Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Hapsi redom!
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Može biti a može biti da bi se tek onda naši proleteri udružili da yebu malog čovjeka do kosti i da ti uzmu crno ispod nokataNoDi80 je napisao/la: ↑26 okt 2024, 14:43Da nema stranaca, mozda i bilo manje kriminalaSage je napisao/la: ↑26 okt 2024, 14:40Na navedeno ti nemam odgovor a nit mi se upušta u diskusiju, vidim da si plano, nego ako imaš informacija o navedenom, čvrstih, provjerenih, potkrijepljenih, zakonski prikupljenih, piši europolu il interpolu s obzirom da nemaš povjerenje u domaće agencije.NoDi80 je napisao/la: ↑26 okt 2024, 13:44
Koliko je djece pregazeno s autom?
Ubijeni su i Dragicevic, Krunic,Memic, Lana Bijedic, Nizama pa nista i jos policija pomaze u zataskavanju
Kad vidim ovog ministra policije USK sve mi je jasno
Policija je saucesnik u 90% kriminala u BiH
Ne opravdavam ubistvo, medjutim kad su njihove guzice u pitanju tek tad pocnu raditi
Nisi ni svjestan koliko je ljudi ubijeno, a da su snds, hdz i sda ucestvovali sa policijom u zataskavanju
Neki dan je ubijeno preko 20 ljudi u Jablanici i niko nije uhapsen
Nisu poginuli vec ubijeni nelegalnim radnjama kriminalaca i vec su se poceli uzimati talove od humantirane pomoci i gurati svoje firme politicari krimosi
Sta policija radi?
Sto ne hapse sudije i tuzioce?
Sto sa dilerima preprodaju zapljenjenju drogu?
Sto ne hapse kolege, ako nisu svi isti?
**** im fbi, europol, politicari, arapi, ameri, ruski kampovi i kriminalci sve u pickiu
Kakva nasa policija 10% cisto i nista se ne pita, a 90% kriminal, blud i nemoral
Isto je i ostalim ex Yu drzavama pogotovo u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- numanumaye22
- Kontakt:
Gdje prestaje logika pocinje Bejha.NoDi80 je napisao/la: ↑26 okt 2024, 13:44Koliko je djece pregazeno s autom?
Ubijeni su i Dragicevic, Krunic,Memic, Lana Bijedic, Nizama pa nista i jos policija pomaze u zataskavanju
Kad vidim ovog ministra policije USK sve mi je jasno
Policija je saucesnik u 90% kriminala u BiH
Ne opravdavam ubistvo, medjutim kad su njihove guzice u pitanju tek tad pocnu raditi
Nisi ni svjestan koliko je ljudi ubijeno, a da su snds, hdz i sda ucestvovali sa policijom u zataskavanju
Neki dan je ubijeno preko 20 ljudi u Jablanici i niko nije uhapsen
Nisu poginuli vec ubijeni nelegalnim radnjama kriminalaca i vec su se poceli uzimati talove od humantirane pomoci i gurati svoje firme politicari krimosi
Sta policija radi?
Sto ne hapse sudije i tuzioce?
Sto sa dilerima preprodaju zapljenjenju drogu?
Sto ne hapse kolege, ako nisu svi isti?
**** im fbi, europol, politicari, arapi, ameri, ruski kampovi i kriminalci sve u pickiu
Kakva nasa policija 10% cisto i nista se ne pita, a 90% kriminal, blud i nemoral
Isto je i ostalim ex Yu drzavama pogotovo u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori
Nasi protesti su odlasci, nista drugo. Pametnije i bolje rjesenje jer ti kao pojedinac ne mozes ispravit truli sistem. Ne isplati se vremenski ni finansijski, pametnije je uhvatit se noge, da ti se ne bi desavale takve stvari u zivotu. Ne kazem da ti se ne moze to desiti na drugom mjestu, ali je u normalnom sistemu drzava stoji iza takvog pojedinca i osjecas se vise zasticeno u svakom smislu. Nama je tuzilastvo, sudstvo i policija vjerovatno i najgore u Europi sto se tice korupcije i tu nema pomoci, nema tu pravde.
Kad se sjetim sta sam poreza uhljebima uplatio i zdravstveno koje nisam ni imao, pa samo zbog toga mi se isplatilo otici, a kamoli ostalo.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ne da nam se nikako da pogodimo
sve do jednom.
Don't believe the hype.
Evo Nerke aktivnog na temi.Treba sada opravdat kolege na putu prema zatvoru.
Bas me cudi da je poznat policiji.Amidža počinitelja terorističkog napada, Ismet Sedić, od ranije je poznat policiji kao pripadnik vehabijskog pokreta, zbog čega je i ispitivan, potvrđeno je za N1 iz Federalne uprave policije.
Do sada je uhapšeno ukupno osam osoba u policijskoj akciji nakon terorističkog napada, u kojem je maloljetnik ušao u policijsku stanicu, nožem ubio jednog te teško ranio drugog policajca.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑27 okt 2024, 00:30Bas me cudi da je poznat policiji.Amidža počinitelja terorističkog napada, Ismet Sedić, od ranije je poznat policiji kao pripadnik vehabijskog pokreta, zbog čega je i ispitivan, potvrđeno je za N1 iz Federalne uprave policije.
Do sada je uhapšeno ukupno osam osoba u policijskoj akciji nakon terorističkog napada, u kojem je maloljetnik ušao u policijsku stanicu, nožem ubio jednog te teško ranio drugog policajca.

Taj amidža je moj radni kolega, nije u Hrvatskoj i nije ni blizu ovog što se navodi.
Prokleti bili mediji. Izbacićemo ih iz Krupe s noge na nogu.
Jest meni kul kako se vi iz sela svi medjusobno znate.bavarian_bk je napisao/la: ↑27 okt 2024, 00:50DamirT je napisao/la: ↑27 okt 2024, 00:30Bas me cudi da je poznat policiji.Amidža počinitelja terorističkog napada, Ismet Sedić, od ranije je poznat policiji kao pripadnik vehabijskog pokreta, zbog čega je i ispitivan, potvrđeno je za N1 iz Federalne uprave policije.
Do sada je uhapšeno ukupno osam osoba u policijskoj akciji nakon terorističkog napada, u kojem je maloljetnik ušao u policijsku stanicu, nožem ubio jednog te teško ranio drugog policajca.![]()
![]()
![]()
Taj amidža je moj radni kolega, nije u Hrvatskoj i nije ni blizu ovog što se navodi.

Vise se vjeruje nekom kvazi novinaru iz Sarajeva nego tebi koji poznajes covjeka licno. Da hoce ko tuziti bagru za ovo kaljanje ugleda i laganjebavarian_bk je napisao/la: ↑27 okt 2024, 00:50DamirT je napisao/la: ↑27 okt 2024, 00:30Bas me cudi da je poznat policiji.Amidža počinitelja terorističkog napada, Ismet Sedić, od ranije je poznat policiji kao pripadnik vehabijskog pokreta, zbog čega je i ispitivan, potvrđeno je za N1 iz Federalne uprave policije.
Do sada je uhapšeno ukupno osam osoba u policijskoj akciji nakon terorističkog napada, u kojem je maloljetnik ušao u policijsku stanicu, nožem ubio jednog te teško ranio drugog policajca.![]()
![]()
![]()
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ovako je bilo i kad je onaj bradonja Muamer Topalovic pobio one hrvate prije 20-ak godina.bavarian_bk je napisao/la: ↑26 okt 2024, 10:14Predstava za javnost.
Za 99% uhapšenih bih stavio ruku u vatru da nemaju ništa sa ovim dešavanjima. Radi se o većinom obrazovanim osobama, koji su od koristi društvu u cjelini. Jedini njihov problem je što praktikuju vjeru islam.
Ostavljam 1% mogućnosti da nisam u pravu ali poznavajući ove ljude... Teško.
Većinu likova koji su se družili sa njim su priveli, ispitali i pustili, a prostorije gdje su održavana predavanja pretresli...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Sad ce ispasti da je mali od 14 godina sam dosao u takvo stanje, tesko.
Neko je vjerovatno imao debelog uticaja na njega, a ako je ipak kojim slucajem samostalno dosao do ovoga sta su koji krc roditelji radili, ne postaje se preko noci terorista, morali su vidjeti da mali ide pogresnim putem.
Neko je vjerovatno imao debelog uticaja na njega, a ako je ipak kojim slucajem samostalno dosao do ovoga sta su koji krc roditelji radili, ne postaje se preko noci terorista, morali su vidjeti da mali ide pogresnim putem.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Šta su radili? Pustili da ga ulica odgaja i tamo neki vehabijski šaman. Zar ti druže nije crvena linija kad na djetetovom profilu vidiš onu crnu zastavu i kad znaš šta ona u današnjem vremenu predstavlja?enobarca je napisao/la: ↑27 okt 2024, 07:48Sad ce ispasti da je mali od 14 godina sam dosao u takvo stanje, tesko.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 27 okt 2024, 08:11, ukupno mijenjano 1 put.
Znam licno skoro sve uhapšene i siguran sam da će biti na slobodi za koji dan. Zašto nisu uhapsili nijednog nastavnika mu iz škole? Ovako je jedne godine Sipa kod nas uhapsili oko 20 ljudi, takodjer na isti kalup, oslobodjeni svi .
- JohnCleese
- Kontakt:
Mislim da se ovdje lazno iscuđujemo nekim stvarima.
Cirka 99% ljudskog roda ide pogresnim putem, bukvalno od zacenja do smrti
Cirka 99% ljudskog roda ide pogresnim putem, bukvalno od zacenja do smrti
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Čekaj zašto bi bilo teško?enobarca je napisao/la: ↑27 okt 2024, 07:48Sad ce ispasti da je mali od 14 godina sam dosao u takvo stanje, tesko.
Eto, omladini ovog vremena nije dostupna kugla zemaljska na internetu? Ne može se spojiti sa bilo kojim dijelom svijeta u par minuta?
Zašto masovne ubice po Americi, ili eto da ne idemo tako daleko, po Srbiji mogu doći sami u takvo stanje a kod nas je uvijek eto "vehabizam", neko ga nagovorio idi ubij policajca?
Šta su roditelji radili? Pa šta rade 90% roditelja danas. Vrhunac roditeljstva je obezbijediti financije, školovanje i kaže sve sam ti omogućio. Vjerujem da 90% roditelja ne porazgovara mjesečno a da ne kažem sedmično sa svojom djecom.
Ubrzani proces radikalizacije je itekako moguć, pogotovo kod mladih osoba.
Rezultat je kombinacije ličnih problema te vanjskih uticaja. Neki od njih su: emocionalna nestailnost, izolacija, kriza identiteta itd.
Takve osobe žude da budu prihvaćene i onda idu putem manjeg otpora, tražeći grupe koje će ih instant tretirati kao ravnopravne.
Ne moraju to biti neki domaći radikalisti, čak štaviše, takvi traže autoritete većeg ranga.
Roditelji, ustanove i sl., u nekim situacijama su nemoćni, jer odlučnost psihički nestabilne osobe za put ka propasti, zna biti njena jedina konstanta.
Rezultat je kombinacije ličnih problema te vanjskih uticaja. Neki od njih su: emocionalna nestailnost, izolacija, kriza identiteta itd.
Takve osobe žude da budu prihvaćene i onda idu putem manjeg otpora, tražeći grupe koje će ih instant tretirati kao ravnopravne.
Ne moraju to biti neki domaći radikalisti, čak štaviše, takvi traže autoritete većeg ranga.
Roditelji, ustanove i sl., u nekim situacijama su nemoćni, jer odlučnost psihički nestabilne osobe za put ka propasti, zna biti njena jedina konstanta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.