Mojne ako ti toliko tesko pada.bordo_Sarajevo je napisao/la:hajd eto, i ja cu vam cestitat
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
STETA STO NA OVOLIKO NEODE NA NORMALNU UTKAMICU
LIMVO TE LJOZE!
LIMVO TE LJOZE!
Kao navijac sarajeva..prvo cestitam na kupu nema sta spustili ste ih na zemlju..
Prije pocetka tekme ssam se tako iznervirao,jebote oni igraci celika i navijaci digli se nesto..ko niko ko oni..ma jebote niste real madrid
Neka je pehar u glavnom gradu...A oni furaci robijas cekajte jos 15 godina 

Šta ce ovi iz BL sta ce te vi jadni seljacici ! Haj bolan s brda iz kojeg si dosao ili iz pm odakle si i dosao ustvari djecacicu obicni sta ti znas o BiH . Svaki stari Banjalucanin bez obzira na vjeru debi.lu vjeru je volio BiH i dan danas je voli a oni gore iz onih kamenjar sela gdje je i Bog i Svijet zavboravio na njih oni su kao sad Banjalucani oni su kao neke srbende ma vi ste znas sta , racku ste bi ovicni bolan .
Ova naša Himna je uvije bila i uvijek ce biti a nas racku boli hoces li je ti prihvatiti i kad , tad vjeruj mi morat ces je prihvatiti ne moraš je pjevati ali doci ce vrijeme kontaš
Kako se naredilo da se ukine 3 Presjednika iz NSBIH tako ce i u parlamentu pa ce se morati ukinuti Kantoni , pa entiteti jer nece niko da se hebe rad nas Bosanaca morat ce biti kako oni narede kontaš zato ti je bolje prihvati je kao svoju Zemlju jer ona to i jest .
Šta vi imate zastave , sta ste vi bolan postojite od Dejtona i to je to a BiH postoji 11 stoljeca prije te kao vase neke Republike ? !
Haj , ćao okano moje .
Ova naša Himna je uvije bila i uvijek ce biti a nas racku boli hoces li je ti prihvatiti i kad , tad vjeruj mi morat ces je prihvatiti ne moraš je pjevati ali doci ce vrijeme kontaš

Kako se naredilo da se ukine 3 Presjednika iz NSBIH tako ce i u parlamentu pa ce se morati ukinuti Kantoni , pa entiteti jer nece niko da se hebe rad nas Bosanaca morat ce biti kako oni narede kontaš zato ti je bolje prihvati je kao svoju Zemlju jer ona to i jest .
Šta vi imate zastave , sta ste vi bolan postojite od Dejtona i to je to a BiH postoji 11 stoljeca prije te kao vase neke Republike ? !
Haj , ćao okano moje .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Nisam ovo očekivao ali eto ipak smo uspjeli dati gol. Lazo najbolji večeras. Veliki dan za sarajevski nogomet, sinoć Dinamo ušao u cvajtu a večeras Željo osvoji kup. Sreći nema kraja. I pitanje da li je prošle godine Borac bio u prvenstvu drugi ili treći?
FEDERER= KLOC
- spielführer_21
- Kontakt:

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
STETA STO NA OVOLIKO NEODE NA NORMALNU UTKAMICU
LIMVO TE LJOZE!
LIMVO TE LJOZE!
Ma brate znaju oni to sve samo inat ganjaju i nadaju se da ce potrefit na nekog ko ne zna odgovorit kako treba hahahha to ti je isto kao i kad neki pocnu prisvajat kralja Tvrtka a pojma nemamu o cemu pricajuelSaik je napisao/la:Ovim si sam sebi skočio u stomak. Dresden ima koliko ima titula istočne njemačke. Dakle, prvaci istočne Njemačke. Nakon ujedinjenja nemaju nijedne i zvanično se vodi da NEMAJU NIJEDNE TITULE PRVAKA NJEMAČKE BUNDESLIGE. Dakle, prema istoj onoj statistici preka kojoj je Bayern rekordni prvak sa 20+ titula, Dresden ima 0 titula. Slično, ali ne i jednako tako, pošto se iz RS ne ide nigdje niti je to država, a iz Istočne Njemačke se išlo i to jeste bila država, Borac, ima nekoliko titula prvaka nekakve RS koje apsolutna ništa ne znače, a istovremeno ima jednu titulu prvaka BiH, koja mu još uvijek nije dodijeljena. S druge strane, Željo do ulaska RS timova ima 3 titule prvaka BiH, a nakon njihovog ulaska još jednu. Ukupno 4.LEŠINAR je napisao/la:Pitaj brata pitara koliko Drezden ima titula. Kako god bilo vi ste večeras zasluženo osvojili svoj drugi kup BiH!
Neću da kvarim slavlje. Ima prilike kad ne bude PL da pričamo o tome. Uživajte i svaka čast!
Mi Bayern, vi Dresden, i svi sretni.

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Te pare dobiješ i kad kreneš iz drugog pretkola, mislim na to od UEFA-e, znači ili prošao prvo i u drugom ispao ili u drugom odma ispao, isto para dobiješ... s druge strane, dobiješ od ulaznica, ali može ti se desiti da dobiješ neke nezgodne Crnogorce, Makedonce, pa ispadneš...HZ_ilidzaa je napisao/la:Bolje je startati od prvog pretkola , dobijes neke levate iz San Marina , te dobijes 90 000 eurica + ulaznice...tako da se nadam da cete pobijediti u PrijedoruElegant je napisao/la:Sljedeca stanica - Prijedor, da ovjerimo drugo mjesto.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Morat ću te razočarati. Široki ide u prvo pretkolo bez obzira pobijedi li mi ili ne u Prijedoru.HZ_ilidzaa je napisao/la:Bolje je startati od prvog pretkola , dobijes neke levate iz San Marina , te dobijes 90 000 eurica + ulaznice...tako da se nadam da cete pobijediti u PrijedoruElegant je napisao/la:Sljedeca stanica - Prijedor, da ovjerimo drugo mjesto.
bolji smo u svemu od vas.
-
- Kontakt:
za ovog djecacica iz BL Drezden je bio legendaran klub isto igrali polufinale u evropi sa Zvezdo,Matias Samer,Rudi Feler neki od igraca tako da kad nesto pokusas da provalis raspitaj se prije!
Fina Gradska sarajevska raja
Ne dobijaš. Svaki krug se posebno plaća.Hawking je napisao/la: Te pare dobiješ i kad kreneš iz drugog pretkola, mislim na to od UEFA-e, znači ili prošao prvo i u drugom ispao ili u drugom odma ispao, isto para dobiješ... s druge strane, dobiješ od ulaznica, ali može ti se desiti da dobiješ neke nezgodne Crnogorce, Makedonce, pa ispadneš...
Jesmo li u 2. ili u 1. pretkolo EL? Nešto mi nelogično da osvajač kupa ide u 1.pretkolo.
FEDERER= KLOC
-
- Kontakt:
naravno i svaki po 90 000 eurića...elSaik je napisao/la:Ne dobijaš. Svaki krug se posebno plaća.Hawking je napisao/la: Te pare dobiješ i kad kreneš iz drugog pretkola, mislim na to od UEFA-e, znači ili prošao prvo i u drugom ispao ili u drugom odma ispao, isto para dobiješ... s druge strane, dobiješ od ulaznica, ali može ti se desiti da dobiješ neke nezgodne Crnogorce, Makedonce, pa ispadneš...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
E pa ja kažem da dobiješ sve retroaktivno...elSaik je napisao/la:Ne dobijaš. Svaki krug se posebno plaća.Hawking je napisao/la: Te pare dobiješ i kad kreneš iz drugog pretkola, mislim na to od UEFA-e, znači ili prošao prvo i u drugom ispao ili u drugom odma ispao, isto para dobiješ... s druge strane, dobiješ od ulaznica, ali može ti se desiti da dobiješ neke nezgodne Crnogorce, Makedonce, pa ispadneš...

@Iker C U drugom smo sad sigurno kad smo osvojili kup
Borac je prošle sezone bio treći...
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 26 maj 2011, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
- Jedva čekam da svi zajedno publika, mi, treneri i igrači, te naravno, gosti iz Sarajeva, zajedno otpjevamo našu državnu himnu. Kad ona završi, uslijedit će samo jedno - potop Željezničara! - zaključio je Abdulah Ibraković.
Evo nesto malo prije utakmice u repertoaru Abdulaha Ibrakovica hehehe
Potop Zeljeznicara... hahah sad mi zao sto i ona precka nije usla, te onaj zicer Zebe i ona sprdancija pred kraj utakmice u i oko sesnaesterca sto je moglo dovesto do mnogo mnogo veceg rezultata u nasu korist 
Evo nesto malo prije utakmice u repertoaru Abdulaha Ibrakovica hehehe

CoDe je napisao/la:Šta ce ovi iz BL sta ce te vi jadni seljacici ! Haj bolan s brda iz kojeg si dosao ili iz pm odakle si i dosao ustvari djecacicu obicni sta ti znas o BiH . Svaki stari Banjalucanin bez obzira na vjeru debi.lu vjeru je volio BiH i dan danas je voli a oni gore iz onih kamenjar sela gdje je i Bog i Svijet zavboravio na njih oni su kao sad Banjalucani oni su kao neke srbende ma vi ste znas sta , racku ste bi ovicni bolan .
Haj , ćao okano moje .
Samo ću ti reći čobanu jedan da nikad nećeš doživjeti dan za koji živiš (iz potpisa). Znači vrijeme ne radi za tebe. Nestaćeš čobanu sa Koševskog brda. Imaš rok trajanja seljačiću! Ajd zdravo!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
samo je Sarajevo u drugom pretkolu i to kao nosiocIker C je napisao/la:Jesmo li u 2. ili u 1. pretkolo EL? Nešto mi nelogično da osvajač kupa ide u 1.pretkolo.
- Capt_Billy
- Kontakt:
MOMCI!!! AJDE MOLIM VAS, TKO ZNA VISE, CUJEM VELIKU BUKU PREMA GRBAVICI 1, JE LI PROSLAVA, JE LI MI MOZE NETKO RECI TACNO??? MOLIM VAS, HVALA!!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.