Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
pušing, što drugo očekivati, a imala je 2 brejk lopte, Bože sačuvaj
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
- 10DelPiero
- Kontakt:
Mozes li Gonzaleze meda ba predaj **** ga tenis i mec 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Joj Hardena jest los veceras 
EDIT:Harden predje

EDIT:Harden predje

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
@nvidia u temi zajednicki par ispravi onu prolaznost. ne mozes imat 4/7 ako smo samo 4 dana igrali do sada.
prolaznost se misli samo na parove postavljene u toj temi, čisto da se zna tko je koliko uspješan.
prolaznost se misli samo na parove postavljene u toj temi, čisto da se zna tko je koliko uspješan.
U desetom selu živi Antuntun!
@bevanda4
Ako može samo mali prijedlog kod teme kad se sastavlja konačni listić za taj dan da stavite pored parova, prijedloga i kvote vrijeme ( satnicu) meča da je lakše za pratiti ako sam zakasnio na neke mečeve tipa Fener i Napoli u 19h da je preglednije.
Ako može samo mali prijedlog kod teme kad se sastavlja konačni listić za taj dan da stavite pored parova, prijedloga i kvote vrijeme ( satnicu) meča da je lakše za pratiti ako sam zakasnio na neke mečeve tipa Fener i Napoli u 19h da je preglednije.

Aha, ok vazibevanda4 je napisao/la:@nvidia u temi zajednicki par ispravi onu prolaznost. ne mozes imat 4/7 ako smo samo 4 dana igrali do sada.

Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.
pa poviše svakog para imaš vrijeme kad se odigrava! Barem što sam ja postavljao..Janez je napisao/la:@bevanda4
a i bit te teme ne bi trebalo biti natjecanje tko će prije postaviti i više prolaznosti imati.. Niti se moraju parovi postavljat svaki dan. Kad uočite nešto što drugi nisu i mislite da par zavrjeđuje pridjev "siguran", onda je red tamo staviti i podijeliti s ostatkom foruma. Uz dobru analizu naravno. Počnu li se bacat tipovi bezveze, propast ce i tema ubrzo.. a ima velik potencijal!
- Motokultivator
- Kontakt:
Sinoc Wade 18p izasao u 3/4 izasao 4 min prije kraja trece rezultat bio aktivan 6, 7 poena razlike rezerva usla i razbila gosta za 4 min 15, 6p prednosti, 4/4 naravno nije ni usao
19 over, kakav suk....

19 over, kakav suk....

Zadnja izmjena: Motokultivator, dana/u 24 feb 2015, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
imao sam ga under 20.. već ga otpisao kad je bio na 12 p.. i na kraju mi prođe!Motokultivator je napisao/la:Sinoc Wade do 18p izasao u 3/4 pred kraj i 4 naravno nije ni usao![]()
kakav suk...
al zato u NOH nisu ušli ni evans ni gordon..
vidim statistiku 1/6 evans, 3/10 gordon sredinom druge cetvrtine.
pa da sam ku*cem lamatao, više bih poena uhvatio..
ma ti igrači su obična lutrija.. nikad poviše 5KM nisam stavio..
Znam da ima, ali kad si na mobu ili sl. lakše tiket samo prepisati uz navedenu satnicu parova da znaš šta ti je ostalo ako su neki mečevi počeli tipa vikendom ako je većina parova u 16h, a ostane 2-3 u 18 ili 20h.
Slažem se samo sigurne i provjerene mečeve i ne trebaju padovi da obeshrabe jednom će proći i sve uloženo će se vratiti.
Svaka čast na prijedlogu da se opet aktivira. 

- Motokultivator
- Kontakt:
Igrao samo 23 min.bevanda4 je napisao/la:imao sam ga under 20.. već ga otpisao kad je bio na 12 p.. i na kraju mi prođe!Motokultivator je napisao/la:Sinoc Wade do 18p izasao u 3/4 pred kraj i 4 naravno nije ni usao![]()
kakav suk...
al zato u NOH nisu ušli ni evans ni gordon..
vidim statistiku 1/6 evans, 3/10 gordon sredinom druge cetvrtine.
pa da sam ku*cem lamatao, više bih poena uhvatio..
ma ti igrači su obična lutrija.. nikad poviše 5KM nisam stavio..
Ebeno kako god... Deng sinoc igra 34,5 min i ubaciva 30tak

x
x
čovjek uleti na temu najsigurniji par s kvotom 2.50 i još talijani...
ništa.. propade! trajala je 4 dana, ajde bar nešto

ništa.. propade! trajala je 4 dana, ajde bar nešto

@bevanda4
Pa kod Talijana se vazda sve zna
Pusti samo ignore i neka neko nastavi sa novim parom ni prvi ni zadnji koji će pokušati nešto da pokvari.

Pusti samo ignore i neka neko nastavi sa novim parom ni prvi ni zadnji koji će pokušati nešto da pokvari.

- Consigliere
- Kontakt:
Moze li Pospisil pokriti -6,5 kontra Djokovica.... Stavio ga onako napamet, sad mi krivo 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ne treba ti biti, pokrit će on to, vjerujem da i 5.5 pokrivaConsigliere je napisao/la:Moze li Pospisil pokriti -6,5 kontra Djokovica.... Stavio ga onako napamet, sad mi krivo
- prasovic89
- Kontakt:
Šta mislite o ovim zajebancijama

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
- Consigliere
- Kontakt:
Da nema kraja izmisljanju gluposti na koje se mozes kladiti a samo da bi se igraci odvukli od igranja fikseva ili nekih normalnih oklada.prasovic89 je napisao/la:Šta mislite o ovim zajebancijama![]()
Fit Tony: I keep my friends close...
U kojoj kladionici ovo ima ?
- Motokultivator
- Kontakt:
Upravo tako..Consigliere je napisao/la:Da nema kraja izmisljanju gluposti na koje se mozes kladiti a samo da bi se igraci odvukli od igranja fikseva ili nekih normalnih oklada.prasovic89 je napisao/la:Šta mislite o ovim zajebancijama![]()
OK pokusati zute kartone neku tekmu gdje ocekujes nabrijane obadvije strane statistiku tj. ko igra mec...a jos kad vidis ko sudi

x
x
MaxBet oni daju ove specijalne igre na neke mečeve obično vikendom derbi liga tipa Juve-Roma ili City-Chelsea ili ovo kad je LP-EL.master44 je napisao/la:U kojoj kladionici ovo ima ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.