Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Chat
Sta ba, sta to RIP 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma nije onaj na kojeg svi misle .
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Whoraul-zakon je napisao/la:Pogodite ko za sat vremena ide na matrsko !![]()

ps. RiP Adnan Catic

ima li negdje stream eurosonga na bht1

Gledam sad na klixu proslavu rodjendana Tita,99 % onih koji su sinoc dernecili nije bilo rodjeno u titino vrijeme.. samo me zanima zbog cega se slavi Titin rodjendan ?? Najvise zbog opijanja i nista,hebe se njima za Titom.. Al sto je jos veca sramota raspalili vatromet dernecili do zore zar se nisu mogli suosjecat sa gradjanima Tuzle i 71 mladom zrtvom ?? Jadno sa njihove strane,neka vas je stid i sramota.. Ne dao Bog da smo mi ovako raspalili vatromet na dan obiljezavanja stradanja civila na Markalama nema kakve ne bi uvrede dobili .. 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
I ja bas gledam , nisam ni znao za proslavu. Sramota , sta reci, nek im je Bog na pomoci.harry_90 je napisao/la:Gledam sad na klixu proslavu rodjendana Tita,99 % onih koji su sinoc dernecili nije bilo rodjeno u titino vrijeme.. samo me zanima zbog cega se slavi Titin rodjendan ?? Najvise zbog opijanja i nista,hebe se njima za Titom.. Al sto je jos veca sramota raspalili vatromet dernecili do zore zar se nisu mogli suosjecat sa gradjanima Tuzle i 71 mladom zrtvom ?? Jadno sa njihove strane,neka vas je stid i sramota.. Ne dao Bog da smo mi ovako raspalili vatromet na dan obiljezavanja stradanja civila na Markalama nema kakve ne bi uvrede dobili ..
S obzirom kolko je ljudi stradalo u ratu, svaki dan je nekome dan prisjećanja. Život bi trebalo zaustaviti, a time i svako slavlje prema tome.
Nii ti ne znaš možda kome je sutrašnji dan bio najžalosniji, ili 08.06. ili 17.10. itd..pa ćeš opet svejedno popit, bančit il šta već..najbolje da živimo u boli dovijeka..
usporedba ti nije na mjestu..
Nii ti ne znaš možda kome je sutrašnji dan bio najžalosniji, ili 08.06. ili 17.10. itd..pa ćeš opet svejedno popit, bančit il šta već..najbolje da živimo u boli dovijeka..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Imamo nekoliko dana zalosti u jednoj kalendarskoj godini ,zar ih je toliko tesko ispostovati.dubrava je napisao/la:S obzirom kolko je ljudi stradalo u ratu, svaki dan je nekome dan prisjećanja. Život bi trebalo zaustaviti, a time i svako slavlje prema tome.
@dubrava
Rekao ti je vec hz_ilidza zar je problem jedan dan preskociti i obiljeziti dan zalosti na dostojanstven nacin ?
Cuj to slavit Titin rodjendan,ko njima stalo do Tita i njegovog rodjendana hahaha ma daj
Rekao ti je vec hz_ilidza zar je problem jedan dan preskociti i obiljeziti dan zalosti na dostojanstven nacin ?
Cuj to slavit Titin rodjendan,ko njima stalo do Tita i njegovog rodjendana hahaha ma daj

Nekoliko dana?
Hm, ja mmislim da ih ima 365.. Svaka žrtva je vrijedna spomena i jednaka, nebitno tko i odakle je bila.. Preskočiš jedan dan opet je nekome dan žalosti..i tako u krug...
Onda ću ja za svoj dan žalosti tražit da u zg obustave noćni život...il šta već...
Pročitajte opet što sam napisao..
Hm, ja mmislim da ih ima 365.. Svaka žrtva je vrijedna spomena i jednaka, nebitno tko i odakle je bila.. Preskočiš jedan dan opet je nekome dan žalosti..i tako u krug...
Onda ću ja za svoj dan žalosti tražit da u zg obustave noćni život...il šta već...
Pročitajte opet što sam napisao..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
kol'ko trosis ?bazeni je napisao/la:danas sam prešao na biciklu 30 km,ali zato se umorio
Šta koliko trošim?redbull je napisao/la:kol'ko trosis ?bazeni je napisao/la:danas sam prešao na biciklu 30 km,ali zato se umorio

dizel ili benzin ?bazeni je napisao/la:Šta koliko trošim?redbull je napisao/la:kol'ko trosis ?bazeni je napisao/la:danas sam prešao na biciklu 30 km,ali zato se umorio
Dizel 

Bravo Kolumbo !bazeni je napisao/la:Dizel

I koliko ode danas kesa na dizel ?bazeni je napisao/la:Dizel
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Glasam za Kipar,Svedsku i Grcku .Inace bi tu bila Spanija al neko mi rece da nema Spanije.Nisam nijednu pjesmu slusao,al eto

Sto me sjebase ima Spanija
Al eto ako Njemacka,Velika Britanija ili Spanija osvoje preko 25-30 bodova ubit cu se sakicama

Sto me sjebase ima Spanija

Al eto ako Njemacka,Velika Britanija ili Spanija osvoje preko 25-30 bodova ubit cu se sakicama

Zadnja izmjena: Emir ZENICA, dana/u 26 maj 2012, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Celik ! ! !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kaliopi prekucala, a u ovu sa Romanije sam se zaljubio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.