I napadac koji bi zabio one zicere sto je Nurdin fulio.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Mene ti napade kad sam ti rekao. Proziva se Kobiljar bolji je od svih na terenu u svakom segmentu,treba Dudicu dovest Balea,Mbapea i Benzemu mozda dobije nekog. Dudicu da te nebi vrijedjao Catakovic nije KRILO nije krilo zapamti to i kao takav opet bolje odigra od Nurudina. Nemamo kretivnog igraca na sredini sve nekakvi trkaci koji nisu u stanju da naprave akciju. Strucnjaci sto nas pitate sta hocemo nije samo zbog ovog meca vec i zbog ostalih,6 ili 7 tekmi jedna pobjeda sta se cudite vise hebo ga dan. Trebal im jos podrske? Treba im hebat sve na svakoj tekmi mozda i zabiju
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Eto, ne znam. Yebeš mi sve, ali ne znam više.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma nama pored stopera fali i napadac.
Dzaba ti 5 napadaca tipa Nardin ili Catakovic kad to nisu klase koje ce resetati gore.
Bolje jedna klasa ala Benko nego ovakvih trenutnih 5 koji dzaba uzimaju platu.
Dzaba ti 5 napadaca tipa Nardin ili Catakovic kad to nisu klase koje ce resetati gore.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
-Nastaviti gurati Dala, bez obzira na rezultat. Igračina je samo mi to ne vidimo.
-Kod Feđe nema nedodirljivih (osim Dala). I onda prosipa priču kako uvijek svima da priliku, pa majstore šta će prilika bilo kome u drugom poluvremenu kad mladunče sve usere.
Mustafić izmislio fudbal za Kobiljara. Čataković ako ništa može šutati i gurnuti neku finu loptu. Džafić na lijevom krilu i samo na lijevom krilu!
-Kod Feđe nema nedodirljivih (osim Dala). I onda prosipa priču kako uvijek svima da priliku, pa majstore šta će prilika bilo kome u drugom poluvremenu kad mladunče sve usere.
Mustafić izmislio fudbal za Kobiljara. Čataković ako ništa može šutati i gurnuti neku finu loptu. Džafić na lijevom krilu i samo na lijevom krilu!
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ovo je sedma utakmica da se govori "danas se nema sta prigovoriti igracima"

Ceka se da ispadnemo pa da se prigovori?

Ceka se da ispadnemo pa da se prigovori?
NEMA NAZAD
Imas nepokretne napadace a igras bez krila ili ti krila igraju Dzafic ili Hamza.. Hahaha takticki mag na klupi...
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nardin, Dal, Ikić nisu igrači za FK Sarajevo, i tačka. Ni jedan od ove trojice više ne treba startati do kraja sezone. Ne zna se ko je gori.
Kobiljar odličan, za klasu bolji fudbaler od Varešanovića. Suljić isto dosta dobar, napravio zicer Avdiji na kraju. Hamza glup i sebičan, misli da je ufatio boga za muda, ali bi ga opet probao kao napadača jer gori od Nardina ne može bit. Džafića na desetku da starta, Suljića i Kobiljara po krilima, nemamo bolje od toga. Ili Kobiljar desetka a Džafića desno, svejedno je. Barem znaju lopte i nisu beskorisna telad kao Dal, Nardin, i Ikić.
Feđi se danas nema šta puno prigovorit, jednostavno smo nesposobni i uz to nagazili na mrve pa da pogodiš 2 prečke i 2 stative...
Kobiljar odličan, za klasu bolji fudbaler od Varešanovića. Suljić isto dosta dobar, napravio zicer Avdiji na kraju. Hamza glup i sebičan, misli da je ufatio boga za muda, ali bi ga opet probao kao napadača jer gori od Nardina ne može bit. Džafića na desetku da starta, Suljića i Kobiljara po krilima, nemamo bolje od toga. Ili Kobiljar desetka a Džafića desno, svejedno je. Barem znaju lopte i nisu beskorisna telad kao Dal, Nardin, i Ikić.
Feđi se danas nema šta puno prigovorit, jednostavno smo nesposobni i uz to nagazili na mrve pa da pogodiš 2 prečke i 2 stative...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Da vam pojednostavim
Dudic je kao kod mene kolega,od 7 do 3 izgine leti trci,i ne moze da uradi posao,dok drugi kolega zavrsi lagano do 1 i lezi do 3,jer zna posao,dok ovaj kolega broj 1 gleda u nebo i psuje znate sta vec i kaze kako,pa tako jer si glup i nedorastao poslu koji radis.Hvala dovidjenja
Dudic je kao kod mene kolega,od 7 do 3 izgine leti trci,i ne moze da uradi posao,dok drugi kolega zavrsi lagano do 1 i lezi do 3,jer zna posao,dok ovaj kolega broj 1 gleda u nebo i psuje znate sta vec i kaze kako,pa tako jer si glup i nedorastao poslu koji radis.Hvala dovidjenja
Samo Sarajevo
Otici ce i evropa dok se nama "vrati". Sad ce i Morz da nas antifudbalom dobije, a onda valja opet na kantanje protiv ovih Azinih bosnjOko trozubasa.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Da je dao Catakovicu u napadu vremena kao Nurudinu garantujem i potpisujem da bi dao par komada do sada,i hebo ti trenera kad mu treba 11 klasa od igraca da pobijedi vise od 1 tekme od 7 odigranih. Nikad niko ovakvu podrsku nije imao kao ovaj smecar al neka ga do kraja neka jede svoja vanagoElCartel11 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 21:07Ma nama pored stopera fali i napadac.
- egocentrik
- Kontakt:
Koji baksuzi nevjetovatno… nista,sto kazu putuj Evropo
- Osttribine
- Kontakt:
Samo da j.ebem familiju onom ko je odabrao ovo pehovsko Bilino polje za odigravanje utakmica, bolje je bilo gdje drugo igrati nego tamo, prije svega zbog daljine, troskova, a sem toga svakako nam je cijena sezonskih drasticno podignuta.
Sta reci nakon ove utakmice, nakon Leotara, Slobode, treba ti 350 sansi da postigneš jedan gol jbt.
Sta reci nakon ove utakmice, nakon Leotara, Slobode, treba ti 350 sansi da postigneš jedan gol jbt.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Putuj Evropo

A to brate, ja pokusajem da odustanem nekad, kad su igrali protiv zrinjskog natjero sam se vani da ne gledam masakar..izadji na kafu negdje cuvaj zdravlje.MaroonBjelave je napisao/la: ↑11 sep 2022, 21:10Ne mislim na to brate. Kontam ima li smisla pratiti i nervirati se.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Podrška treneru.. pošteni smo, vratit će nam se.
-
- Kontakt:
Kobiljar je odlican bio kao o Catakovic koji je zavaljen na krilu,ali opet unijeo je zivost i pokusavao sto pasovima,kornerima,sutevima. Ikic bas los inace kroz cijelu sezonu krilo koje do sada nije nikog probilo ili predriblalo ali ti je Fedjina zelja kao i Nurudin. Zalosno je da kone ubodu dva bolja krila sa 100 maraka nego mi sa Ikicem,ali to je nas Fele i njegove zelje od ograca,k... bi mu i jednu vise zelju doveo. Bod po bod Dudicu i bice evropa,proslo kolo si rekao Sarajevo ide u evropu sto posto. Pravi trener bi izvukao garantujem sa duplo gorom ekipom vise bodova od ovog smradabodi123 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 21:09Nardin, Dal, Ikić nisu igrači za FK Sarajevo, i tačka. Ni jedan od ove trojice više ne treba startati do kraja sezone. Ne zna se ko je gori.
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Vanja8 i 15 gostiju.