Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ovoprisonbreak je napisao/la: Sta je za crveni ako nije ovo?
Malo je 10Eisenbahner1921 je napisao/la:Cist crveni, ne znam zasto Pezer bar deset utakmica nije suspendovan.prisonbreak je napisao/la:**** ti familiju ovo je trebao Bekricu zuti za simuliranje, vidis li pored ociju debilugrbavicka je napisao/la:jes glupa ova robija... ovo je drui zuti... a zuti jest...
Koe prvi?
Slazem se, cestitke na objektivnosti druze.prisonbreak je napisao/la:Malo je 10Eisenbahner1921 je napisao/la:
Cist crveni, ne znam zasto Pezer bar deset utakmica nije suspendovan.
Koe prvi?
Alejkumu selam kolegi iz Madrida. Rasut cemo Katalonce !wobly92 je napisao/la:Selam plavoj porodici i hvala im za čerupanje Radnika.
Selam za Tuzlu. Večeras još da yebemo kurvu iz Barselone pa da se dogovorimo za sljedeću nedelju.wobly92 je napisao/la:Selam plavoj porodici i hvala im za čerupanje Radnika.
Rigoletto je napisao/la:Sarajevo je toliko komično da je došlo na nivo polukluba kao što je Sloboda
Celik je vama kost u grlu i veliki kolac u oku.Rigoletto je napisao/la:usto, smatram da bi čelik trebalo rasformirati
Nama se štima da završimo na 3 mjestuRaonffa je napisao/la:A yebeno se Želji štima, evo već dvije utakmice zaredom Željo dobija crveni karton. Šta bi bilo da nam se ne štima![]()
Sa druge strane, recimo, Sarajevo u zadnje četiri utakmice dobija tri penala svirana u njihovu korist, plus jedan crveni karton za protivnika (u utakmici gdje nije bilo penala) ali ja nigdje ne pročitah da se Sarajevu štima. Svakako ne mislim da se ikome štima, al' ovo je čisto reakcija na pojedine komentare na ovom forumu.
Nisu ti ovo prepucavanja hashe.Rigoletto je napisao/la:Sarajevo je toliko komično da je došlo na nivo polukluba kao što je Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.