Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
-
- Kontakt:
Crne minute sudije. Prvo samo žuti za očiti crveni pa onda sviranje ofsajda kad su ovi već uveliko krenuli u kontru. U tih par minuta je pokvario sve dobro što je napravio.
I tako..
Ćiruzo bravo momčino. :kafa
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ĆIRO MAJMUNE
ĆIRO MAJMUNE
ĆIRO MAJMUNE
ĆIRO MAJMUNE
ĆIRO MAJMUNE
ĆIRO MAJMUNE
ĆIRO MAJMUNE
ĆIRO MAJMUNE
ĆIRO MAJMUNE
Remember, remember the 5th of November.
Ovo je ličilo na faul nad ćiruzom.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Simulacija kao i svaka u ovoj temi. I bilo je van, ali opet ne mijenja izrečeno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
68 bodova do konačnog cilja. Samo nek je zdravlja igrača i Contea.
"We need to suffer. And we need to fight."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Uzeće im Conte tutulu ko onomad sa Juventusom, i ako mu je konkurencija bio jači Milan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kakav Inter i titula
Gotovo
Inter je lošija ekipa na papiru, ali srećom taj papir nestaje na travnjaku. Po svakom parametru je Inter konkurentniji, veća strast, želja, bolja igra, lakše pobjede..
Ovi se provlače na svaki način, sudije su im navukle par bodova i to je to. Konačno će stići pravda za sve lopovluke.
"We need to suffer. And we need to fight."
Kakva mitomanija oko bolje igre i sudija, lopovluka, strašno. Sačekaj kraj sezone.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 07 dec 2019, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Bazinga12345
- Kontakt:
Možda nisu zaslužili poraz, ali dosta toga je promjenio karton i dijabolin promašaj.
Čestitke nacijalima. :kafa
Ja ne znam da sam ikad gledao bezveznijeg veznjaka od ovog Emrea, a na neku foru tip ima Liverpul i Juventus u CV-u. Kakav repertoar posjeduje i šta on uopšte nudi na terenu?
Nije ni čudo što ga je Liverpul najurio na kraju ugovora, a ovi nasjeli i još pofino para bacili na njega.
Čestitke nacijalima. :kafa
Ja ne znam da sam ikad gledao bezveznijeg veznjaka od ovog Emrea, a na neku foru tip ima Liverpul i Juventus u CV-u. Kakav repertoar posjeduje i šta on uopšte nudi na terenu?

Nije ni čudo što ga je Liverpul najurio na kraju ugovora, a ovi nasjeli i još pofino para bacili na njega.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Cesititke China, ali Ciro ti osta suhog 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.