Ovog bi bilo sevap otjerati najgori trener u historiji Sarajeva po svim parametrima,najvise primljenih golova,najmanje postignutih,najmanje bodova,postici gol u prvom poluvremenu naucna fantastika,dosta mi je vasih nebuloza ovdje da se vidi kakav pomak pa hajd
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sve na stranu, nismo imali sreće ALI KOJI KRETEN JE REKAO "LJUDI DOBRA JE IDEJA PUSTITI ŽELJKA JOKSIMOVIĆA" i onda neko rekao jest jest u pravu si. Na sljedećoj nućija pustite i vojaža
JURIŠ
!!!FKSDoGroba je napisao/la: ↑11 sep 2022, 21:32Vratit će nam se to sve jer smo pošteni, samo pitanje je kad će nam se vratit
Kako to da je nas svaki trenutni trener najgori u historiji klubamosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 21:33Ovog bi bilo sevap otjerati najgori trener u historiji Sarajeva po svim parametrima,najvise primljenih golova,najmanje postignutih,najmanje bodova,postici gol u prvom poluvremenu naucna fantastika,dosta mi je vasih nebuloza ovdje da se vidi kakav pomak pa hajd

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Još malo pa će ohladiti svu raju
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Kad će nam se vratiti? Ubjedjen sam kad se vratimo na Koševo. Ovo je ukleto mjesto. Abd na kosevu pred 10 milja će sve biti na svom
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Koji je SB na tabeli, od 9 utakmica koliko su odugrali dalije iko dominirao SB ko mi danas.. tc ih je pobjedila al mi smo bili dominantni 3x.
Ekipa koja na neutralno terenu nadigra ovako sb a pritom im ne dozvoli ni polu sansu nemoze bit ekipa koja je skaba a jos manje da je lose vodjena..
Ovoj ekipi treba samo spic igrac kao sto je Benko bio i da se oporave povrijedni igraci.
Sa spicom tipa benko nemanja krpic obuca ahmet ( zlatno doba) mi smo prvi pretendenti za titulu
Djokanovic za 10 igrac utakmice
Trako za 10
Sehinovic 10
Dal 7
Ikic 5
Avdija 6
Nardin 5
Ahmet 6
Dzafic 5
Suljic 7
Kobiljar 8 mozda i 9
Cirijak 7
Tomasevic 7
Podrska za FEDJU, al mislim da je glupo ovo sto govori vratice se, odkud ti znas hocel se vratit il nece pusti tu suplju i onu frazu radimo posten, pa i jakirovic i djipanza jovic i boban rade posteno
Mislim nije uredu da govori vratice se radimo posteno
Ekipa koja na neutralno terenu nadigra ovako sb a pritom im ne dozvoli ni polu sansu nemoze bit ekipa koja je skaba a jos manje da je lose vodjena..
Ovoj ekipi treba samo spic igrac kao sto je Benko bio i da se oporave povrijedni igraci.
Sa spicom tipa benko nemanja krpic obuca ahmet ( zlatno doba) mi smo prvi pretendenti za titulu
Djokanovic za 10 igrac utakmice
Trako za 10
Sehinovic 10
Dal 7
Ikic 5
Avdija 6
Nardin 5
Ahmet 6
Dzafic 5
Suljic 7
Kobiljar 8 mozda i 9
Cirijak 7
Tomasevic 7
Podrska za FEDJU, al mislim da je glupo ovo sto govori vratice se, odkud ti znas hocel se vratit il nece pusti tu suplju i onu frazu radimo posten, pa i jakirovic i djipanza jovic i boban rade posteno
Mislim nije uredu da govori vratice se radimo posteno
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 11 sep 2022, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Gorak okus...
Večeras je skoro sve bilo kako treba, osim jedne stvari, a to je Nardin. Jbeš napadača kojem treba 30 prilika da zabije gol
Večeras je skoro sve bilo kako treba, osim jedne stvari, a to je Nardin. Jbeš napadača kojem treba 30 prilika da zabije gol
Daj odlučite se više, Ikić jednu utakmicu pravo pojačanje a drugu promašaj.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 21:24BODI,ovdje su svrsavali neki kad je Dudlic dovodio Ikica i Nurudina,predstavljali nam ih na forumu kao igracine kao da mi nikad iste nismo gledali. Nadam se da ima bilo ko pametan da zabrani Dudlicu da bira igrace koje ce dovoditi
Prije da je radi manjka koncentracije i samopouzdanja. Al eto kad se sve sabere to je 6 bodova sa kojim bi bili prvi na tabeli. Ima jos puno utakmica da se igra, liga je takva da svako svakoga moze pobjediti i sto se kaze ovo je sve nesto u pet deka. Pa evo siroki je prvi na tabeli trenutno a ljudi nam nisu pogled uputili prema golu a kamo li sut da su imali. Sada ide reprezentativna pauza i siguran sam da ce nam dobro doci.
Zadnja izmjena: ubipara, dana/u 11 sep 2022, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
E čuj pustio Liverpool talentovanog igrača da džaba ode u Sarajevo - tačno mi nekad bude žao naivnih ljudi.
Podrška svima osim ovom imbecilu!
Podrška svima osim ovom imbecilu!
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Dal na visini zadatka. Ali za Široki. Kakav je ono kloc, ja ne znam na osnovu čega ga svi brane.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
A kad je poštenje bilo sinonim za državuFKSDoGroba je napisao/la: ↑11 sep 2022, 21:32Vratit će nam se to sve jer smo pošteni, samo pitanje je kad će nam se vratit

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nisam napisao nista ima 100god .... udjem svako malo i samo citam....
**** vas grob valja li vama iko VRSNI ZNALCI....????
Sve bi oni bolje sve oni znaju....
Sto ne zavrsite skole i radite taj posao....??????
Veceras smo odlicni bili....al momci koji bi trebali zabijat makar jednu od 3 prilike su zakazali ....
Zalosno je da nismo 3 boda uzeli danas....al stvarno ne mozes imat zamjerke za igru....
Vidjelo se na njima da su gorili i kako je odmicala utakmica da su sami stvarali pritisak na sebe da ga zabiju.... veceras ne da nismo imali srece nego nismo znali....
A IDENTICNA PRICA ZA SVAKOG TRENERA ... za Husrefa se samo potencirala tvrdoglavost ....ovo ostalo copy paste....
Vi ste sve otjerali i Marinkovica i Vasoskog i te za kojima placete....!!!!!
Sta bi za Vrsajevica nije covjek ni zaigrao drvlje i kamenje na njega... gerijatrijq a ? ...cccc PITARLUK !!!!!
MI SMO SEBI NAJVECI DUSMANI !!!
NE TREBA NAS NIKO RASTURAT MI CEMO TO SAMI URADIT
Veceras smo odlicni bili....al momci koji bi trebali zabijat makar jednu od 3 prilike su zakazali ....
Zalosno je da nismo 3 boda uzeli danas....al stvarno ne mozes imat zamjerke za igru....
Vidjelo se na njima da su gorili i kako je odmicala utakmica da su sami stvarali pritisak na sebe da ga zabiju.... veceras ne da nismo imali srece nego nismo znali....
A IDENTICNA PRICA ZA SVAKOG TRENERA ... za Husrefa se samo potencirala tvrdoglavost ....ovo ostalo copy paste....
Sta bi za Vrsajevica nije covjek ni zaigrao drvlje i kamenje na njega... gerijatrijq a ? ...cccc PITARLUK !!!!!
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
MAKNI NAS IZ OVE ŠUGAVE ZENICE
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Tako jeDBR1987 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 21:55Nisam napisao nista ima 100god .... udjem svako malo i samo citam....

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Valjda ćemo mrtvog Veleža l Amara dobiti. Samo nam malo sreće treba
FC United Of Manchester !
Da se hoce ugasiti ovaj ku.cev forum jednom za sva vremena.
- ElCartel11
- Kontakt:
Al da mi nikad doci pameti i da dovedemo jednog dobrog napadaca. To ne mogu shvatiti nikako.
Pa u nasoj ligi ti je to skoro sve ako imas nekog ko gore reseta eto te u samom vrhu. A mi uvijek neke kloceve za napadace kamni zadnje vrijeme (čast Benki i Ahmi).
Pa u nasoj ligi ti je to skoro sve ako imas nekog ko gore reseta eto te u samom vrhu. A mi uvijek neke kloceve za napadace kamni zadnje vrijeme (čast Benki i Ahmi).
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.