakmice sto smo dobili nisu puno bolje bili od ovog danas. Kad uzmes ovih 6 prvenstveni 3 poraza i 2 zabijena gola je premalo, naročito sto zelimo duplu krunu i dominaciju. Igra je problem to treba rijesiti ostalo ce samo doci, ovo na proljeće dosad bas tanko.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 apr 2021, 20:46Gledaj miseva sto izlaze iz rupa, gdje ste bili protiv TC, sto tada niste komentarisali ?
Samo jako Sarajevo, pobijediti Borac pa aBd uci u finale kupa.
Na ljeto remont, 6-7 igraca mora otici, i dovesti 3-4 IZUTETNO KVALITETNA
Pokusati sporazumni dogovoriti sa Susicem i Pejovicem.
Zinedina na posudbu poslati..
Emire, hajde snadji se dobro pod pritiskom i fino odradi rok..
vi koji želite otkaz Vinku. 3 poraza u ligi i vi hoćete otkaz? U usta vas hebem!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ma to znam. Previse se prekida igra. Skoro svaka utakmica je ista kad su prekrsaji u pitanju. Imas ih po 20 za 45 minuta sto je katastrofa. Koliko god se valjali treba priznati da su Velezovi igraci trcali ko budale prvih 45 minuta, onakav tempo trcanja je nevjerovatan za nasu ligu. Znao sam da ce popustiti u drugom sto zbog umora sto zbog sitnih povreda. Bilo je i za ocekivati nakon prvog poluvremena. Kad je izasao Georgijevic bukvalno si ga mogao vidjeti kako lezi tamo kod gola Veleza, nije ni otiso do svlacionice odmah.vedinjo98 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 20:53Citaj gore sta sam pisao za nasu igru, igrace sam nalijepio kao i ostali... Valjaju se svugdje, ali nigdje u tolikoj mjeri kao u nasoj ligi, gdje za gluposti uvode ljekarske ekipe. I nase sudije to jos ne nadoknade koliko bi trebalo. Kako god i da je jos 10 min produzio mi vjerovatno gola ne bi dali... Ja ne bih rekao da mi gubimo zbog drugih, nego iskljucivo zbog nase indolentnosti.Beli98 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 20:46Dupovac je igro rukom kod naseg gola takodjer. A jasno se moglo cuti kako se Fedja dere na igrace Veleza da ustaju i da se ne valjaju.vedinjo98 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 20:44Nismo bili pravi, ali sudija jeste tendenciozno sudio. Daje smijesne kartone kako bi nas oslabio. Hrvacki zahvat na Milicevicu u nadoknadi vremena, gdje jos na njega ide lopta. Penal cist kao suza. Nismo zasluzili, ali zbog valjanja Veleza trebao je biti remi. Rece Fedja mi se ne valjamo... Pa sta je onda ovo bilo?
Valjanje im ne mozes uzeti za zlo jer iste stvari se rade u ligama petica pa i u lige prvaka. Dobili su nas, sasvim zasluzeno. Budite nekad fer i priznajte poraz. Bar kad je ovako ocigledan.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Pisali su neki od nas prije 2 mjeseca da će nas ovo čekati Al et zna Hadzija, Zna Cmiljanic zna Vinko.., na glavu da se bacaju Al Borac se mora dobiti, svaki drugi rezultata mi titulu gubimo
A evo i da napišem i sad unaprijed, nedo dragi Allah da titulu zijanimo sjebali bi se kakav bi raspad sistema kod nas bio, zato braco dovite i molite Boga da je uzmemo
A evo i da napišem i sad unaprijed, nedo dragi Allah da titulu zijanimo sjebali bi se kakav bi raspad sistema kod nas bio, zato braco dovite i molite Boga da je uzmemo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Govorili su da treba otkaz dobiti i kad sml bili bez poraza, sta te cudi.
Idemo oo titulu, nista nije lahko pa tako ni ovaj poraz i ova polusezona.
Umjesto da damo podrsku pred najbitnije utakmice, mi suprotno radimo.
Sutra da se klub gasi, okrenuli bi ledja...
Hvala bogu, pa se vise ne pita niko osim Nama.
Borac je los u gostima protiv ozbiljnih, ali realno sad je to druga prica na proljece jer su se pojacali. Dali smo im mi nadu da mogu nesto. Ako nas uzmu onda ce se i ostvarit ona Jagodiceva "Borac ce biti sampion".
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Otici ces vinkec kad tad 

a blizu si...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Raspored je takav kakav je, ne mozes traziti skracenu ligu a da igras protiv goska olimpika velike obarske itd.
To sto smo prokockali ogromnu prednost samo smo mi krivi. Nigdje nas sudija nije syebo, a i da jeste kompenziralo se na nekoj utakmici.
To sto smo prokockali ogromnu prednost samo smo mi krivi. Nigdje nas sudija nije syebo, a i da jeste kompenziralo se na nekoj utakmici.
NEMA NAZAD
Može se i Vinko promijeniti, međutim Husref se nikad neće vratiti, na moju radost a tvoju žalost.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I zadnje 4 će biti svega, ljudi se bore za opstanak.Historicar je napisao/la: ↑12 apr 2021, 20:52Sad bi potpisao da nakon ovih pet utakmica imamo +1 i da sa tom razlikom dočekamo zadnje 4 utakmice, Slobodu, Mladost Radnik i Olimpik.
Hahahaha, strah od Husrefa i dalje postoji i kod malih plavi i kod bordo populacije
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nakon poraza protiv Sirokog , bio sam uvjeren da cemo ih uzeti na Kosevu.Sad imamo slicnu situaciju ali me je više strah sad nego tada (5 poena od drugog , utakmica kući ).Po statistici Borac na strani je izgubio od svih ekipa iz gornjeg dijela tabele , tako da u subotu moramo "ginuti" za 3 boda , jer nakon Borca imamo 3 utakmice gdje realno po prikazanoj igri u ovoj polusezoni necemo uzeti vise od 2 boda.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Samo fkt Fanimo iz prve ima strasan sut
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Dovoljno o tome govori i meč prije 5 dana.
Husrefov tim 0 - 1 Vinkov tim
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: fks74, JavierBosnia, kupus army, Lavcina, muhamedhulk, Napapijri, riki46 i 65 gostiju.