FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nummaLFCŽ
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nummaLFCŽ » 26 maj 2011, 00:08

bordo_Sarajevo je napisao/la:hajd eto, i ja cu vam cestitat
Mojne ako ti toliko tesko pada.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

tmbreza87
Kontakt:

Post Postao/la tmbreza87 » 26 maj 2011, 00:09

STETA STO NA OVOLIKO NEODE NA NORMALNU UTKAMICU

LIMVO TE LJOZE!

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 26 maj 2011, 00:09

Kao navijac sarajeva..prvo cestitam na kupu nema sta spustili ste ih na zemlju.. :D Prije pocetka tekme ssam se tako iznervirao,jebote oni igraci celika i navijaci digli se nesto..ko niko ko oni..ma jebote niste real madrid :D Neka je pehar u glavnom gradu...A oni furaci robijas cekajte jos 15 godina :D

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 26 maj 2011, 00:09

Šta ce ovi iz BL sta ce te vi jadni seljacici ! Haj bolan s brda iz kojeg si dosao ili iz pm odakle si i dosao ustvari djecacicu obicni sta ti znas o BiH . Svaki stari Banjalucanin bez obzira na vjeru debi.lu vjeru je volio BiH i dan danas je voli a oni gore iz onih kamenjar sela gdje je i Bog i Svijet zavboravio na njih oni su kao sad Banjalucani oni su kao neke srbende ma vi ste znas sta , racku ste bi ovicni bolan .
Ova naša Himna je uvije bila i uvijek ce biti a nas racku boli hoces li je ti prihvatiti i kad , tad vjeruj mi morat ces je prihvatiti ne moraš je pjevati ali doci ce vrijeme kontaš :)
Kako se naredilo da se ukine 3 Presjednika iz NSBIH tako ce i u parlamentu pa ce se morati ukinuti Kantoni , pa entiteti jer nece niko da se hebe rad nas Bosanaca morat ce biti kako oni narede kontaš zato ti je bolje prihvati je kao svoju Zemlju jer ona to i jest .
Šta vi imate zastave , sta ste vi bolan postojite od Dejtona i to je to a BiH postoji 11 stoljeca prije te kao vase neke Republike ? !

Haj , ćao okano moje .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 26 maj 2011, 00:09

Nisam ovo očekivao ali eto ipak smo uspjeli dati gol. Lazo najbolji večeras. Veliki dan za sarajevski nogomet, sinoć Dinamo ušao u cvajtu a večeras Željo osvoji kup. Sreći nema kraja. I pitanje da li je prošle godine Borac bio u prvenstvu drugi ili treći?
FEDERER= KLOC

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 26 maj 2011, 00:10

slika
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

tmbreza87
Kontakt:

Post Postao/la tmbreza87 » 26 maj 2011, 00:11

STETA STO NA OVOLIKO NEODE NA NORMALNU UTKAMICU

LIMVO TE LJOZE!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 26 maj 2011, 00:12

elSaik je napisao/la:
LEŠINAR je napisao/la:Pitaj brata pitara koliko Drezden ima titula. Kako god bilo vi ste večeras zasluženo osvojili svoj drugi kup BiH!

Neću da kvarim slavlje. Ima prilike kad ne bude PL da pričamo o tome. Uživajte i svaka čast!
Ovim si sam sebi skočio u stomak. Dresden ima koliko ima titula istočne njemačke. Dakle, prvaci istočne Njemačke. Nakon ujedinjenja nemaju nijedne i zvanično se vodi da NEMAJU NIJEDNE TITULE PRVAKA NJEMAČKE BUNDESLIGE. Dakle, prema istoj onoj statistici preka kojoj je Bayern rekordni prvak sa 20+ titula, Dresden ima 0 titula. Slično, ali ne i jednako tako, pošto se iz RS ne ide nigdje niti je to država, a iz Istočne Njemačke se išlo i to jeste bila država, Borac, ima nekoliko titula prvaka nekakve RS koje apsolutna ništa ne znače, a istovremeno ima jednu titulu prvaka BiH, koja mu još uvijek nije dodijeljena. S druge strane, Željo do ulaska RS timova ima 3 titule prvaka BiH, a nakon njihovog ulaska još jednu. Ukupno 4.

Mi Bayern, vi Dresden, i svi sretni.
Ma brate znaju oni to sve samo inat ganjaju i nadaju se da ce potrefit na nekog ko ne zna odgovorit kako treba hahahha to ti je isto kao i kad neki pocnu prisvajat kralja Tvrtka a pojma nemamu o cemu pricaju ;)
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 26 maj 2011, 00:13

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Sljedeca stanica - Prijedor, da ovjerimo drugo mjesto. 8-)
Bolje je startati od prvog pretkola , dobijes neke levate iz San Marina , te dobijes 90 000 eurica + ulaznice...tako da se nadam da cete pobijediti u Prijedoru
Te pare dobiješ i kad kreneš iz drugog pretkola, mislim na to od UEFA-e, znači ili prošao prvo i u drugom ispao ili u drugom odma ispao, isto para dobiješ... s druge strane, dobiješ od ulaznica, ali može ti se desiti da dobiješ neke nezgodne Crnogorce, Makedonce, pa ispadneš...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 26 maj 2011, 00:15

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Sljedeca stanica - Prijedor, da ovjerimo drugo mjesto. 8-)
Bolje je startati od prvog pretkola , dobijes neke levate iz San Marina , te dobijes 90 000 eurica + ulaznice...tako da se nadam da cete pobijediti u Prijedoru
Morat ću te razočarati. Široki ide u prvo pretkolo bez obzira pobijedi li mi ili ne u Prijedoru.

tmbreza87
Kontakt:

Post Postao/la tmbreza87 » 26 maj 2011, 00:15

bolji smo u svemu od vas.

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 26 maj 2011, 00:16

za ovog djecacica iz BL Drezden je bio legendaran klub isto igrali polufinale u evropi sa Zvezdo,Matias Samer,Rudi Feler neki od igraca tako da kad nesto pokusas da provalis raspitaj se prije!
Fina Gradska sarajevska raja

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 26 maj 2011, 00:17

Hawking je napisao/la: Te pare dobiješ i kad kreneš iz drugog pretkola, mislim na to od UEFA-e, znači ili prošao prvo i u drugom ispao ili u drugom odma ispao, isto para dobiješ... s druge strane, dobiješ od ulaznica, ali može ti se desiti da dobiješ neke nezgodne Crnogorce, Makedonce, pa ispadneš...
Ne dobijaš. Svaki krug se posebno plaća.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 26 maj 2011, 00:18

Jesmo li u 2. ili u 1. pretkolo EL? Nešto mi nelogično da osvajač kupa ide u 1.pretkolo.
FEDERER= KLOC

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 26 maj 2011, 00:18

elSaik je napisao/la:
Hawking je napisao/la: Te pare dobiješ i kad kreneš iz drugog pretkola, mislim na to od UEFA-e, znači ili prošao prvo i u drugom ispao ili u drugom odma ispao, isto para dobiješ... s druge strane, dobiješ od ulaznica, ali može ti se desiti da dobiješ neke nezgodne Crnogorce, Makedonce, pa ispadneš...
naravno i svaki po 90 000 eurića...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 26 maj 2011, 00:19

elSaik je napisao/la:
E pa ja kažem da dobiješ sve retroaktivno... ;) I tu će svakako ići Široki, tako da je sve jasno...

@Iker C U drugom smo sad sigurno kad smo osvojili kup

Borac je prošle sezone bio treći...
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 26 maj 2011, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 26 maj 2011, 00:19

- Jedva čekam da svi zajedno publika, mi, treneri i igrači, te naravno, gosti iz Sarajeva, zajedno otpjevamo našu državnu himnu. Kad ona završi, uslijedit će samo jedno - potop Željezničara! - zaključio je Abdulah Ibraković.

Evo nesto malo prije utakmice u repertoaru Abdulaha Ibrakovica hehehe :D Potop Zeljeznicara... hahah sad mi zao sto i ona precka nije usla, te onaj zicer Zebe i ona sprdancija pred kraj utakmice u i oko sesnaesterca sto je moglo dovesto do mnogo mnogo veceg rezultata u nasu korist :D

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 26 maj 2011, 00:19

CoDe je napisao/la:Šta ce ovi iz BL sta ce te vi jadni seljacici ! Haj bolan s brda iz kojeg si dosao ili iz pm odakle si i dosao ustvari djecacicu obicni sta ti znas o BiH . Svaki stari Banjalucanin bez obzira na vjeru debi.lu vjeru je volio BiH i dan danas je voli a oni gore iz onih kamenjar sela gdje je i Bog i Svijet zavboravio na njih oni su kao sad Banjalucani oni su kao neke srbende ma vi ste znas sta , racku ste bi ovicni bolan .
Ova naša Himna je uvije bila i uvijek ce biti a nas racku boli hoces li je ti prihvatiti i kad , tad vjeruj mi morat ces je prihvatiti ne moraš je pjevati ali doci ce vrijeme kontaš :)
Kako se naredilo da se ukine 3 Presjednika iz NSBIH tako ce i u parlamentu pa ce se morati ukinuti Kantoni , pa entiteti jer nece niko da se hebe rad nas Bosanaca morat ce biti kako oni narede kontaš zato ti je bolje prihvati je kao svoju Zemlju jer ona to i jest .
Šta vi imate zastave , sta ste vi bolan postojite od Dejtona i to je to a BiH postoji 11 stoljeca prije te kao vase neke Republike ? !

Haj , ćao okano moje .

Samo ću ti reći čobanu jedan da nikad nećeš doživjeti dan za koji živiš (iz potpisa). Znači vrijeme ne radi za tebe. Nestaćeš čobanu sa Koševskog brda. Imaš rok trajanja seljačiću! Ajd zdravo!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 maj 2011, 00:19

Iker C je napisao/la:Jesmo li u 2. ili u 1. pretkolo EL? Nešto mi nelogično da osvajač kupa ide u 1.pretkolo.
samo je Sarajevo u drugom pretkolu i to kao nosioc

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 26 maj 2011, 00:19

MOMCI!!! AJDE MOLIM VAS, TKO ZNA VISE, CUJEM VELIKU BUKU PREMA GRBAVICI 1, JE LI PROSLAVA, JE LI MI MOZE NETKO RECI TACNO??? MOLIM VAS, HVALA!!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.