Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Samo bi mi bilo žao Bilinog polja kada bi ispali.
Jest ova Sloboda čudna ekipa, mogu svakoga dobiti i od svakoga izgubiti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
400 minuta bez primljenog gola, zadnjih 5 utakmica 3 pobjede i 2 nerjesena i 0 poraza .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Mozemo od svakog kupit a i svakome prodatiRaonffa je napisao/la:Jest ova Sloboda čudna ekipa, mogu svakoga dobiti i od svakoga izgubiti.

Nad tobom sunce najljepše sja
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Haha momak ocito nikad nije cuo za rijec 'pozrtvovnost',pa mu smijesno,a nije ni svjestan da sam ispada smijesanVirtu4l je napisao/la:
I mene zanima šta je smiješno?

Pa to ti je ono "ne znam ja ništa, nisam ja odavde" i x da se ne posumnja ništapinoglavi je napisao/la:Mozemo od svakog kupit a i svakome prodatiRaonffa je napisao/la:Jest ova Sloboda čudna ekipa, mogu svakoga dobiti i od svakoga izgubiti.Za remije nemam neku teoriju, nisam iskusan u izmisljanju takvih stvari

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nije baš da imaš osebujan vokabular riječi, u namanju ruku...Derdiyok je napisao/la:Pazi Sliskovicu rijeci "pozrtvovnost"
Aaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
Bolje prica engleski
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
E sad je fakat vrijeme da se momci iz Zenice i Fu Do u borbi protiv kriminala pokriju po ušima. Čestitam vam prvo na pobjedi, ali sad stvarno šta bi bilo da je ovakav sastav izveo Široki protiv Viteza? Bilo bi teorija o masonima u najmanju ruku. Valjda vidite da ste bili paranoicni i da ste bez veze krivili sve oko sebe i na kraju ispadoste smiješni. Isto važi za teroije protiv Mladosti, evo i danas se pokazalo da igramo čisto. Sretno vam dalje i smanjite sad doživljaj, niko nije protiv vas.
Sad ce ti napisat da se napusis qurcaAddict je napisao/la:E sad je fakat vrijeme da se momci iz Zenice i Fu Do u borbi protiv kriminala pokriju po ušima. Čestitam vam prvo na pobjedi, ali sad stvarno šta bi bilo da je ovakav sastav izveo Široki protiv Viteza? Bilo bi teorija o masonima u najmanju ruku. Valjda vidite da ste bili paranoicni i da ste bez veze krivili sve oko sebe i na kraju ispadoste smiješni. Isto važi za teroije protiv Mladosti, evo i danas se pokazalo da igramo čisto. Sretno vam dalje i smanjite sad doživljaj, niko nije protiv vas.

Nad tobom sunce najljepše sja
Dobro. Selam.johnnyyK je napisao/la:Nije baš da imaš osebujan vokabular riječi, u namanju ruku...Derdiyok je napisao/la:Pazi Sliskovicu rijeci "pozrtvovnost"
Aaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
Bolje prica engleski
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Hahahahahaha povuci se majstore dok ti nije kasno,izletio si pravoDerdiyok je napisao/la:Dobro. Selam.johnnyyK je napisao/la:Nije baš da imaš osebujan vokabular riječi, u namanju ruku...Derdiyok je napisao/la:Pazi Sliskovicu rijeci "pozrtvovnost"
Aaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
Bolje prica engleski

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne bi me čudilopinoglavi je napisao/la:Sad ce ti napisat da se napusis qurcaAddict je napisao/la:E sad je fakat vrijeme da se momci iz Zenice i Fu Do u borbi protiv kriminala pokriju po ušima. Čestitam vam prvo na pobjedi, ali sad stvarno šta bi bilo da je ovakav sastav izveo Široki protiv Viteza? Bilo bi teorija o masonima u najmanju ruku. Valjda vidite da ste bili paranoicni i da ste bez veze krivili sve oko sebe i na kraju ispadoste smiješni. Isto važi za teroije protiv Mladosti, evo i danas se pokazalo da igramo čisto. Sretno vam dalje i smanjite sad doživljaj, niko nije protiv vas.

Mada mislim da su nagodni poslije pobjede a i radimo za njih svo vrijeme, možda i halale

Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Slike ima, tona nema.4040deuce je napisao/la: Hahahahahaha povuci se majstore dok ti nije kasno,izletio si pravo [emoji38] [emoji38]

Drago mi je da si shvatio. Nados'o.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Maloumnice jedan, pa pogledaj idiote da jajce ne moze gola dati nikom sem vama i onom zrinjskom, a siroki da je dosao u najjacem sastavu kojeg je ikada imao gola danas ne bi mogao dati. Vi ste jajcu pustili i to su cinjenice, danas biste ovdje izgubili i s tim se pomirite, a ti papane idi sad tucaj kamen **** te Marina u paksu.Carles je napisao/la:Nema problema. Nego kako objasnjavas ovakvu utakmicu i sastav Sirokog? Ocigledna namjestaljka, jel de? Nije sto se Siroki cuva za kup nego oce namjerno da sjebu Viteza, jel tako? Ili metalege? Ocemo pozivati savez da istrazi ovu sramotu kamenjara, a?KenoRob je napisao/la: Namjestis mi staru
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Maloumnici licemjerni

Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Pogubio si se decko totalnoDerdiyok je napisao/la:Slike ima, tona nema.4040deuce je napisao/la: Hahahahahaha povuci se majstore dok ti nije kasno,izletio si pravo [emoji38] [emoji38]![]()
Drago mi je da si shvatio. Nados'o.
Najjača je bagra Zenička ! Po lige ima da izbacimo al Čelik ostaje u inat qrčevim moralistama,.Živjele teorije zavjere,masoni postoje a Široki je jedno selo pored Lištice,.
Nema sta, usutkao si me. I give up. Odo tucat kamenAlban je napisao/la:Maloumnice jedan, pa pogledaj idiote da jajce ne moze gola dati nikom sem vama i onom zrinjskom, a siroki da je dosao u najjacem sastavu kojeg je ikada imao gola danas ne bi mogao dati. Vi ste jajcu pustili i to su cinjenice, danas biste ovdje izgubili i s tim se pomirite, a ti papane idi sad tucaj kamen **** te Marina u paksu.Carles je napisao/la:Nema problema. Nego kako objasnjavas ovakvu utakmicu i sastav Sirokog? Ocigledna namjestaljka, jel de? Nije sto se Siroki cuva za kup nego oce namjerno da sjebu Viteza, jel tako? Ili metalege? Ocemo pozivati savez da istrazi ovu sramotu kamenjara, a?KenoRob je napisao/la: Namjestis mi staru
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Maloumnici licemjerni
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Hahahah, bjezi ba, dosta je4040deuce je napisao/la: Pogubio si se decko totalno

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Popio malo momak, vikend, razumijem ga...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ove iz Zenice otjerati sa foruma. Jedino Marsala ostaviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.