Najjaca ubjedljivo!

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vidi se da je zelenkobazeni je napisao/la:Šta koliko trošim?redbull je napisao/la:kol'ko trosis ?bazeni je napisao/la:danas sam prešao na biciklu 30 km,ali zato se umorio
Kakvih npr ???bagrcavi je napisao/la:kakvih sam djevojaka vidio maloprije u Goraždu![]()
Legendo što visiš po forumu idi ganjaj djevojke
Jaoooooooooooo, pored tolikog Sa ti u Goražde došobagrcavi je napisao/la:Šta ti je legendo ganjaj to dok su ove mature po Goraždu, izađem večeras malo i nisam znao gdje da gledam.Sve anđeo do anđela![]()
![]()
povedi i Emira, on je baš skreno sa puta pored ovoliko djevojaka i žena on bari Razu![]()
Haj ne laži, čuj on i obavezebagrcavi je napisao/la:Imo nekih obaveza pa malo naletio
Šta pričaš ba ove se spremile za maturu ovo ono sve avion do aviona, može bit da čuvaju krave u slobodno vrijeme, ali druže večeras su grmile
Šta ti znašbagrcavi je napisao/la:e moj legendo na šta si spao, chatroulete umjesto živih djevojaka... Razočaro si me
Taj, upravo taj harebagrcavi je napisao/la:Kojeg Hareta ? Ako je harebincinero od njega me ništa ne može iznenaditi
Eee da ti znaš šta su mi tamo radile.bagrcavi je napisao/la:Kojeg Hareta ? Ako je harebincinero od njega me ništa ne može iznenaditi
ja sam jednom tamo bio, stalno nalijetao na drkadzije i kanio se corava poslalegenda reala je napisao/la:Taj, upravo taj harebagrcavi je napisao/la:Kojeg Hareta ? Ako je harebincinero od njega me ništa ne može iznenaditi![]()
I Ćema ti je nekad tamo harao